Wednesday, January 15, 2014

Beli Baju Rompers Hakimi Dari F.O.S


Dah lama mencari baju rompers lengan panjang.
payah betul nak cari kat sabah ni..sekali jumpa kat F.O.S kat 1Borneo tu.. Alhamdulillah..

baju baju kat F.O.S boleh tahan murah gak kan..tapi murah bila beli 2 atau 3 helai.. jadi haruslah rembat 3 sekali sebab kalau beli 1@RM15.. kalau 3@RM34.. see RM11 banyak betul diskaunnya kan... :)



tak lupa juga beli rompers biasa.. tu pon RM13.. ikutkan kalau beli 2helai murah tak takpelah rompers lengan panjang dah ada kan :)



hari tu ada juga beli legging baby 3@RM11.. boleh la.. untuk duk perhiasan pakai dalam rumah jer.. hehehe


moralnya.. berjimat kat F.O.S pon boleh je bah... muahahahaha :p


18 comments:

  1. pun boleh..kalau dah murah memang tak lepaskan peluang punyelah..banyak dah koleksi baju seluar kimi ni..makin membesar kena banyak beli baju lagi pasni

    ReplyDelete
  2. a'aa kalau beli byk murah yer...

    ReplyDelete
  3. a'aa kalau beli byk murah yer...

    ReplyDelete
  4. a'aa kalau beli byk murah yer...

    ReplyDelete
  5. a'aa kalau beli byk murah yer...

    ReplyDelete
  6. yeah...akak pun suka jgk shopping di FOS..kalo wat sale memg murah..baju bb comel2, handsome hakimi..makin boolat muka dia..

    ReplyDelete
  7. eeeeee.. gerammmmmm!
    nak gigit2 je pipi dia tu. hehehe

    ReplyDelete
  8. Memg murah gile...rm11 tuh...kalo de baby memg geram tgk rompers nih

    ReplyDelete
  9. amboi kimi melaram dengan rompers baru ye :)

    ReplyDelete
  10. Ahaiii..legging yg belah kanan tu same cam baby kite yg dlm perut ni..hehe..

    ReplyDelete
  11. Saya pon suke beli baju at FOS. Murah pon murah heheh

    ReplyDelete
  12. baju kat fos mmg comel2.. cikna pun suka beli tshirt 3helai RM50.. :)

    ReplyDelete
  13. kalo akak basuh rompers guna mesin, akak akan lipat 2 rompers tu dan ikat guna getah supaya rompers x membesar or memanjang..sukakan beli baju bb

    ReplyDelete
  14. Comel ye dia pkai baju baru....cute2x..hahaha.F.O.S pon blh..jnji ada brg yer...

    ReplyDelete
  15. baju baby suma comel2 kan jijah.

    ReplyDelete
  16. byknya jimat.
    berbaloi baloi la kan

    ReplyDelete
  17. jom singgah sini :)

    http://lifestoryofliyana.blogspot.com/2014/02/lace-kurung-dress-ready-stock.html

    ReplyDelete


Please leave your comments ladies and gentleman.Thank you so much for reading!