Monday, September 15, 2014

First Time Makan Kek Red Velvet. Sedap!


Selama 26 tahun hidup,ini pertama kali makan kek red velvet. memang sadis ooo~~
kebetulan masa tu jalan2 kat One Borneo teringin pula nak makan kek secret recipe.
sekali ada kek The Red Velvet. terus nak mencuba kaoo!!




boleh tahan sedap.. ada cheese + cream cake dan dalam lapisan tu ada buah apricot! 
biasalah makan sorang jadi ambil slice je. tu pun dah RM11.
nak merasa punya pasal.. jangan kedekut dengan harga...weee~~~ :p


12 comments:

  1. kalau RVC secret recipe ni memang terbaik.sedap!.kalau teringin memang ke SR je :)

    ReplyDelete
  2. Wah sR dh ade red velvet! Nmpak sedap..

    ReplyDelete
  3. red velvet mmg sedap.. :)

    ReplyDelete
  4. sedapnya.... untung la jijah dapat makan red velvet. CF tak pernah lagi. huhuhu

    ReplyDelete
  5. nyum nyum.... alahai tetiba teringin la plak.. ina suka new york cheese... dap dap

    ReplyDelete
  6. wow dapnyer.. selalu Ms makan choc indulgence jer =)

    ReplyDelete
  7. akak lg la xpernah rasa lagi jijah

    ReplyDelete
  8. yes..ada kwn makan RV pasne..eca pun da ketagih mkn ne.hahaha.

    ReplyDelete
  9. yui tak minat lak velvet ni..

    mcm xkena dgn tekak..huhu

    ReplyDelete
  10. Ros pernah rasa sekali kek ni tahun lepas. tapi bukan SR. kedai bakery .. sedap jugak. tapi tak de apricot.. nak... hihihi

    ReplyDelete
  11. shida dtg secret recipe xpenah beli tgk je..adik2 yg beli hahaa..kakak tumpg rasa wakakaa :p

    ReplyDelete
  12. sedap kn.ciksu bli tpg segera buat sndiri.
    pastu merasa kek sr..

    ReplyDelete


Please leave your comments ladies and gentleman.Thank you so much for reading!