Papa Tak Belayar Buat Masa Ni....Yey!

1:54:00 PM 31 Comments A+ a-


Buat masa sekarang ni papa hakimi tak belayar dah... ada je kat kapal..
jadi ada banyak masa la bersama mama dan hakimi..

bila papa ada seronok la.. boleh pergi jalan-jalan..
kalau mama keje boleh papa jaga hakimi...


anak mama.. sama kah rupa kami?? hehehe


ke anak papa??

hargai encik suami selama dia ada kat darat..
bulan 2 dia nak duduk Labuan sampai berbulan-bulan.. lagi lama lah tak jumpa nanti.. sobsobsob :(
tabahlah wahai hati nanti..... -_-"



All about Personal, Lifestyle, Beauty, Health and Parenting Blogger.
Product review, advertorial, 

contact:
Email: cikazizahmisi88@gmail.com

31 insan comel komen

Write insan comel komen
1/23/2014 9:08 AM delete

baguslah camtu kan jijah..boleh banyak spend time masa bersama..kimi anak mama n papa la kan.ikut rupa mama n papa..:)

Reply
avatar
eMMe
AUTHOR
1/23/2014 9:10 AM delete

hurm... tu la kehidupan jika En Suami seorang Navy kan Jijah.. jijah dah dok KK ek? hurm.. kat sane sape dok dgn jijah lagi? ke berdua je dgn kimi?

Reply
avatar
1/23/2014 9:16 AM delete

lamanya 2 bulan... tabah betul jiah ni... kalau akk tatau la...

Reply
avatar
cik atie
AUTHOR
1/23/2014 9:26 AM delete

PJJ la cam tu ek... atie pun sama, dari bercinta, bertunang... sorg kat sarawak, sorg kat KL.. lepas kawen pun in sha Allah, masih berjauhan sampai atie dapat keje kat sana... :)

Reply
avatar
1/23/2014 9:29 AM delete

bestnya ada peneman...hehehehe

Reply
avatar
adnil linda
AUTHOR
1/23/2014 9:42 AM delete

Yeay..sronoknye....bile nak merase nie???

Reply
avatar
syiela
AUTHOR
1/23/2014 9:49 AM delete

sabar ye jijah.. sementara dia ada tu jgn lepaskan aktiviti bersama.. spend msa berkualiti bersama...

*** kita serupa huhuhu isteri tentera kena selalu 'bertabah'

Reply
avatar
Noor Izmaliza
AUTHOR
1/23/2014 10:08 AM delete

alahai sedihnye ..klu aku pun sedih jugak ...huhu

tp tawaf la sabah habisan sementara ade ennavy kat rumah tu

Reply
avatar
khadijah
AUTHOR
1/23/2014 11:24 AM delete

Selamat bergembira jijah. Lepas ni kene bertabah la bile berjauhan. Besar dah hakimi. Bape kg dah dia skarang? :)

Reply
avatar
azizah :)
AUTHOR
1/23/2014 3:02 PM delete

@eMMe jijah duk KK.. yg tinggal kimi n jijah jelah..

Reply
avatar
azizah :)
AUTHOR
1/23/2014 3:03 PM delete

@msredcheesecake bukan 2bulan kak.. bulan 2 start pergi sana...

Reply
avatar
azizah :)
AUTHOR
1/23/2014 3:03 PM delete

@Azhafizah Md Nor ada dua2 rupa kami kat hakimi yer..hehee

Reply
avatar
azizah :)
AUTHOR
1/23/2014 3:04 PM delete

@cik atie PJJ ofkos selagi mane namanya navy..hehe

Reply
avatar
azizah :)
AUTHOR
1/23/2014 3:04 PM delete

@imantizz_truper sementara waktu jer...huhuhu

Reply
avatar
azizah :)
AUTHOR
1/23/2014 3:04 PM delete

@adnil linda awak masih PJJ ker....

Reply
avatar
azizah :)
AUTHOR
1/23/2014 3:05 PM delete

@syiela harus kuat kan kak...

Reply
avatar
azizah :)
AUTHOR
1/23/2014 3:05 PM delete

@Noor Izmaliza kalau la sabah ni kawasan dia dekat2 dah lama tawaf 1 sabah..hikhik

Reply
avatar
mama aryan
AUTHOR
1/23/2014 3:52 PM delete

lama tu nak berpisah...kalu akak tak sanggup lah

alahai..montel nye si kimi tu

Reply
avatar
S. Faezah
AUTHOR
1/23/2014 6:57 PM delete

wahh syoknya.. a complete family..have a quality time k jijah! ^^

Reply
avatar
Cik Itah@RRP
AUTHOR
1/24/2014 11:28 AM delete

salam. wahhh..akak pun seronok mesti kimi lagi seronok kan hehe

Reply
avatar
Isabel Diaz
AUTHOR
1/24/2014 12:18 PM delete

Yeay, boleh bawak suami jalan2. Heheh. Saya pun kalau bf tak ada operasi, happy sangat2. Tapi bila dye cakap ada operasi, mulalah muka saya memasam macam susu basi. Hahaha.

Reply
avatar
mOoN
AUTHOR
1/24/2014 1:43 PM delete

bestkan bila dapat tau berita2 mcm ni..bila dapat cuti ke apa yg boleh kita spend time together sekeluarga.. mcm tu la perasaan akak dulu... hehehe..

Reply
avatar
nuna
AUTHOR
1/24/2014 4:27 PM delete

comelnye baby. husband u navy?

Reply
avatar
azizah :)
AUTHOR
1/24/2014 7:03 PM delete

@nuna iya nuna.. asben navy

Reply
avatar
ros_reeza
AUTHOR
1/26/2014 12:00 PM delete

Alhamdulillah, boleh luangkan masa dengan husband and Kimi :)
tapi, nanti bila gi Labuan tu, kena banyak sabarla nampak gayanya..

Reply
avatar
ayut
AUTHOR
1/26/2014 12:27 PM delete

Aduhai...ingt ke kk duk situ je skali sapik ye ke labuan plak.alahaiiii..sedia berkorban!huhuhu.menangis kejap.haha.sabar jela kn.nk ckp byk pon xtau dh nkckp ap :D

Reply
avatar
QasehnyaRania
AUTHOR
1/27/2014 2:02 PM delete

bestkan tp tu la nti kena tinggal lg.. sabar dan tabah kan hati mu dik

Reply
avatar
IntaNBerliaN
AUTHOR
1/30/2014 12:03 AM delete

alahaiii siannya.. nak wat camne kan.. navy keje dia mmg camtu...

Reply
avatar


Please leave your comments ladies and gentleman.Thank you so much for reading!