Panduan Masak Telur

8:00:00 AM 10 Comments A+ a-





Place eggs in a pot with cold water over high heat.
Once water comes to a boil, remove from heat, cover and let sit to desired time/doneness.


try la~~



All about Personal, Lifestyle, Beauty, Health and Parenting Blogger.
Product review, advertorial, 

contact:
Email: cikazizahmisi88@gmail.com

10 insan comel komen

Write insan comel komen
3/11/2015 8:36 AM delete

KENA TGGU 15 MINIT LA NI . HEHE

Reply
avatar
Iza Fiza
AUTHOR
3/11/2015 9:20 AM delete

hehe..kita dulu buat telur separuh msk utk asben selalu fail.hehe.pastu mil ajar baru la menjadik =)

Reply
avatar
QasehnyaRania
AUTHOR
3/11/2015 10:29 AM delete

menarik
ciksu suka telur rebus pastu digoreng pulak.kendian buat sambal
dapnya. hihi
thanks jijah berkongsi

Reply
avatar
eima
AUTHOR
3/11/2015 11:07 AM delete

selalunye kite rebus sampai mendidih pastu terus rendam dlm air sejuk .... cepat keras

Reply
avatar
ctmz
AUTHOR
3/11/2015 11:08 AM delete

salam perkenalan. blogwalking kat sini! hihi. Lucu pulak ada tips masak telur kan. Tapi bagus jugak, sebab bila ct nak masak half-boiled egg mesti tak jadi.. terus masak.. ekeke.. suka egg yang 2 minutes tu! =D

Reply
avatar
3/11/2015 2:27 PM delete

kalau rebus telur fiza tak kira pun berapa minit..hehehe..asal masak .apepun thanks info,senang dah tahu :)

Reply
avatar
3/11/2015 5:00 PM delete

sy mmg selalu buat 4 minit tu adalah wajib x kira laa mkn apa shj

Reply
avatar
Ibu Amani
AUTHOR
3/11/2015 8:25 PM delete

tips yg berguna :)

Reply
avatar
ros_reeza
AUTHOR
3/11/2015 8:53 PM delete

Selalu main agak agak je. Heeee tak tahu pun masa. Ni dah ada ni, bolehla ikut yg 10 minit tu ;)

Reply
avatar


Please leave your comments ladies and gentleman.Thank you so much for reading!