2nd Pregnancy: 24 Weeks Pregnant

2:12:00 PM 14 Comments A+ a-




Alhamdulillah adikbaby semakin aktif menendang.. beroller coster dalam perut mama.. lasak sungguh!

Semalam checkup 6 bulan.. berat mama pun dah 51kg! Phewww~~ selera makan menjadi jadi betul! 

Dah jadi rutin checkup 2 minggu sekali sebab HB rendah.. redha jela kena cucuk setiap 2mggu.

Injection ATT booster sudah! Terasa lenguh lagi tangan belah kiri ni..huhuhu
Minum air gula MOGTT pun sudah.. result normal. Alhamdulillah..

Boleh dah siapkan barang2 adikbaby sikit2.. dah boleh keluarkan baju abg hakimi masa newborn dulu. Excited!

Abg hakimi faham adikbaby dalam perut mama ni.. suka sangat dia kiss bila adik gerak2..nampak je gambar scan adikbaby suka sangat dia tengok. Moga dia sayang adiknya nanti. Amin..

All about Personal, Lifestyle, Beauty, Health and Parenting Blogger.
Product review, advertorial, 

contact:
Email: cikazizahmisi88@gmail.com

14 insan comel komen

Write insan comel komen
aiman mania
AUTHOR
10/16/2015 9:41 AM delete

such a happy mommy..take care akak..moga baik baik aje.... :D
BERTAMBAH SELERA MAKAN TUH nnt keluar baby gemuk gemuk gittew..ahahahhaa :)

Reply
avatar
eima
AUTHOR
10/16/2015 10:36 AM delete

semoga dipermudahkan kan ... cam tu la fahim rasa gamaknya .... tak gerak2 tangan nya
pg td dedar bdn ... dan hari ni dah start exam dah

Reply
avatar
10/16/2015 6:03 PM delete

@aiman mania jgn besar baby sudah.. dulu pun besar..

Reply
avatar
10/16/2015 10:06 PM delete

kejap je dah 6bulan kan.semoga mama n baby selamat dan baik² je :)

Reply
avatar
CaHaYaHaTi
AUTHOR
10/16/2015 11:11 PM delete

bagusnya hakimi.. haq bila tnya nak adik x terus ckp no! no! harap2 adik kuar nnt jgn ckp no no dh la.. fening ibu nnt heheheh

Reply
avatar
Eina Md Ali
AUTHOR
10/17/2015 10:35 PM delete

Seronoknya, rasa rindu plak nak preggy lagi. Hehe. Semoga ibu dan baby sihat ya :)

Reply
avatar
nini
AUTHOR
10/18/2015 6:35 PM delete

Bila due....hihi...bz body sat....sebab kita punya kandungan lebih kurang sama jer...

Reply
avatar
cik chinta
AUTHOR
10/19/2015 11:41 AM delete

kite 60kg da..hahahah...

Reply
avatar
10/19/2015 2:51 PM delete

x sabar nk menjengah dunia tu ;-)

Reply
avatar
Hamelia Hamid
AUTHOR
10/20/2015 7:24 AM delete

Dulu emi amalkan makan sayur bayam dan hati ayam..Alhamdulillah Hb sentiasa cantik...take care tau yunk...

Reply
avatar
Hamelia Hamid
AUTHOR
10/20/2015 7:24 AM delete

Dulu emi amalkan makan sayur bayam dan hati ayam..Alhamdulillah Hb sentiasa cantik...take care tau yunk...

Reply
avatar
adianiez AIDA
AUTHOR
10/21/2015 1:10 PM delete

alhamdulillah jijah.
moga semua nyer dipermudah kan ye.
best nyer la ingat saat2 nak tunggu kelahiran anak2 dulu.
moment terbaik !

Reply
avatar
QasehnyaRania
AUTHOR
10/28/2015 8:42 AM delete

aamiin
ciksu mkn bayam merah, ikan bilis, pati delima je hri tu alhamdulillah, hb x pnh sampai 10

jaga diri jijah..

ppsstt: jijah dh try je epal hijau. kalau naik slps mkn epal hijau buat entry tau.. leh try..

Reply
avatar


Please leave your comments ladies and gentleman.Thank you so much for reading!