Friday, January 10, 2014

Akhirnya.. Hakimi Ada Stroller!


Baru dapat belikan hakimi stroller! kalau sebelum ni pergi shooping mall terpaksa la dukung hakimi.. bergilir gilir dengan papanya dukung sebab anak mama ni kemain semangatt!! serius mengahh~ hikhikhik

jadi bila ada stroller senang la kalau nak pergi shooping mall.. kasi tolak je.. tak payah nak kendong-kendong lagi...

hari tu pergi One Baby World kat MetroTown KK dan berkenan dengan stroller jenama Halford Cosmo Dx travel system..


begini la jijah punya tapi warna purple :)



beli stroller dengan carrier dapat RM719 daripada RM799.. stroller boleh lipat payung..sangat muat dengan bonet myPE jijah tu... emm harga ni kalau kat semenanjung boleh dapat stroller SCR. tapi sabah stroller brand sweetcherry SCR takde... huhuhu

yeyy! akhirnya hakimi sudah ada stroller! yabedabedu..!! kira ini hadiah masa hakimi 3bulan lah...


p/s: hakimi hari ni 4bulan...ni ingat nak beli hadiah baju pula... banyak baju tak muat sudah...


18 comments:

  1. cepat betul hakimi membesar kan jijah.dah ada stroller baru ni seronoklah mama papa dia jalan² tolak je dgn senang hati.hakimi pun seronok duduk dalam tu kan

    ReplyDelete
  2. wah..boleh shopping n jln2 sllu lpas ni!

    ReplyDelete
  3. wah best dan selesa... eh malu plak hakimi

    ReplyDelete
  4. macam seronok je Hakimi duduk dekat dalam stroller tu. Kira okla harga tu jijah sekali dgn baby carrier kan? imah lepas bersalin baru plan nak beli. leh test kat baby sekali dia suka ke tak. hehe..

    ReplyDelete
  5. yeay. senang la nak jalan jalan nati.
    boleh tahan harganya ye :)

    ReplyDelete
  6. wah.. comelnya stroller dia warna purple..
    happy shopping ye lps ni.. xde la lenguh mendukung lg.. :)

    ReplyDelete
  7. tahniah hakimi dapat hadiah dari mama.. :)

    ReplyDelete
  8. wah.. cantiklah kereta baru kimi, boleh round-round .. best

    ReplyDelete
  9. ada stoller mudah la sikit. Anak nak tidur ke ap, kita pun tak letih sgt.

    ReplyDelete
  10. senang la nak bawak hakimi jalan2 lepas ni.. xgaduh mama kena dukung.. hihi..

    ReplyDelete
  11. Cute nye stroller Hakimi. Warna ungu lagi tu.

    ReplyDelete
  12. Mahalnya kete kimi...hheee...

    ReplyDelete
  13. Kalo anak mkin mbesar n semangat memg kne beli stoller jijah...kalo asyik dukung memg payah..lenguh2 tgn

    ReplyDelete
  14. yeah...dh xpenat dh mama nk dukung hakimi...boleh la shopping dgn senang hati

    ReplyDelete
  15. yeah...dh xpenat dh mama nk dukung hakimi...boleh la shopping dgn senang hati

    ReplyDelete
  16. ok ke dia tu jiejah duk lam tu hehee..xbiasa mesti ngis jer hehee..

    ReplyDelete
  17. Wah...kemain kimi ye duk dlm tu..ji pasti guna utk generasi adik2x kimi la lpas ni...cayalah...

    ReplyDelete


Please leave your comments ladies and gentleman.Thank you so much for reading!