Aku Nak Kurus

by - 12:55:00 PM



Berlumba lumba orang nak kurus. Segelintir orang pula nak gemuk.. macam daku sendiri berusaha nak gemuk.. makan dah banyak ni.. gembira kejap naik la juga sekilo dua.

Tapi bila kurang makan banyak macam selalu dah turun balik.. jenis yang susah gemuk senang nak kuruss.. ayoyoyo

Tapi biarlah nak kurus tu cara yang betul. Tak usah la pakai ubat pelangsing badan yang tak pasti kandungannya. Lately diet cara atkin. Ya ramai yang berjaya dengan dieta atkin tu. Yang pasti berusaha nak capai berat yang ideal dengan cara yang betul. Janji badan sihat ye tak..



Nak kurus ni kena berusaha. kalau hangat-hangat tahi ayam memang tak jadi lah...hehehe

Eh jangan tak tahu orang kurus ni banyak kolestrol tau! Sebab main bantai makan makanan berlemak nak gemuk punya pasal.. boo untuk diri sendiri ni!! huhh~~







You May Also Like

12 insan comel komen

  1. nak kena tahan mental dan fizikal ni kalau nak kurus,..

    ReplyDelete
  2. yang pentingg..

    semangat dan anganan tu yang pentinggg...

    selalunyeee anganan yang lebih tinggi..
    hahaha.

    ReplyDelete
  3. dlm kepala jg kena kurus sbb kalu buat je tp otak x selari x kn kurus jg kan? ;-)

    ReplyDelete
  4. Huhu...saya lah tu mcm dlm gambar tu...harap nak kurus jek tapi usahanyaa kurenggg :p

    ReplyDelete
  5. esok mula balik dengan gambar " aku nak kurus"

    begitulah seterusnya...huhuhu

    ReplyDelete
  6. Saya dah kurus..tak mau kurus lagi..nak sihat je

    ReplyDelete
  7. hahaha.... nak kurus memang kena kuat mental dan fizikal...

    ReplyDelete
  8. kan.kena jaga betul betul..
    ciksu baru ada sepupu tegur...
    kurusnya.alahai..
    semacam pulak dgr..

    ReplyDelete
  9. Ros nak kurus dan sihat;) masih dalam proses ni. Hahaha. Mencuba juga diet atkin, tapi banyak ke laut.. Hihihi

    ReplyDelete
  10. memang best kalau dapat kurus..yang penting cara pemakaian dan cara hidup yang diamalkan tu.kena disiplin bab makan dan rutin harian

    ReplyDelete
  11. cayok2...jangan ambik yg last sekali tu hehe

    ReplyDelete


Please leave your comments ladies and gentleman.Thank you so much for reading!