Aku Nak Kurus

12:55:00 PM 12 Comments A+ a-



Berlumba lumba orang nak kurus. Segelintir orang pula nak gemuk.. macam daku sendiri berusaha nak gemuk.. makan dah banyak ni.. gembira kejap naik la juga sekilo dua.

Tapi bila kurang makan banyak macam selalu dah turun balik.. jenis yang susah gemuk senang nak kuruss.. ayoyoyo

Tapi biarlah nak kurus tu cara yang betul. Tak usah la pakai ubat pelangsing badan yang tak pasti kandungannya. Lately diet cara atkin. Ya ramai yang berjaya dengan dieta atkin tu. Yang pasti berusaha nak capai berat yang ideal dengan cara yang betul. Janji badan sihat ye tak..



Nak kurus ni kena berusaha. kalau hangat-hangat tahi ayam memang tak jadi lah...hehehe

Eh jangan tak tahu orang kurus ni banyak kolestrol tau! Sebab main bantai makan makanan berlemak nak gemuk punya pasal.. boo untuk diri sendiri ni!! huhh~~







All about Personal, Lifestyle, Beauty, Health and Parenting Blogger.
Product review, advertorial, 

contact:
Email: cikazizahmisi88@gmail.com

12 insan comel komen

Write insan comel komen
3/19/2015 1:20 PM delete

nak kena tahan mental dan fizikal ni kalau nak kurus,..

Reply
avatar
InaYusoff
AUTHOR
3/19/2015 1:31 PM delete

yang pentingg..

semangat dan anganan tu yang pentinggg...

selalunyeee anganan yang lebih tinggi..
hahaha.

Reply
avatar
Mrs Velentine
AUTHOR
3/19/2015 3:42 PM delete

diet atkin??apa tu

Reply
avatar
3/19/2015 4:16 PM delete

dlm kepala jg kena kurus sbb kalu buat je tp otak x selari x kn kurus jg kan? ;-)

Reply
avatar
Linda
AUTHOR
3/19/2015 5:30 PM delete

Huhu...saya lah tu mcm dlm gambar tu...harap nak kurus jek tapi usahanyaa kurenggg :p

Reply
avatar
BTS
AUTHOR
3/19/2015 6:13 PM delete

esok mula balik dengan gambar " aku nak kurus"

begitulah seterusnya...huhuhu

Reply
avatar
Fiqah Feeona
AUTHOR
3/20/2015 8:55 AM delete

Saya dah kurus..tak mau kurus lagi..nak sihat je

Reply
avatar
3/20/2015 1:40 PM delete

hahaha.... nak kurus memang kena kuat mental dan fizikal...

Reply
avatar
QasehnyaRania
AUTHOR
3/23/2015 12:19 AM delete

kan.kena jaga betul betul..
ciksu baru ada sepupu tegur...
kurusnya.alahai..
semacam pulak dgr..

Reply
avatar
ros_reeza
AUTHOR
3/23/2015 8:36 PM delete

Ros nak kurus dan sihat;) masih dalam proses ni. Hahaha. Mencuba juga diet atkin, tapi banyak ke laut.. Hihihi

Reply
avatar
3/27/2015 12:58 PM delete

memang best kalau dapat kurus..yang penting cara pemakaian dan cara hidup yang diamalkan tu.kena disiplin bab makan dan rutin harian

Reply
avatar
Hamelia Hamid
AUTHOR
3/30/2015 10:25 AM delete

cayok2...jangan ambik yg last sekali tu hehe

Reply
avatar


Please leave your comments ladies and gentleman.Thank you so much for reading!