Thursday, September 18, 2014

Fridge Magnet, Button Badge Dari Azhafizah.com


Semalam sampai hadiah dari azhafizah.com ni..
hadiah kerana menjadi TOP KOMENTATOR bulan Julai & Ogos.
Fridge Magnet dan button badge yang pinky :)



jijah suka baca n komen blog fiza. lebih-lebih lagi dia yang designkan blog jijah kan.. kalau jijah tak sempat komen mungkin busy, sakit.. cara jijah ni suka komen secara pukal semua entry yang belum di baca :)  tu sebab setiap bulan boleh jadi top komentator blog fiza.. weee~~

terima kasih fiza~ hugg ketat2!!





8 comments:

  1. cantik. sweet je pink dia tu.

    ReplyDelete
  2. tahniah jijah. makin cantik blog jijah skrg ye :)

    ReplyDelete
  3. tp jijah lama x dtg blog rara kan.sobs.

    ReplyDelete
  4. tp jijah lama x dtg blog rara kan.sobs.

    ReplyDelete
  5. sama sama jijah..fiza pun kalau busy datang komen secara pukal..hihi :)

    ReplyDelete
  6. tahniah jijah.cute la pink colour

    ReplyDelete


Please leave your comments ladies and gentleman.Thank you so much for reading!