Mama, Jom Mandi...!!

by - 10:00:00 AM


Pagi semalam anak soleh bangun tidur terus ajak pergi mandi..

Hakimi: "Mama, jom mandi...!!"
Mama: "Jom!" (tapi mama duduk2 lagi)
Hakimi: Dia tarik tangan mama sambil cakap "Pegang.." Dia suruh pegang tangan dia dan tarik mama masuk bilik air
Mama: "Jap jap mama amik towel"
Hakimi: "Pegang"... pegang la tangan dia berpimpinan masuk bilik air mandi...


Kadang-kadang mama gelak seronok tengok perkembangannya! sedikit demi sedikit sel sel otak sedang berhubung..lebih lebih lagi sekarang banyak cakap! kadang kadang juga buat mama stress, pening dan buat mama jadi hulk!!

walau apa apa pun mama sayang anak soleh mama ni!! jadi abang nanti pandai2 berdikari ye sayang.. tak dapat mama nak manjakan dan layan tantrum hakimi lagi! hohohoho 
mandi pun tak boleh sama-sama dengan mama lagi tau! hahahaha :p


~ Zulhakimi zaim
2 tahun 25 hari ~



You May Also Like

7 insan comel komen

  1. Alhamdulillah...
    dulu masa nieyl start baca blog nie akk belum pregnant lagi...
    hari ini dah 2 tahun lebih dah anak sulung akk...nak masuk anak ke-2 dah.. :)

    ReplyDelete
  2. kejap je besar nk jd abg dah plak nanti

    ReplyDelete
  3. seronok tengok budak2 cm ni :)

    ReplyDelete
  4. pndai dah dia ye..dah nak jadi abang ni.

    ReplyDelete
  5. alolo so sweet la abg long ni
    manja dhn mama kan

    ReplyDelete
  6. alahai...
    semakin besar baby ye.
    nak jadi abg besar dah :)

    ReplyDelete


Please leave your comments ladies and gentleman.Thank you so much for reading!