Tabiat Beli Barang Yang Ada Freegift

1:47:00 PM 9 Comments A+ a-


Kalau pergi shopping mall suka sangat beli barang yang ada freegift. Biar pun harga mahal daripada biasa.




Sekarang ni pula ada offer Drypers L68 Rm30.90 kat Billion sampai hujung bulan ni dapat freegift beg pampers. Sampai 4 pek daku beli. Biasa harga rm33.90.



Dah tu nampak pad libresse freegift buku diary yang comel. Pun rembat juga semata2 nak diary tu padahal selama ni bukan pakai pad jenama libresse pun. Hehehe

Macam ubat gigi kan kadang2 dapat freegift pinggan mangkuk kan. Haa tu pun suka.

Ehh siapa punya tabiat camni jugak.. sepp sikit! Hehehe



All about Personal, Lifestyle, Beauty, Health and Parenting Blogger.
Product review, advertorial, 

contact:
Email: cikazizahmisi88@gmail.com

9 insan comel komen

Write insan comel komen
nor nazliana
AUTHOR
3/25/2015 2:07 PM delete

KITA pun suka juga kumpul barang yg ada free give

Reply
avatar
3/25/2015 2:09 PM delete

memang suka beli barang yang ada free gift jugak

Reply
avatar
Sya Nadia
AUTHOR
3/25/2015 4:55 PM delete

jenis sya, tak berapa kisah pun.. ada ok, tak ada pun ok je..

Reply
avatar
3/26/2015 3:35 PM delete

hahah sm laa kiteeeee

Reply
avatar
Aini
AUTHOR
3/26/2015 9:27 PM delete

sama la kita... mak2 kan.. Eh murah lah drypes RM30...untung bli byak2... =)

Reply
avatar
QasehnyaRania
AUTHOR
3/27/2015 12:39 AM delete

kita geng.
hiks
ciksu suka.collect cawan.kikiki

ala yg pampers sini xda pon.free gift tu.mana aci ni.

skrg ni kit kat ada cawan, cooler bag n tupperware
pilih j nk yg mana.hahaha

ciksu pernah borong biskut oat crunch smata mata nk mangkuk comel tu..

Reply
avatar
3/27/2015 1:07 PM delete

kannn..memang suka beli yang ade free gift..limited edition kot..bukan selalu..hihi

Reply
avatar
Hamelia Hamid
AUTHOR
3/30/2015 9:52 AM delete

sep..sep..suka jugak! hhehehee

Reply
avatar


Please leave your comments ladies and gentleman.Thank you so much for reading!