Kenal pasti Milo Tiruan

by - 11:06:00 AM


Baru-baru ada viral satu video dari fb Sukan Star TV pekerja tengah pack milo di sebuah kilang...wallahualam sama ada betul ke tak itu kilang milo sebenar..

barang fake banyak di mana-mana sekarang ni..hati-hati dalam membeli apa-apa  produk. cek dulu.. 
buka page Fb Milo share ni..

mari kenalpasti Milo yang tulen



Kalau tak minum milo, diam je lah.. kita ubah minuman yang lain..takde was-waskan.. :)




You May Also Like

13 insan comel komen

  1. take note lepas ni..huhu pernah terbeli yg bukan ori..done digi

    ReplyDelete
  2. nice sharing,jijah..akak tak terbaca pyla pasal ni.jarang buka FB..hehe..

    ReplyDelete
  3. betul ke ni? banyak yang tiruan ni...

    ReplyDelete
  4. milo tiruan? harga pulak sama x ek? sbb sy dah lama bertukar ke vico sejak isu boikot memboikot nie..hihi

    ReplyDelete
  5. semua benda nk fake sekarang
    xfaham betul kan =.=

    ReplyDelete
  6. baca kt paper..kt n9 rasanya
    tp ad kawan complain dia terbeli milo tiruan kt hypermarket kt perak.
    nasib kami sefamly jenis.x minum milo...

    ReplyDelete
  7. aduii kena hati2 lepas ni....errr...maaf la sy x boikot pun milo..huhu

    ReplyDelete
  8. hrp2 selama ni sy x minum yg tiruan ;-)

    ReplyDelete
  9. alahai semuanya tiruan .apa citaaaa

    ReplyDelete
  10. Tahu masa kecoh kat fb.. Alahai macam -macam sekarang. Kena alert.

    ReplyDelete
  11. ganti milo dengan hot chocolate pun sedap :)

    ReplyDelete


Please leave your comments ladies and gentleman.Thank you so much for reading!