2nd Pregnancy Diary: Alhamdulillah Second Pregnancy!

by - 8:54:00 PM


24 Mei 2015~ 4 minggu~

Alhamdulillah...Hadiah hari jadi ke-27 yang lalu dapat tahu pregnant anak kedua :) Alhamdulillah Alhamdulillah..wa syukurillah!



Masa birthday 24 mei tu dah sebulan @ 4 weeks adik abglonghakimi dalam rahim mama... maaf jika awal-awal hari tu tak berkongsi berita gembira ni. untuk menjaga hati ramai pihak yang masih menunggu zuriat dan juga sebab masih awal lagi macam-macam boleh jadi jika terlalu excited!

Macam mana tahu pregnant??

Seorang wanita dia dapat merasai yang dia mengandung! begitu la daku..lagipun yang ini memang di rancang..jadi naluri kata "jadi".. maka jadilah :)
pagi pagi sebelum subuh buat UPT..Alhamdulillah 2 line! Positif :) kejutkan encik suami..dia blur blur.. sama macam hakimi dulu :p

patutlah selera makan masa tu membuak-buak. nafsu makan punyala besar! asyik rasa lapar..lapar dan lapar..nak makan  macam-macam...

sekarang dah 19weeks.. inshaaAllah due nanti hujung bulan 1/2016..
doakan daku dan kandungan sihat, sempurna dan selamat bersalin nanti ye :) muahhh


***********p/s***********

3-6bulan sebelum hamil amalkan Vit B-compleks+folic asid Shaklee

PM/email/ whatsapp
Azizah 0132378013
Your Trusted SID 1200083
FB Azizah Green Line





You May Also Like

25 insan comel komen

  1. alhamdulillah .....
    nk anak putig gebu boleh consume esp ......
    bln ni promo esp .... besh kaw kaw ....

    nak dpt harga cun ni mai pm eima 0129220376
    harga besh wwooooo

    ReplyDelete
    Replies
    1. jijah pun jual..mihmihmih 0132378013
      ESP promo promo!

      Delete
  2. tahniah..semoga sihat selalu dan dipermudahkan segalanya, isnyaAllah Aminn :D

    ReplyDelete
  3. Salam Merdeka...
    Selamat Pagi :)
    Syukur Alhamdulillah....
    rezeki Allah...tahniah! :)

    ReplyDelete
  4. Alhamdulillah..Tahniah Jijah!

    ReplyDelete
  5. tahniah jijah!..
    jaga kandungan..

    jijah, ada benda la nak tanye...

    kalau bersalin kat hospital PD kene register dulu ke kat situ atau time nak bersalin terus pegi..

    sebab kampong jauh sangat dari hospital melaka..hospital PD dekat la sikit berbanding Melaka...rumah plak sempadan N9-Melaka..

    ReplyDelete
    Replies
    1. boleh.. xpayah booking atau register..sakit je terus g hosp PD

      Delete
    2. ha tu la..
      baru tanye jijah semalam..
      semalam gak adik ipar dah check in kat hospital PD..

      :)
      tenkiu jijah jawab soklan.

      Delete
    3. sape nama adikipar ina tu..

      Delete
    4. sape nama adikipar ina tu..

      Delete
    5. alamak sory lmbt balas..

      norhafizah salim..

      hari ni pon tak bersalin lagi tuu..
      baru sakit2..

      Delete
  6. alhamdulillah.. tahniah.. semoga selamat hingga melahirkan.. :)

    ReplyDelete
  7. Replies
    1. inshaaAllah hujung bulan 1 tahun depan

      Delete
  8. alhamdulillah
    jaga diri ye jijah :)
    tumpang happy dgn perkhabaran ini

    ReplyDelete
  9. Tahniah jijah...akak asik lupe je nak bg mask...hehehe...nt akak roger ye...

    ReplyDelete
  10. Jg diri baik² ye jijah =)

    ReplyDelete
  11. alhamdulillah...
    do take care mommy :)

    ReplyDelete
  12. Alhamdulillah.. Tahniah Jijah! cepat hakimi dpt adik, tak la boring dia main sorrang2 pas ni.. take care tau!

    ReplyDelete
  13. tahniah jijah..jga diri baik2 ;)

    ReplyDelete
  14. hiii akhirnya jijah gtau jugak.. tahniah jijah.. jaga diri elok2...

    ReplyDelete
  15. Alhamdulillah, tahniah! Rindu ya saat pregnant dulu. Hihi

    ReplyDelete
  16. tahun dpn ya... insya allah... jaga kesihatan lek lok k!

    ReplyDelete
  17. Alhamdulillah..tumpang seronok..seronoknya hakimi nak ada adik da :)

    ReplyDelete


Please leave your comments ladies and gentleman.Thank you so much for reading!