Monday, May 20, 2013

Baby Bump 25weeks


Alhamdulilah Semakin besar dah baby bump jijah..
Badan pun semakin tak larat.. baru 6 bulan..
tapi bila nak berjalan tu alahaii beratnya rasa.. huhuhu
tu yang malas nak berjalan ok! nak baring je rasa....

belakang badan pun dah mula sakit-sakit..
tak boleh nak duduk lama-lama.
tapi takpe lah..demi anakanda mama akan harunginya... huhuhu

nasib baik muka dan badan jijah tak mengembang..
kalau tengok dari belakang still maintain macam dulu.. bila tengok depan baru nampak pregnant..
hehehe i likeee ^___^

3 months to go~~ tak sabar mama nak lihat anakanda mama ni.. can't wait! :)



20 comments:

  1. alhamdulillah..besar jugak baby bump jijah. Saya 22 weeks boleh pakai jen saiz 29 lagi..

    ReplyDelete
  2. semoga jijah & baby sihat hendaknya

    ReplyDelete
  3. alhamdulillah..comei je tgk baby bump dye :D

    ReplyDelete
  4. Wah, dah besar dah.. Hihi..

    ReplyDelete
  5. besar dh perut dia.. perut kita jugak tak nampak2 lagi.. hihhi

    ReplyDelete
  6. semoga kak jijah dan baby sihat sentiasa.. hehe..

    akak, nnti bersalin kat sabah atau balik PD? =)

    ReplyDelete
  7. hehe...perut kita sama... comey2

    ReplyDelete
  8. hehe...perut kita sama... comey2

    ReplyDelete
  9. tgk dr blkg still maintain..terbaik lah yunk..i like tooo!hahaha.moga sihat2x slalu yer :)

    ReplyDelete
  10. @aisya InsyaAllah balik PD masa kandungan 8bulan :) minta2 xde masalah.. Amin..

    ReplyDelete
  11. InsyaAllah takde pape.. hehe..

    ReplyDelete
  12. comel a baby bump tu...nanti jumpa xnak amik gmbr dgn akak.nanti eca akan nmpk xcomel.sebab akak mesti comel.hahaha

    ReplyDelete
  13. @Eca Dwinky Asha ekk macam tu pulak.. akak dah gemok la.. hahaa

    ReplyDelete
  14. acaner ciksu terlpas tgk pic ni..

    comey je perut jijah..
    in shaa ALLAH semua sihat2 belaka.aamiin

    ReplyDelete


Please leave your comments ladies and gentleman.Thank you so much for reading!