Panduan Masak Telur

by - 8:00:00 AM





Place eggs in a pot with cold water over high heat.
Once water comes to a boil, remove from heat, cover and let sit to desired time/doneness.


try la~~



You May Also Like

10 insan comel komen

  1. KENA TGGU 15 MINIT LA NI . HEHE

    ReplyDelete
  2. hehe..kita dulu buat telur separuh msk utk asben selalu fail.hehe.pastu mil ajar baru la menjadik =)

    ReplyDelete
  3. menarik
    ciksu suka telur rebus pastu digoreng pulak.kendian buat sambal
    dapnya. hihi
    thanks jijah berkongsi

    ReplyDelete
  4. selalunye kite rebus sampai mendidih pastu terus rendam dlm air sejuk .... cepat keras

    ReplyDelete
  5. salam perkenalan. blogwalking kat sini! hihi. Lucu pulak ada tips masak telur kan. Tapi bagus jugak, sebab bila ct nak masak half-boiled egg mesti tak jadi.. terus masak.. ekeke.. suka egg yang 2 minutes tu! =D

    ReplyDelete
  6. kalau rebus telur fiza tak kira pun berapa minit..hehehe..asal masak .apepun thanks info,senang dah tahu :)

    ReplyDelete
  7. sy mmg selalu buat 4 minit tu adalah wajib x kira laa mkn apa shj

    ReplyDelete
  8. Selalu main agak agak je. Heeee tak tahu pun masa. Ni dah ada ni, bolehla ikut yg 10 minit tu ;)

    ReplyDelete


Please leave your comments ladies and gentleman.Thank you so much for reading!