Tabiat Beli Barang Yang Ada Freegift

by - 1:47:00 PM


Kalau pergi shopping mall suka sangat beli barang yang ada freegift. Biar pun harga mahal daripada biasa.




Sekarang ni pula ada offer Drypers L68 Rm30.90 kat Billion sampai hujung bulan ni dapat freegift beg pampers. Sampai 4 pek daku beli. Biasa harga rm33.90.



Dah tu nampak pad libresse freegift buku diary yang comel. Pun rembat juga semata2 nak diary tu padahal selama ni bukan pakai pad jenama libresse pun. Hehehe

Macam ubat gigi kan kadang2 dapat freegift pinggan mangkuk kan. Haa tu pun suka.

Ehh siapa punya tabiat camni jugak.. sepp sikit! Hehehe



You May Also Like

9 insan comel komen

  1. KITA pun suka juga kumpul barang yg ada free give

    ReplyDelete
  2. memang suka beli barang yang ada free gift jugak

    ReplyDelete
  3. jenis sya, tak berapa kisah pun.. ada ok, tak ada pun ok je..

    ReplyDelete
  4. sama la kita... mak2 kan.. Eh murah lah drypes RM30...untung bli byak2... =)

    ReplyDelete
  5. kita geng.
    hiks
    ciksu suka.collect cawan.kikiki

    ala yg pampers sini xda pon.free gift tu.mana aci ni.

    skrg ni kit kat ada cawan, cooler bag n tupperware
    pilih j nk yg mana.hahaha

    ciksu pernah borong biskut oat crunch smata mata nk mangkuk comel tu..

    ReplyDelete
  6. kannn..memang suka beli yang ade free gift..limited edition kot..bukan selalu..hihi

    ReplyDelete
  7. sep..sep..suka jugak! hhehehee

    ReplyDelete


Please leave your comments ladies and gentleman.Thank you so much for reading!