Hakimi Pakai Barut Gantung... Hewhewhew

by - 9:00:00 AM


Barut masa hakimi newborn tak muat... then mak jijah buatkan barut lagi tapi panjang punya.. pun sekarang hakimi 4bulan pakai tak muat..
Di sebabkan barut biasa tak muat dengan perut bobot si anak soleh ni..
jadi mamanya belikan barut gantung!


5helai RM30
beli dekat mybabycomel.com

dan bila hakimi pakai...
macam comel jer.. macam kacak jer...


tengok la perut si comel mama ni... bulattt!!



kimi cakap apa pandang pandang?? hehehe



p/s: eh korang pakaikan anak barut sampai umur berapa??




You May Also Like

13 insan comel komen

  1. comel nya.. 2 2 comel.. barut comel, hakimi pun comel.. :)

    ReplyDelete
  2. Aniq pakai barut sampai umur nak masuk 6 bulan..skrg dah 7 bulan pun kalau rjin sy pakaikan jgk..muat lg syg xpakai..hehe

    ReplyDelete
  3. waa..makin lama muka kimi macam muka papa dia la..hehehe

    ReplyDelete
  4. CikJijah...gigih kimi pkai lame2...hihihi..bebyMu'az smpai 3bln lebih je..pastu x pkai da..sebab barut da x muat...

    ReplyDelete
  5. Handsome je kimi ni haaa...haha.4bln dh.kejap ye la masa blalu...ayut xingt plak akak ayut pkaikn ank diabrape lma..lupa dah..

    ReplyDelete
  6. Adik dh x bebarut sejak 2 bln setengah.akak pakaikan barut kalo jln jauh je

    ReplyDelete
  7. Wahh comelnye barut nii. nak kena cari jugak for my baby ni.. Heee, lama jugak rasanya pakaikan barut utk anak first dulu.. elok pakai barut ni sebab anak lebih selesa and susah masuk angin..

    ReplyDelete
  8. cantik barut tu..kimi pun comel..kimi makin berseri² la sekarang..dok tempat sejuk la katakan :)

    ReplyDelete
  9. comwl. ala, ciksu xda experience lg

    ReplyDelete
  10. ooo ada barut gantung ke... xpnh tau plak.. tapi cantiklah...

    kimi ni makin lama makin comel!!

    ReplyDelete
  11. kiutnya barut gantung. hheehe. nina ritu borong barut biasa jea. 15helai. hikhik. pas2ni kalo baby pakai barut, nk jugaklah yg jenis2 gntung cm ni. hehe

    ReplyDelete


Please leave your comments ladies and gentleman.Thank you so much for reading!