Kitchen Cabinet Idaman

by - 8:00:00 AM


Rumah dah hampir siap! tinggal nak dapat kunci jer...!! bila agaknya tuhhh!
confirm la hati berbunga-bunga nak deko rumah tu pula. dalam kepala otak ni dah pikir macam-macam nak buat.. nak buat kitchen cabinet lah.. nak buat wardrobe dalam bilik la.. nak buat partition antara ruang makan dan dapur la.. haihh macam-macam!

kalau boleh masa dapat kunci nanti. nak suruh contractor buat semua ni. hahaha amboii banyak sangat duit nak buatnya.. huuu~

Benda pertama nak buat Grill!! Then Kitchen Cabinet. Sekarang ni memang gigih google KC yang menawan hati. jadi inspirasi untuk rumahku syurgaku :)



ini ruang dapur "Rumahku Syurgaku". kecik je kan..huhuhu


so.. mari kita main angan-angan design menarik untuk dapur comel ku nanti :)












Tapi sinki daku depan tingkap 1 panel. terhad pula nak pasang dua singki kan.
lagi pula agak terhad sebab ruang dapur dan ruang makan takde partition. tu sebab kalau boleh nak ada breakfast counter/island counter  di antara ruang makan dengan dapur.


Moga di permudahkan la nanti... 


You May Also Like

11 insan comel komen

  1. Alhamdulillah tahniah jijah nk dpt umah baru dh yer. Moga dipermudahkan semua nya. amin

    ReplyDelete
  2. byk murah klo nk deko kat sana. sni limited. mana ada jela wat. hahahah

    ReplyDelete
  3. mmg xcited klu dah rumah nk siap ni .. kami dulu hari2 pi tgk kikiki

    ReplyDelete
  4. suka kc yg kaler biru n pink tu
    sejuk mata memandang dok lelama la kt dpur. nikmatnya

    ReplyDelete
  5. wahhh bertambah2 rezeki dia..nak dpt rumah baru,baby baru...huuhuuuhuu
    yg warna ungu dan gabungan merah pink tuh siyes lawaaaaa.....nak memasak pon konfem bersemngt..^^

    ReplyDelete
  6. dapur nampak cantik ada KC ni kan..kalau dapur kecik pilih warna KC yang cerah baru nampak luas :)

    ReplyDelete
  7. Tahniah Jijah..Selamat berpening kepala.

    ReplyDelete
  8. kalu purple tu nmpk lain drpd yg lain

    ReplyDelete
  9. wow. tgh tunggu kunci ekk.
    moga luas la rezeki jijah ekk nak penuhi impian.
    mostly gambo jijah up tu semua aida da google.
    hi hi hi utk umah baru jugak la.
    but lom ada bajet.
    siap kan grill, tinted tingkap & sliding door, loteng & extend bumbung kayu utk porch.
    tu aje dulu, jijah...

    ReplyDelete
  10. @adianiez AIDA tq info kak.. paling penting grill tu la kan!

    ReplyDelete


Please leave your comments ladies and gentleman.Thank you so much for reading!