Blogspot Dot Com Bertukar Ke Blogspot Dot My

by - 8:16:00 PM


Masa blogwalking baru perasan perubahan URL blog bagi blogger yang guna blogspot.com ni termasuk blog sendiri!! 

mana taknya dari blogspot.com bertukar ke blogspot.my !!





Nampaknya Google mula asingkan penggunaan blogspot mengikut negara jadi mana-mana blogger dari Malaysia tu bertukar lah ke Blogspot.my!! 

so far blogwalking ke mana-mana blog yang guna blogspot.com ni masih boleh buka link dan bila klik terus ke blogspot.my..

Agak-agak perubahan ni menjejaskan SEO blog ke tak yer?? iklan bagaimana pula nak ke tukar ke... bagi yang guna domain untunglah kan..tak jejaskan apa-apa..

tapi comel juga nurazizahyahaya.blogspot.my.. mihmihmih :p




You May Also Like

13 insan comel komen

  1. oh ye ke?? memang tak perasan

    ReplyDelete
  2. comei blog kaq jijah... da lama xsinggah..
    singgah kejap je..
    #SorryTertinggalKesanPlak

    ReplyDelete
  3. eh.. yeke.. tak perasan pulak..huhu

    ReplyDelete
  4. aahla..
    baca entry jijah ni baru perasan kat url sendiri..hahah.

    ReplyDelete
  5. yes comel kan.
    aida sedar mlm td.
    lain benar...
    moga x jejaskan apa2 la kan :)
    syg blog aida tu...

    ReplyDelete
  6. akak bukan de domain ke dulu?...

    ReplyDelete
  7. perasan gak smlm ;-) terasa malaysian haahahah

    ReplyDelete
  8. best jugak ada .my kat belakang tu instead of .com..rasanya ada effect kat SEO dan iklan kot?

    ReplyDelete
  9. baru perasan tadi. terus search google. entri akak ni paling top. hehehe...

    ReplyDelete
  10. Tak perasan pula dah berubah... alahai.. ros ketinggalan..

    ReplyDelete
  11. la ye ke. ntah la xperasan pon

    ReplyDelete


Please leave your comments ladies and gentleman.Thank you so much for reading!