Thursday, January 23, 2014

Papa Tak Belayar Buat Masa Ni....Yey!


Buat masa sekarang ni papa hakimi tak belayar dah... ada je kat kapal..
jadi ada banyak masa la bersama mama dan hakimi..

bila papa ada seronok la.. boleh pergi jalan-jalan..
kalau mama keje boleh papa jaga hakimi...


anak mama.. sama kah rupa kami?? hehehe


ke anak papa??

hargai encik suami selama dia ada kat darat..
bulan 2 dia nak duduk Labuan sampai berbulan-bulan.. lagi lama lah tak jumpa nanti.. sobsobsob :(
tabahlah wahai hati nanti..... -_-"



31 comments:

  1. baguslah camtu kan jijah..boleh banyak spend time masa bersama..kimi anak mama n papa la kan.ikut rupa mama n papa..:)

    ReplyDelete
  2. hurm... tu la kehidupan jika En Suami seorang Navy kan Jijah.. jijah dah dok KK ek? hurm.. kat sane sape dok dgn jijah lagi? ke berdua je dgn kimi?

    ReplyDelete
  3. lamanya 2 bulan... tabah betul jiah ni... kalau akk tatau la...

    ReplyDelete
  4. PJJ la cam tu ek... atie pun sama, dari bercinta, bertunang... sorg kat sarawak, sorg kat KL.. lepas kawen pun in sha Allah, masih berjauhan sampai atie dapat keje kat sana... :)

    ReplyDelete
  5. bestnya ada peneman...hehehehe

    ReplyDelete
  6. Yeay..sronoknye....bile nak merase nie???

    ReplyDelete
  7. sabar ye jijah.. sementara dia ada tu jgn lepaskan aktiviti bersama.. spend msa berkualiti bersama...

    *** kita serupa huhuhu isteri tentera kena selalu 'bertabah'

    ReplyDelete
  8. alahai sedihnye ..klu aku pun sedih jugak ...huhu

    tp tawaf la sabah habisan sementara ade ennavy kat rumah tu

    ReplyDelete
  9. Selamat bergembira jijah. Lepas ni kene bertabah la bile berjauhan. Besar dah hakimi. Bape kg dah dia skarang? :)

    ReplyDelete
  10. @eMMe jijah duk KK.. yg tinggal kimi n jijah jelah..

    ReplyDelete
  11. @msredcheesecake bukan 2bulan kak.. bulan 2 start pergi sana...

    ReplyDelete
  12. @Azhafizah Md Nor ada dua2 rupa kami kat hakimi yer..hehee

    ReplyDelete
  13. @cik atie PJJ ofkos selagi mane namanya navy..hehe

    ReplyDelete
  14. @Noor Izmaliza kalau la sabah ni kawasan dia dekat2 dah lama tawaf 1 sabah..hikhik

    ReplyDelete
  15. lama tu nak berpisah...kalu akak tak sanggup lah

    alahai..montel nye si kimi tu

    ReplyDelete
  16. wahh syoknya.. a complete family..have a quality time k jijah! ^^

    ReplyDelete
  17. salam. wahhh..akak pun seronok mesti kimi lagi seronok kan hehe

    ReplyDelete
  18. Yeay, boleh bawak suami jalan2. Heheh. Saya pun kalau bf tak ada operasi, happy sangat2. Tapi bila dye cakap ada operasi, mulalah muka saya memasam macam susu basi. Hahaha.

    ReplyDelete
  19. bestkan bila dapat tau berita2 mcm ni..bila dapat cuti ke apa yg boleh kita spend time together sekeluarga.. mcm tu la perasaan akak dulu... hehehe..

    ReplyDelete
  20. comelnye baby. husband u navy?

    ReplyDelete
  21. Alhamdulillah, boleh luangkan masa dengan husband and Kimi :)
    tapi, nanti bila gi Labuan tu, kena banyak sabarla nampak gayanya..

    ReplyDelete
  22. Aduhai...ingt ke kk duk situ je skali sapik ye ke labuan plak.alahaiiii..sedia berkorban!huhuhu.menangis kejap.haha.sabar jela kn.nk ckp byk pon xtau dh nkckp ap :D

    ReplyDelete
  23. bestkan tp tu la nti kena tinggal lg.. sabar dan tabah kan hati mu dik

    ReplyDelete
  24. alahaiii siannya.. nak wat camne kan.. navy keje dia mmg camtu...

    ReplyDelete


Please leave your comments ladies and gentleman.Thank you so much for reading!