Zulhakimi Zaim Turn 1

by - 5:01:00 PM


Bismillahirrahmanirrahim.....

Tanggal 10/09/13 lahirlah seorang mujahid soleh Zulhakimi Zaim Bin Zulkhairi Syafiq..bakal pemimpin, ketua,khalifah yang bijaksana.. inshaaAllah.



Happy 1st birthday anak mama!
Selamat Hari Lahir sayang mama, Zulhakimi Zaim,
Mama doakan semoga hakimi di panjangkan usia,
Di kuatkan iman & takwa pada Allah dan Rasul..
Di murahkan rezeki..
Di beri kesihatan yang baik..
Di anugerahkan kejayaan & kebahagiaan di dunia dan akhirat...
Jadi anak yang baik, cerdik dan petah..
Jadi anak penyejuk mata mama dan papa


Setahun telah berlalu.. diam tak diam dah besar anak mama ni.. Alhamdulillah hakimi sudah pandai jalan sebelum usia 11 bulan.. gigi ada 5 batang. dah pandai panggil mama, papa, kaka.. nak..

hai la anak mama... semua telatah mu mencuit hati mama... mama sayaaaaang sangat kat hakimi dari mengandung sampai hakimi sekarang!! mama rasa nak menangis sebab tak sangka mama boleh membesarkan hakimi seorang diri (bila papa jauh) selama setahun ni walaupun penuh ranjau dan liku2 -_-"

Allah! kuatkanlah jodoh mama bersama hakimi sebab kehadiran hakimi segala-galanya bagi mama dan papa.. hakimi lambang cinta mama dan papa :) 

HAPPY 1'ST BIRTHDAY ZULHAKIMI ZAIM. ANAK SOLEH PUTERA SYURGA!!





You May Also Like

17 insan comel komen

  1. Selamat hari lahir anakanda Hakimi. Semoga membesar jadi anak soleh.

    ReplyDelete
  2. Besar jadi anak soleh ye kimi.

    ReplyDelete
  3. selamat hari jadi kimi..semoga jadi anak yg soleh..

    ReplyDelete
  4. selamat hari jadi kimi..semoga jadi anak yg soleh..

    ReplyDelete
  5. Happy birthday hakimi! dah setahun dah. semoga terus membesar dengan sihat dan jadi anak yang soleh ya!

    ReplyDelete
  6. Kimi... selamat ulangtahun kelahiran sayang.. suka baca cerita Kimi dalam blog Jijah ni.. tengok perkembangan dia.. rasa sekejap je masa berlalu, dah menginjak ke usia setahun ye Kimi.. moga Kimi membesar dengan baik dan sihat.. Jadi anak yang soleh dan berbakti pada mama dan ayah Kimi :)

    ReplyDelete
  7. Happy Birthday Kimi comel..semoga membesar dengan sihat dan menjadi anak yang soleh buat mama and papa ye..aminnn

    ReplyDelete
  8. selamat hari lahir syg hakimi.. kejap je kan... pejam celik pejam celik dh setahun...

    ReplyDelete
  9. slmt ulgthun syg..

    bilalah dpt jumpa kimi pula =)

    ReplyDelete
  10. selamat hari lahir kimi...moga jd anak yg baik kepada ibu ayah..membesar dgn sihat bagai juara.

    ReplyDelete
  11. hepi besday kimi .. kejap nye masa berlalu kan ... dah setahun dah .... mcm baru lagi je

    ReplyDelete
  12. salam. happy birthday buat kimi, semoag menjadi anak yang baik dunia dan akhirat..

    ReplyDelete
  13. Semoga Hakimi membesar dan kuat mcm abg Navy

    ReplyDelete
  14. happy belated birthday kimi sayang... byk dugaan jijah kan.. kimi ni semangat utk jijah

    ReplyDelete
  15. happy belated birthday hakimi...be a good n soleh son

    ReplyDelete
  16. HBB sayang :) cepat mmbesar bantu mama papa pula :)

    ReplyDelete
  17. happy belated besday hakimi
    ciksi doakan hakimi mmbesar sbgai anak soleh..

    ooo.. hakimi 10/9/2013
    ank ciksu 10/8/2014

    ReplyDelete


Please leave your comments ladies and gentleman.Thank you so much for reading!