Bila Anak Bujang Cemburu

9:18:00 PM 13 Comments A+ a-


Semakin membesar anak soleh zulhakimizaim ni.. semakin terserlah personalitinya. mengikut sapa la tuu... lately dah pandai sangat nak cemburu..

Masa papa dia balik CNY, mama sengaja buat manja-manja dengan papa, peluk papa, bagi papa tidur atas riba. punya dia menjerit marah sampai tolak2 mama dan papa jauh2... nak salam papa pun dia marah.. apatah lagi peluk2.. Grrr!! 

Bila sayang2, peluk2 baby pun dia marah. punya cemburu sampai guling2. haihhh camna la nak beradik ni hakimi?? mama tengah berusaha nak bagi hakimi adik..kalau hakimi cemburu camni camna la nampaknya nanti...habis di tonyoh2 kepala adiknya nanti...huuu~



1y5m++


zulhakimizaim oiii...boleh dah jadi abanglong sangat nii...



All about Personal, Lifestyle, Beauty, Health and Parenting Blogger.
Product review, advertorial, 

contact:
Email: cikazizahmisi88@gmail.com

13 insan comel komen

Write insan comel komen
CikMai
AUTHOR
3/01/2015 9:38 PM delete

amboi hensemnya dia skrg....

Reply
avatar
IbuNoey
AUTHOR
3/01/2015 11:56 PM delete

Ahahaha..manja gitu..nanti dah ada adik,confirm la cemburu tu.tapi lama-lama nanti ok la tu.

Reply
avatar
3/02/2015 9:21 AM delete

hehe cmburu budak..

yui tag jijah..kalau rajin leh join =)
http://nusha1706.blogspot.com/2015/03/apa-yang-saya-ingin-baca-di-blog-naura.html

Reply
avatar
Fiqah Feeona
AUTHOR
3/02/2015 9:39 AM delete

Kimi dah besar..Boleh jadi abang dah ni..

Reply
avatar
eima
AUTHOR
3/02/2015 10:16 AM delete

Lg besar hakimi dr mama die....hehe

Biasa la tu la sgt dok ber2 ngan mama jrg2 jumpa papa die kan.....over protective le tu

Reply
avatar
Salma Tayo
AUTHOR
3/02/2015 12:25 PM delete

boleh dah tu jadi abang.hehe.

Reply
avatar
cik chinta
AUTHOR
3/02/2015 1:26 PM delete

aah, da beso la dia. lama x tgok gmbr. mak nye berambar sbelah pon x macam mak2 ok. macam akk aje. huhuh..itulah diorang ni, x biasa jumpa bapanye. bile kite nk manja2 dia jeles. berfikir jugak mcamana la klo ada adik nanti. habis dikerjakan

Reply
avatar
3/02/2015 2:37 PM delete

mcm nk jadi abang besar je ni cemburu cemburu heheheh

Reply
avatar
Emma Nyiu
AUTHOR
3/02/2015 8:31 PM delete

Mula mula je tu, nanti da ada adik btul dpn mata baru dia mula syg...

Reply
avatar
Hamelia Hamid
AUTHOR
3/03/2015 3:38 PM delete

hehe dah pandai cemburu ye hakimi ni

Reply
avatar
QasehnyaRania
AUTHOR
3/04/2015 3:59 AM delete

hihi.kan.mesti kiut reaksi hakimi masa tu.
kalau masa mia peluk ciksu time rania umo baya hakimi macam mana la kan.. mesti mcm ni juga reaksinya :)
tak sabarnya nk tgk..

in shaa Allah ciksu doakan smoga hakimi cepat dpt adik. ada kawan main nti.aamiin

Reply
avatar
3/05/2015 3:40 AM delete

Dah pandai cemburu dah hakimi ye..xpe,nanti dah ada adik mesti hakimi jadi abang long yg baik ni

Reply
avatar
ros_reeza
AUTHOR
3/11/2015 9:03 PM delete

Alala Hakimi jeles ngan mama yer.. Hihi

Reply
avatar


Please leave your comments ladies and gentleman.Thank you so much for reading!