3 CPUV On Going

by - 4:47:00 PM


Lama sungguh tak update tentang encik kesayangan sorang ni.. encik nuffnang!
kemain dia merajuk sejak daku tukar domain ni!

nasib la encik nuffnang masih ingat blog ni.. dapat lah 3 ketul CPUV walaupun trafik makin jatuh tergolek-golek sejak tukar domain...




tukar domain.. jadi newbie balik. sobsobsob
sekarang slow-slow naikkan balik trafik... supaya earning nuffnang hari-hari bertambah banyak! hahaha 

so encik nuffnang sila lah bagi CPUV banyak2 tau! confirm rajin update entry pasni... kuikuikui



*nota kaki: sila update url baru jijah http://www.ziezah.com/ untuk dapatkan entry terkini.. terima kasih*






You May Also Like

11 insan comel komen

  1. Hai jijah. Huhu gudluxk ye. Slow2. Bnyk ketul nuffnang bg lg bnyk enttri jijh huhu

    ReplyDelete
  2. Semoga bertambah maju my prend jijah ..yakin boleh..nismilan boleh..hehe

    ReplyDelete
  3. Ayu pun jd newbie balik. Komen makin kurang. Uv pun ciput aih. Sbb domain baru.

    ReplyDelete
  4. tahniah Jijah... rezeki Jijah...

    ReplyDelete
  5. @Kyla Pearlisha alahai... idea kurang la tasha.. lgpon curi2 masa nak karang ayat ni..hahaha

    ReplyDelete
  6. @Kiz MySelf hoben jang hoben.. tetibe yer.. hahaha

    ReplyDelete
  7. @Ayu Zan samalah juga jijah ni ayu.. kurang komen..trafik jatuh betul.. sbb dah x dikenali lagi..hehe

    ReplyDelete
  8. @ros_reeza rezeki juga kan walaupun sikit.. hehe

    ReplyDelete
  9. congrats jijah banyak juga tu on going..moga terus bertambah

    ReplyDelete
  10. blogger kesygan nuffnang niiii ;-)

    ReplyDelete


Please leave your comments ladies and gentleman.Thank you so much for reading!