TUDUNG AIDIJUMA GIVEAWAY by ANIES

by - 3:51:00 PM



klik banner untuk join



Pengalaman dengan pelbagai tudung..


Tudung bawal
Masa bergelar pelajar dulu berminat pakai tudung bawal. asal nak keluar jalan jalan tak kisah nak gosok tudung. amik masa untuk bersiap


Tudung ala-ala fareda
Bila dah berumahtangga ada anak sorang beralih ke tudung sarung. senang capai terus sarung. tak payah nak gosok. 

Tudung shawl
Ni muka memang tak sesuai.. lebih-lebih lagi ada anak kecik yang suka tarik tarik tudung. lagipun rasa susah nak lilit2 pula pastu menggunakan pin yang banyak. 

Tudung aidijuma
Terjebak juga dengan AJ mula-mula dulu sebab white label tak payah gosok, bidang yang besar boleh jadikan shawl juga. lebih lebih lagi ada white label semurah RM10.  then AJ ada dua corak dalam satu design. jadi boleh tukar-tukar corak. cuma sekarang setiap minggu Datin Juma keluarkan design baru sampai tak menyempat nak beli. ada je yang baru.. mihmihmih


aidijumalover katanya


itu la sejarah tudung saya!


Bagaimana dengan cerita menarik tentang tudung anda?? boleh join Giveaway ni...
Gudluck semua!


Tarikh tutup 24/9/2015






You May Also Like

9 insan comel komen

  1. yg kaler ijau jijah pakai tu cantik laa

    ReplyDelete
  2. rweima kasih krn sudi join n support..insya allah ada rezeki pasti tak ke mana...

    ReplyDelete
  3. good luck jijahh
    blm ada koleksi aj

    ReplyDelete
  4. Goodluck yunk...

    Skrg suka instant shawl senang dan trendy katakan huhuhu

    ReplyDelete
  5. br ada 2 lai AJ.
    satu tu lom sempat pakai :)

    ReplyDelete


Please leave your comments ladies and gentleman.Thank you so much for reading!