Hakimi Pakai Barut Gantung... Hewhewhew

9:00:00 AM 13 Comments A+ a-


Barut masa hakimi newborn tak muat... then mak jijah buatkan barut lagi tapi panjang punya.. pun sekarang hakimi 4bulan pakai tak muat..
Di sebabkan barut biasa tak muat dengan perut bobot si anak soleh ni..
jadi mamanya belikan barut gantung!


5helai RM30
beli dekat mybabycomel.com

dan bila hakimi pakai...
macam comel jer.. macam kacak jer...


tengok la perut si comel mama ni... bulattt!!



kimi cakap apa pandang pandang?? hehehe



p/s: eh korang pakaikan anak barut sampai umur berapa??




All about Personal, Lifestyle, Beauty, Health and Parenting Blogger.
Product review, advertorial, 

contact:
Email: cikazizahmisi88@gmail.com

13 insan comel komen

Write insan comel komen
cik atie
AUTHOR
1/25/2014 11:21 AM delete

comel nya.. 2 2 comel.. barut comel, hakimi pun comel.. :)

Reply
avatar
Sya Nadia
AUTHOR
1/25/2014 12:28 PM delete

Aniq pakai barut sampai umur nak masuk 6 bulan..skrg dah 7 bulan pun kalau rjin sy pakaikan jgk..muat lg syg xpakai..hehe

Reply
avatar
1/25/2014 1:48 PM delete

waa..makin lama muka kimi macam muka papa dia la..hehehe

Reply
avatar
adnil linda
AUTHOR
1/25/2014 8:56 PM delete

CikJijah...gigih kimi pkai lame2...hihihi..bebyMu'az smpai 3bln lebih je..pastu x pkai da..sebab barut da x muat...

Reply
avatar
ros_reeza
AUTHOR
1/26/2014 11:58 AM delete

memang comel pun KImi..

Reply
avatar
ayut
AUTHOR
1/26/2014 12:30 PM delete

Handsome je kimi ni haaa...haha.4bln dh.kejap ye la masa blalu...ayut xingt plak akak ayut pkaikn ank diabrape lma..lupa dah..

Reply
avatar
Putri
AUTHOR
1/26/2014 12:42 PM delete

Adik dh x bebarut sejak 2 bln setengah.akak pakaikan barut kalo jln jauh je

Reply
avatar
asha k
AUTHOR
1/26/2014 12:55 PM delete

Wahh comelnye barut nii. nak kena cari jugak for my baby ni.. Heee, lama jugak rasanya pakaikan barut utk anak first dulu.. elok pakai barut ni sebab anak lebih selesa and susah masuk angin..

Reply
avatar
Isabel Diaz
AUTHOR
1/26/2014 1:30 PM delete

Apa kegunaan benda tu?

Reply
avatar
1/27/2014 12:01 PM delete

cantik barut tu..kimi pun comel..kimi makin berseri² la sekarang..dok tempat sejuk la katakan :)

Reply
avatar
QasehnyaRania
AUTHOR
1/27/2014 2:01 PM delete

comwl. ala, ciksu xda experience lg

Reply
avatar
IntaNBerliaN
AUTHOR
1/30/2014 12:01 AM delete

ooo ada barut gantung ke... xpnh tau plak.. tapi cantiklah...

kimi ni makin lama makin comel!!

Reply
avatar
NinaAz
AUTHOR
2/03/2014 6:49 PM delete

kiutnya barut gantung. hheehe. nina ritu borong barut biasa jea. 15helai. hikhik. pas2ni kalo baby pakai barut, nk jugaklah yg jenis2 gntung cm ni. hehe

Reply
avatar


Please leave your comments ladies and gentleman.Thank you so much for reading!