Bila Anak Bujang Cemburu

by - 9:18:00 PM


Semakin membesar anak soleh zulhakimizaim ni.. semakin terserlah personalitinya. mengikut sapa la tuu... lately dah pandai sangat nak cemburu..

Masa papa dia balik CNY, mama sengaja buat manja-manja dengan papa, peluk papa, bagi papa tidur atas riba. punya dia menjerit marah sampai tolak2 mama dan papa jauh2... nak salam papa pun dia marah.. apatah lagi peluk2.. Grrr!! 

Bila sayang2, peluk2 baby pun dia marah. punya cemburu sampai guling2. haihhh camna la nak beradik ni hakimi?? mama tengah berusaha nak bagi hakimi adik..kalau hakimi cemburu camni camna la nampaknya nanti...habis di tonyoh2 kepala adiknya nanti...huuu~



1y5m++


zulhakimizaim oiii...boleh dah jadi abanglong sangat nii...



You May Also Like

13 insan comel komen

  1. amboi hensemnya dia skrg....

    ReplyDelete
  2. Ahahaha..manja gitu..nanti dah ada adik,confirm la cemburu tu.tapi lama-lama nanti ok la tu.

    ReplyDelete
  3. hehe cmburu budak..

    yui tag jijah..kalau rajin leh join =)
    http://nusha1706.blogspot.com/2015/03/apa-yang-saya-ingin-baca-di-blog-naura.html

    ReplyDelete
  4. Kimi dah besar..Boleh jadi abang dah ni..

    ReplyDelete
  5. Lg besar hakimi dr mama die....hehe

    Biasa la tu la sgt dok ber2 ngan mama jrg2 jumpa papa die kan.....over protective le tu

    ReplyDelete
  6. boleh dah tu jadi abang.hehe.

    ReplyDelete
  7. aah, da beso la dia. lama x tgok gmbr. mak nye berambar sbelah pon x macam mak2 ok. macam akk aje. huhuh..itulah diorang ni, x biasa jumpa bapanye. bile kite nk manja2 dia jeles. berfikir jugak mcamana la klo ada adik nanti. habis dikerjakan

    ReplyDelete
  8. mcm nk jadi abang besar je ni cemburu cemburu heheheh

    ReplyDelete
  9. Mula mula je tu, nanti da ada adik btul dpn mata baru dia mula syg...

    ReplyDelete
  10. hehe dah pandai cemburu ye hakimi ni

    ReplyDelete
  11. hihi.kan.mesti kiut reaksi hakimi masa tu.
    kalau masa mia peluk ciksu time rania umo baya hakimi macam mana la kan.. mesti mcm ni juga reaksinya :)
    tak sabarnya nk tgk..

    in shaa Allah ciksu doakan smoga hakimi cepat dpt adik. ada kawan main nti.aamiin

    ReplyDelete
  12. Dah pandai cemburu dah hakimi ye..xpe,nanti dah ada adik mesti hakimi jadi abang long yg baik ni

    ReplyDelete
  13. Alala Hakimi jeles ngan mama yer.. Hihi

    ReplyDelete


Please leave your comments ladies and gentleman.Thank you so much for reading!