Thursday, May 2, 2013

Yeyy Handbag dan Kasut Baru :)


Semalam kan hari pekerja.. cuti la u all kan...
semalam juga jijah cuti lepas keje malam dan kebetulan suami jijah balik belayar..yeyy!!
pastinya masa di luangkan bersama-sama suami tersayang...hehehe

mula-mula pergi Centre Point KK tapi macam tak de benda nak beli
then pergi ke One Borneo..

asalnya nak tengok tengok kasut kat kedai VERNS jer..
almaklumlah kebanyakan kasut jijah jenama VERNS..
tapi berkenan kasut-kasut kat situ...
suami jijah yang pilih kasut ni tau...



cantik pilihan suami... warna pink.. sangat selesa memakainya...


konon tengok kasut jer last-last rembat handbag pula kebetulan less 50%..
handbag bertukar pon sebab hampir dua tahun guna handbag hantaran kahwin..
habis beg tu tau... rabak sudah... sobb :(



handbag pun pilihan suami jijah :) besar ruang isi di dalamnya.. banyak poket gak.. 
tapi tak semegah BONIA dan LV korang tu... 
jijah mampu VERNS jer.. huhuhu


rezeki kedua-duanya dapat murah.. tak sampai RM150 pun :)




suami jijah lagi lah... dari tahun lepas nak sangat beli kasut ADIDAS..tapi ada je menghalangnya..
kali ni dia tekad membeli kasut kesayangan dia tu... muahahaha :p
sama juga macam jijah hampir dua tahun dia melasak kasut hantaran masa kahwin dulu..




happy kemain dia bila dapat beli kasut ni... 
siap terus pakai pergi jalan-jalan tu... tak menahan... hehe


Alhamdulilah rezeki pada bulan ni...
tu dapat beli apa yang di idamkan....
bulan hadapan simpan untuk beli barangan baby pula :)





34 comments:

  1. Alhamdulillah...
    rezeki ibu mengandung, dapat le pakai handbag ala mak datin n sandal baru...syukur...

    ReplyDelete
  2. cantiknya kasut jijah. happy la dua2 dapat bahagian masing2. ;)

    ReplyDelete
  3. bestnya dpt kasut and handbag baru. nice :D

    ReplyDelete
  4. syok kan dpt shopping kan .... soppin brg baby lagi besh kan kan ... semua nk amik

    ReplyDelete
  5. Bestnyaaaa :)
    Cantik kasut & handbag baru ^_^

    ReplyDelete
  6. kasut tu cantik la jijah...bkenan lak...hehe..jd mommy bergaya la yer pasni :)

    ReplyDelete
  7. cantik la jijah...zee pon kalo nak tukar yang baru hubby yang pilihkan..taste selalu tak kena je..

    ReplyDelete
  8. beestnya jln2...eca kemarin busy tul.xde erti cuti hari pekerja.hahahaha

    ReplyDelete
  9. wah2!! shopping ye...beg utk didiey xda?? hehe

    ReplyDelete
  10. bestnye beli kasut.. mmg nampak sangat selesa...

    ReplyDelete
  11. akak pun biasa beli jenama VERNS tu..ada kad lagi..

    ReplyDelete
  12. oppss..salam kenal,follow sini & isi tabung utk bayi nanti hehe

    ReplyDelete
  13. cantiklah jijah verns???tak pernah pulak masuk

    ReplyDelete
  14. cp tu mcm sesal nk jln, klo 1b ok skit, damai je

    ReplyDelete
  15. @Mrs Velentine try la masuk kat 1B tu kak.. banyak kasut n beg cantik2..hee

    ReplyDelete
  16. comelnya.....bergaya sakan laaa bila pi dating lps ni

    ReplyDelete
  17. @Cinta Misteri hehe tapi jijah pakai untuk penting2 je..sekadar jalan2 rasanya sayang kot..heee

    ReplyDelete
  18. alhamdulillah.
    jenama tu belakang kira jijah. ada duit lebih boleh le nk beli sekali dua..janji fungsinya ttp sama kan

    ReplyDelete
  19. @QasehnyaRania haah ciksu.. janji leh letak macam2 dalam beg tu..hehe :)

    ReplyDelete
  20. alhamdulillah... boleh tahan jugak taste hasben kak jijah ni.. pandai dia pilih.. =)

    ReplyDelete
  21. alhamdulillah...ad rezeki utk jijah dan suami.. :) sesekali kan apa slh yer :)

    ReplyDelete
  22. @aisya kan.. pandai suami akak pilih..hehe

    ReplyDelete
  23. Alhamdulillah..

    Moga terus dimurahkan rezeki ye :D

    ReplyDelete
  24. wahhh warna kasut pun lembut je macam warna blog jijah kan..
    cantik n nampak selesa..lagi2 kaki orang tengah mengandung ni..

    ReplyDelete
  25. @MaYa MustWany hehe kaki tak mengembang lagi ok la yunk..hee

    ReplyDelete
  26. beli duli barang kita.. nanti dah ada ank, asyik terpikir nak beli brg anak je, saMPAI lupa beli brg sendiri.. hihi

    ReplyDelete
  27. @IntaNBerliaN kan kak.. tu yg selagi ada duit jijah beli apa yg jijah nak dulu..

    ReplyDelete
  28. sepadan kasut n hand bag :).psttt yang lama dilupa jangan :p

    ReplyDelete
  29. @Azhafizah Md Nor tak lupa punya.. handbag lama hadiah kawen tu :)

    ReplyDelete
  30. tak apa, sesekali berbelanja.. Kasut lelaki memang mahal. tapi sangat tahan, boleh guna lama. macam husband Ros la.. hihi

    ReplyDelete
  31. @ros_reeza kan.. tu pasal mereka beli kasut mahal2...

    ReplyDelete


Please leave your comments ladies and gentleman.Thank you so much for reading!