2nd Pregnancy Diary: Alhamdulillah Second Pregnancy!

8:54:00 PM 25 Comments A+ a-


24 Mei 2015~ 4 minggu~

Alhamdulillah...Hadiah hari jadi ke-27 yang lalu dapat tahu pregnant anak kedua :) Alhamdulillah Alhamdulillah..wa syukurillah!



Masa birthday 24 mei tu dah sebulan @ 4 weeks adik abglonghakimi dalam rahim mama... maaf jika awal-awal hari tu tak berkongsi berita gembira ni. untuk menjaga hati ramai pihak yang masih menunggu zuriat dan juga sebab masih awal lagi macam-macam boleh jadi jika terlalu excited!

Macam mana tahu pregnant??

Seorang wanita dia dapat merasai yang dia mengandung! begitu la daku..lagipun yang ini memang di rancang..jadi naluri kata "jadi".. maka jadilah :)
pagi pagi sebelum subuh buat UPT..Alhamdulillah 2 line! Positif :) kejutkan encik suami..dia blur blur.. sama macam hakimi dulu :p

patutlah selera makan masa tu membuak-buak. nafsu makan punyala besar! asyik rasa lapar..lapar dan lapar..nak makan  macam-macam...

sekarang dah 19weeks.. inshaaAllah due nanti hujung bulan 1/2016..
doakan daku dan kandungan sihat, sempurna dan selamat bersalin nanti ye :) muahhh


***********p/s***********

3-6bulan sebelum hamil amalkan Vit B-compleks+folic asid Shaklee

PM/email/ whatsapp
Azizah 0132378013
Your Trusted SID 1200083
FB Azizah Green Line





All about Personal, Lifestyle, Beauty, Health and Parenting Blogger.
Product review, advertorial, 

contact:
Email: cikazizahmisi88@gmail.com

25 insan comel komen

Write insan comel komen
eima
AUTHOR
9/01/2015 8:28 AM delete

alhamdulillah .....
nk anak putig gebu boleh consume esp ......
bln ni promo esp .... besh kaw kaw ....

nak dpt harga cun ni mai pm eima 0129220376
harga besh wwooooo

Reply
avatar
saye niza
AUTHOR
9/01/2015 10:01 AM delete

tahniah..semoga sihat selalu dan dipermudahkan segalanya, isnyaAllah Aminn :D

Reply
avatar
Nieyl
AUTHOR
9/01/2015 10:05 AM delete

Salam Merdeka...
Selamat Pagi :)
Syukur Alhamdulillah....
rezeki Allah...tahniah! :)

Reply
avatar
IMaH
AUTHOR
9/01/2015 10:07 AM delete

Alhamdulillah..Tahniah Jijah!

Reply
avatar
InaYusoff
AUTHOR
9/01/2015 10:18 AM delete

tahniah jijah!..
jaga kandungan..

jijah, ada benda la nak tanye...

kalau bersalin kat hospital PD kene register dulu ke kat situ atau time nak bersalin terus pegi..

sebab kampong jauh sangat dari hospital melaka..hospital PD dekat la sikit berbanding Melaka...rumah plak sempadan N9-Melaka..

Reply
avatar
Ina Haireina
AUTHOR
9/01/2015 10:44 AM delete

alhamdulillah.. tahniah.. semoga selamat hingga melahirkan.. :)

Reply
avatar
cik chinta
AUTHOR
9/01/2015 1:20 PM delete

tahniah..bile due?

Reply
avatar
QasehnyaRania
AUTHOR
9/01/2015 2:59 PM delete

alhamdulillah
jaga diri ye jijah :)
tumpang happy dgn perkhabaran ini

Reply
avatar
9/01/2015 4:25 PM delete

jijah pun jual..mihmihmih 0132378013
ESP promo promo!

Reply
avatar
9/01/2015 4:32 PM delete

boleh.. xpayah booking atau register..sakit je terus g hosp PD

Reply
avatar
9/01/2015 4:33 PM delete

inshaaAllah hujung bulan 1 tahun depan

Reply
avatar
eliz land
AUTHOR
9/01/2015 4:52 PM delete

Tahniah jijah...akak asik lupe je nak bg mask...hehehe...nt akak roger ye...

Reply
avatar
nusha fasha
AUTHOR
9/01/2015 8:36 PM delete

Jg diri baik² ye jijah =)

Reply
avatar
InaYusoff
AUTHOR
9/02/2015 7:29 AM delete

ha tu la..
baru tanye jijah semalam..
semalam gak adik ipar dah check in kat hospital PD..

:)
tenkiu jijah jawab soklan.

Reply
avatar
9/02/2015 8:26 PM delete

sape nama adikipar ina tu..

Reply
avatar
9/02/2015 8:27 PM delete

sape nama adikipar ina tu..

Reply
avatar
adianiez AIDA
AUTHOR
9/03/2015 10:35 AM delete

alhamdulillah...
do take care mommy :)

Reply
avatar
eMMe
AUTHOR
9/03/2015 12:02 PM delete

Alhamdulillah.. Tahniah Jijah! cepat hakimi dpt adik, tak la boring dia main sorrang2 pas ni.. take care tau!

Reply
avatar
Farhain Azmi
AUTHOR
9/03/2015 12:28 PM delete

tahniah jijah..jga diri baik2 ;)

Reply
avatar
CaHaYaHaTi
AUTHOR
9/03/2015 1:24 PM delete

hiii akhirnya jijah gtau jugak.. tahniah jijah.. jaga diri elok2...

Reply
avatar
InaYusoff
AUTHOR
9/04/2015 10:33 AM delete

alamak sory lmbt balas..

norhafizah salim..

hari ni pon tak bersalin lagi tuu..
baru sakit2..

Reply
avatar
Nur.Fiza
AUTHOR
9/04/2015 6:29 PM delete

Alhamdulillah, tahniah! Rindu ya saat pregnant dulu. Hihi

Reply
avatar
9/04/2015 6:51 PM delete

tahun dpn ya... insya allah... jaga kesihatan lek lok k!

Reply
avatar
9/04/2015 7:39 PM delete

Alhamdulillah..tumpang seronok..seronoknya hakimi nak ada adik da :)

Reply
avatar


Please leave your comments ladies and gentleman.Thank you so much for reading!