My Weekand Husband

by - 8:30:00 AM


Lama tak citer encik navy kesayangan dalam blog ni.. :)
sebenarnya dah setahun dia draft di Pulau Indah Klang, sebelum ni 5 tahun di Sabah.
jadi bila dia di Klang ni mudah sikit nak berulang alik dari Klang-Port Dickson.
cuma bawa motor dari Klang agak berbahaya. jadi dia ambil keputusan jumpa time weekand je.. jadilah my weekand husband! muahahaha :p

beginilah bila anak beranak videocall setiap hari! papa rajin melayan si anak soleh tu bercakap. si anak soleh tu pula memang suka membebel sekarang ni..letih mama nak jawab satu satu pertanyaannya.. hahaha




walaupun jumpa time weekand jadi lah dari susah nak jumpa kan..
ni dah setahun draft kat darat. dah dua tahun nanti kena draft tempat lain pula takut kena belayar lagi.. itu yang makk tak gemor tuu! huhuhuhu


apa-apa pun happy with u darling!
janji kita bahagia kan kan.. hakhak...




You May Also Like

7 insan comel komen

  1. rasanya anak kita sebaya kan jijah..kimi dan auni?
    hehe..kalau jijah masih ingat nonie la.sejak pindah Singapore dah lama xactive blog y dulu tu :)

    ReplyDelete
  2. Wahh nak pulak Hakimi layan video call ek.. hihi

    ReplyDelete
  3. begitulh seadanya.sama dgn sepupu juga tinggalkan wife di kuantan sbb belayar.sblm ni pjj. tp wife dia dpt tukar ke kuantan.. ddk la di sana..

    ReplyDelete
  4. Semoga ikatan cinta korang sentiasa utuh walaupun sentiasa berjauhan.. :)

    ReplyDelete
  5. walau jauh tapi dekat di hati tu jijah..

    ReplyDelete
  6. mencari rezeki utk anak isteri.
    alhamdulillah :)
    yg penting selalu berhubung.
    zaman skang senang dah.
    mcm2 cara ada utk berhubung tiap hari.

    ReplyDelete


Please leave your comments ladies and gentleman.Thank you so much for reading!