Akhirnya Semua Iklan CPUV Nuffnang 2013 Metered

by - 11:00:00 AM


Lamanya tak update tentang encik kesayangan sorang tu.. encik nuffnang :)
ada CPUV baru pon tak update sampai la dia dah jadi metered.. muahahaha :p

dan akhirnya semua iklan nuffnang untuk tahun 2013 metered sudahh~~




jadi earning terkumpul sehingga disember 2013 RM78.91...
boleh la plan nak cashout hujung bulan ni....boleh dapat cek ke 6 pulak.. Alhamdulillah :)

sekarang dah 2014. silalah nuffnang beri jijah iklan baru~
please please... :p
jijah janji akan update entry banyak banyak! muahahaha :p


macam nak belikan hakimi playgym dengan duit nuffnang ni.. emm ok tak.. ok tak..
macam best jer..




You May Also Like

28 insan comel komen

  1. untung kimi mak dia blogger... bule dapat toys..hhee...

    ReplyDelete
  2. wow...masyuknyaaaaa...


    tahniah ye...

    ReplyDelete
  3. sama lah kak jijah. takde yg baru lagi. nak cashout jugak tp tunggu lah. tunggu earning tu beranak pinak dulu. hehe

    mesti hakimi suka tu kak.. mama dia nak buat kerja pun senang. hehe

    ReplyDelete
  4. Wah Wah tahniah sis . Semoga berjaya dalam berblogging . Haa, beli jangan tak beli. Sesuai mainan untuk baby :D

    ReplyDelete
  5. ok je baby gift tu..papepun best lah tgk akak punya cpuv banyak..cash out lagi tu..tahniah..

    ReplyDelete
  6. @msredcheesecake Alhamdulillah kak walaupon tak banyak :)

    ReplyDelete
  7. @aisya itulah macam best jer toys ni..geram jer..

    ReplyDelete
  8. @cik kiera itu la.. nak beli ke tak ni tah... hishhh..hehe

    ReplyDelete
  9. @Nur A.Z hahaha biasa2 je dik..rajin update banyak la.. kalau tak sikit jer..

    ReplyDelete
  10. rara punya pon dh kredited semua.nk tgu lg sket.pas tu nk cash out.hehehe

    ReplyDelete
  11. fiza pun tak check nuffnang sangat sebab baru cashout december haritu.malas nak tgk.confirm earnings sikit..jijah punye earning banyak tu.

    ReplyDelete
  12. alhamdulillah..pasni hrp2 nuffnang tak kedekut la kasi be lagi ye..

    ReplyDelete
  13. abg phat dapt 2 BE je tahun lps sedeyyy

    ReplyDelete
  14. ok jugak tu .. sbb nanti mam nk masak hakimi boleh main sorg2 takde mama die kalut ke depan ke belakang ...

    ReplyDelete
  15. alhamdulilla. rezeki tu
    cntik jugak tu. sambar la satu. hihi

    ReplyDelete
  16. bestnya byk cpuv yg masuk..moga byk lg masuk lepas ni :)

    ReplyDelete
  17. jangan cashout lagi jijah.
    tunggu sampai rm100.
    sikit je lg tu. hehe.

    ReplyDelete
  18. cpt benor be skrg metered..sedihhh

    ReplyDelete
  19. tahniah jiejah :) seronok kimi kalo jiejah belikn nnt hehee :)

    ReplyDelete
  20. Ayut pon xtgkla....rasa metered jgk dh semua ni..esok tgkla..leh update entry skali... ;)

    ReplyDelete


Please leave your comments ladies and gentleman.Thank you so much for reading!