Popular Book Fair Di 1Borneo

by - 7:16:00 PM


Sekarang ada POPULAR BOOK FAIR 2014 kat 1BORNEO Sabah..
sekali ada Book Fair memang tak akan lepaskan peluang untuk melihat buku-buku yang menarik.. banyak juga buku novel yang best..bertahun-tahun dah kot tak beli buku dan jejak kat kedai buku tau.. nampak tak nampak tak yang i ni memang bukan pembaca buku yang setia.. muahahaha :p

niat di hati nak la beli satu novel kononnya.. sekali bila pegang novel nak baca sinopsis.. encik suami hulur buku resepi masakan.. so... paham-paham jelah...sekarang dah takde masa lah jijah oi nak baca novel bagai.. kohkohkoh



rembat 4 buku.. dapat la diskaun 10%. kalau member rebate 20%.. ala boleh la kan...kurang RM1 je pun.. muahaha :p



untuk hakimi pun ada padahal dia baru 4bulan.. hehe bila mama bacakan hakimi 1,2,3... A,B,C kemain suka dia.. terkekek kekek ketawa :) 

nak tanamkan minat buku untuk hakimi.. ^___^ supaya dia besar nanti minat membaca.. in shaa Allah..



p/s: sory kak mimi azirah.. novel The Wedding Breaker tu habis la kak.. jijah pun nak tu.. -_-"
laku betul.. mentang2 drama Arianna Rose tengah di tayangkan sekarang...



You May Also Like

10 insan comel komen

  1. Takpe jijah...akak dapat agak kalo crite tgh hot msti novel die cpt bis punye mcm citer teduhan kasih dlu

    ReplyDelete
  2. alhamdulillah.
    ciksu doakan semoga hakimi cepat tangkap apa yang jijah ajar. aamiin

    ReplyDelete
  3. bagus tu kak jijah.. tanamkan minat membaca dari kecik.. lgpun membaca kan jambatan ilmu.. Bila dr kecik dia minat membaca dah besar nanti minat tu akan bertukar jadi habit pulak.. hehe..

    ReplyDelete
  4. kimi pun ada buku jgk. hehe. dia mesti suka tengok buku warna warni. hehehe.

    ReplyDelete
  5. Rindunya nk p 1B
    tunggu suami blk ops baru dpt round kk balik

    ReplyDelete
  6. kalau book fair wajib ada yang direbat..amboii kimi ade buku jugak tu..ehem,pasni jijah jadi chef selalu la ni kan

    ReplyDelete
  7. bestnya ada book fair.. wahh semua buku masak2.. harusla rajin masak lepas ni ye jijah.. hehehe..

    ReplyDelete
  8. hah ... pe lagi... belaja masak menu baru...hheee... kata hasben kene ikut kan...

    pst... akk tak pandai masak...

    ReplyDelete
  9. bagus buku2 mcm ni byk manfaatnya jiejah :)

    ReplyDelete
  10. Tu dia skli hulur buku msakn..haha...sabar jela..hakimi pbye knala ada bru adil...

    ReplyDelete


Please leave your comments ladies and gentleman.Thank you so much for reading!