Baru Dapat LOG IN Akaun Nuffnang Yang Di Sekat

by - 2:00:00 PM


Lama sangat tak log in akaun nuffnang. 
sampai sekarang tak boleh buka web nuffnang guna laptop. ini pun guna handphone baru boleh masuk..
Tapi, Bila nak log in nuffnang page ni pula keluarnya.. 
Lalu, terbaca blog ciksu terus cuba ikut cara dia buat. Alhamdulillah berjaya!


Cara Log In Nuffnang yang di sekat..

1/ Buka web nuffnang untuk log in





2/ Klik ADVANCED dan klik PROCEED TO LOGIN NUFFNANG.COM (UNSAFE) seperti di gambar di bawah




pastu boleh dah log in nuffnang macam biasa.. yeyy!
terima kasih ciksu! 


dan dah boleh cashout nuffnang..hahahaha :p

You May Also Like

7 insan comel komen

  1. Saya punya acc langsung tak dapat bukak. Dia cakap error 404.

    http://angellovesoldier.blogspot.my/

    ReplyDelete
  2. saya pon ad problem sama kalo guna browser chrome, bukak dkt torch ok plk...

    ReplyDelete
  3. Memang jadi gitu.. huhu. Tapi boleh buka kan..

    ReplyDelete
  4. ohh camtu caranya..thanks share jijah.

    ReplyDelete
  5. so far belum hadapi masalah sebegini..thanks 4 sharing jijah

    ReplyDelete
  6. saya nak bukak nuffnang dia cakap eror 404.. camana nak buat ya..huhu..

    ReplyDelete


Please leave your comments ladies and gentleman.Thank you so much for reading!