Monday, January 31, 2011

Boleh Masyuk dengan HeartBeat! Try lah..


hai kalian :)

kalian tahu lau kalian pasang HeartBeat ni kalian boleh menjana pendapatan dengan lebih mudah?macam nuffnang jugak ni..

tak rugi lah lau kalian join HeartBeat ni..rata-rata blog sudah pasang pon..
Selain dapat income kat sini kalian jugak boleh beli barangan yang ada dalam ni..
macam-macam cenderahati ada dipromosikan di HeartBeat ni..
Cenderahati untuk diberi hadiah untuk keluarga ke...boyfren o girlfren tak kisah...semua ade..

Jom la sign up! Betul tak rugi!


first kalian klik kat HeartBeat bawah ni



klik kat KLIK ICON HEARTBEAT



klik kat Create Account




kalian isi semua form tu



then klik agree>continue



akan keluar ni klik JOIN HB AFFILIATE


da klik ONLINE APPLICATION

isi semua form di bawah ni.





Klik CONTINUE dan akan keluar ini..
KLIK MYHB!Affiliate





KLIK GET CODE untuk letak kat wall kalian


pilih CODE yang kalian mahu




ok COPY CODE di atas tu macam biasa guna

DESIGN>ADD GADGET>HTML>PASTE>SAVE






kalian copy 3 CODE untuk diletakkan di mana2 saja




TenQ sudi Membaca :)

Selamat Mencuba!


jangan lupa ya u click me i click u,
kalau 50 orang klik hari ni kalian da dapat rm2
kalau sebulan rm2 x 30days = RM60
ha kan banyak tu..

jom main klik2..tak de nya isu fraud klik pon..
free money wei! sape nak bagi!

sudi2 la kiranya menderma disini :)


1 comment:

  1. da click da kat iklan. tngk earning dpt x? klu tak mybe lmbt cket :)

    ReplyDelete


Please leave your comments ladies and gentleman.Thank you so much for reading!