Sedia Di Korbankan!

8:30:00 AM 51 Comments A+ a-


Alahai...... Balik belayar duduk base seminggu jer...pastu belayar seminggu la balik...
begitu la navy.. kalau tak belayar memang tak sah..huhuhu

emm ini pilihan jijah.. 
maka daku harus redha dengan kerja suami...




isteri-isteri navy siap sedia nak kena tinggal...
bila tugasnya di panggil.. isteri jatuhla nombor dua..

jangan mengeluh jangan merungut..
sebab bila dah jadi sebahagiaan anggota navy...
macik navy kena ada hati yang kental! 
iaitu sedia di korbankan.... 
sesuai la dengan tagline TLDM sedia berkorban :)


esok suami belayar lagi seminggu~~



All about Personal, Lifestyle, Beauty, Health and Parenting Blogger.
Product review, advertorial, 

contact:
Email: cikazizahmisi88@gmail.com

51 insan comel komen

Write insan comel komen
12/18/2012 9:01 AM delete

ololo..takpe..jijah dh fhm kan..

Reply
avatar
Zura Lee
AUTHOR
12/18/2012 9:01 AM delete

cantek nye kawen jijah tuh...

Reply
avatar
ayut
AUTHOR
12/18/2012 9:08 AM delete

hanya mampu tersenyum membaca post jijah... >_____<

Reply
avatar
:::aZiE:::
AUTHOR
12/18/2012 9:10 AM delete

hahaha...akak xkental tp akak pandai berlakon..hihih

Reply
avatar
adorable ked
AUTHOR
12/18/2012 9:16 AM delete

masa kenal dengan si baju biru saye dulu pun awal2 lagi die dah bagitaw tagline navy..
katenye saye pun kena sedia berkorban macam die gak.. hahaha

we're navy wags also ready to sacrifice! :)

Reply
avatar
azizah :)
AUTHOR
12/18/2012 9:16 AM delete

@nuyui a.k.a miss YUI kadang2 bila bosan menjelma diri tak kental jugak..hahaa

Reply
avatar
azizah :)
AUTHOR
12/18/2012 9:17 AM delete

@ayutsenyum dulu.. mr navy ayut tak belayar lagi..heee :)

Reply
avatar
azizah :)
AUTHOR
12/18/2012 9:18 AM delete

@:::aZiE::: lor yeker.. hahaha tapi berlakon untuk kental jadi sabar :)

Reply
avatar
Mimie
AUTHOR
12/18/2012 9:39 AM delete

sbr jelah jijah...bile dh jd isteri tentera nih, kite kne fhm tugasn diorang

Reply
avatar
12/18/2012 9:57 AM delete

takpe , seminggu tuh kejap jek aqk . aqk bz kan diri dgn blog . baru tak terase incik hsbnd jauh <3

Reply
avatar
12/18/2012 9:59 AM delete

xpe syg sekurang2 nye .. dye ade masa nan jijah

Reply
avatar
Nieyl
AUTHOR
12/18/2012 10:05 AM delete

hihi~xpela..nak wat mcner kan...jodoh pilihan kite..ape2 pun die belayar mencari rezeki untuk kite...:) bersabar yea kak..:)

Reply
avatar
Chic Na
AUTHOR
12/18/2012 10:12 AM delete

nasib baik seminggu je kan. tp mesti rs mcm setahun. ;)

Reply
avatar
adnil linda
AUTHOR
12/18/2012 10:15 AM delete

heee...besela tu cikJijah...dr belum kawen lg da berkorban kn???x mcm kapel2 yg len..asek dating je... :)

Reply
avatar
azizah :)
AUTHOR
12/18/2012 10:25 AM delete

@Mimie tu la.. jijah boleh terima.. tapi kalau emergency kena belayar.. marah jugak...uhuhu

Reply
avatar
azizah :)
AUTHOR
12/18/2012 10:25 AM delete

@♥ hudahassan ♥ hehe memang selalu buat camtu pon..ngee

Reply
avatar
azizah :)
AUTHOR
12/18/2012 10:26 AM delete

@erin moshimoshi ada sekejap jer erin.. pastu hilang balik..hahaa

Reply
avatar
azizah :)
AUTHOR
12/18/2012 10:26 AM delete

@Nieyl haha jijah ok jer :)

Reply
avatar
azizah :)
AUTHOR
12/18/2012 11:03 AM delete

@Chic Na iya rasa lama giler.. tp bila dia ada seminggu tu rasa kejap sgt..huhu

Reply
avatar
azizah :)
AUTHOR
12/18/2012 11:04 AM delete

@adnil linda takpe la syg..pasangan ni masing2 kan.. ada yg banyak dugaan macam jijah ada yg seronok jer hari2 jumpa suami..

Reply
avatar
LiNda
AUTHOR
12/18/2012 11:06 AM delete

hehe..nak tak nak kene sabar jugak kan jijah, sebab tu kerja dia,n sbg isteri kene belajar memahami kerjaya suami. Take care jijah :)

Reply
avatar
azizah :)
AUTHOR
12/18/2012 11:35 AM delete

@LiNda betul :) dari dulu kita dah tahu kerjaya dia camni.. harus lah sabar :)

Reply
avatar
cik chinta
AUTHOR
12/18/2012 1:29 PM delete

sbrr...smgu kjp je :-)

Reply
avatar
Sally Yatiey
AUTHOR
12/18/2012 1:30 PM delete

Bersabar ye kak.. ;)

Reply
avatar
12/18/2012 4:09 PM delete

rindu itu mengeratkan lagi hubngan selagi jujur dan percaya kuat pada diri kita :)

Reply
avatar
12/18/2012 5:15 PM delete

Biasa biasa kan lah

Reply
avatar
azizah :)
AUTHOR
12/18/2012 6:21 PM delete

@the malay male dah biasa dah ni :) tu tak kesah..

Reply
avatar
Cik Aien
AUTHOR
12/18/2012 7:39 PM delete

:) sabar na jijah....

'SEDIA BERKORBAN'

:- BERKORBAN APA SAJA HEHEHE

Reply
avatar
12/18/2012 9:12 PM delete

SABAR YEA AKAK .. :)

Reply
avatar
azizah :)
AUTHOR
12/18/2012 11:47 PM delete

@Cik Aien hehe berkorban apa saja :)

Reply
avatar
azizah :)
AUTHOR
12/18/2012 11:48 PM delete

@dEdEQ dE wIshEs hehe InsyaAllah tq dik :)

Reply
avatar
12/19/2012 8:00 AM delete

sabar ye kak jijah...xpe, kerja mencari rezeki utk keluarga.... =)

Reply
avatar
Riena Haiqal
AUTHOR
12/19/2012 8:57 AM delete

kena banyak bersabar la kan Jijah.. mereka belayar demi kerja.. (^_^)

Reply
avatar
Mrs Velentine
AUTHOR
12/19/2012 10:52 AM delete

ehm kalau akak..huhu...

Reply
avatar
azizah :)
AUTHOR
12/19/2012 11:21 AM delete

@♥ aiNa yaZiD ♥ jijah ok je.. memang paham tugas dia :)

Reply
avatar
azizah :)
AUTHOR
12/19/2012 11:21 AM delete

@Mrs Velentine kalau akak mesti tak sanggup kan..hehe

Reply
avatar
IntaNBerliaN
AUTHOR
12/19/2012 3:59 PM delete

kalau kne tggal time ada ank kecik, lg suah tp kne tabah la kn

Reply
avatar
azizah :)
AUTHOR
12/19/2012 10:18 PM delete

@IntaNBerliaN ada anak sekurang2nya tak la bosan.. cuma kena buat semua sendirian la..hee

Reply
avatar
shidaR
AUTHOR
12/20/2012 2:47 AM delete

tabah ye jiejh :)
shida tahu jiejah kuat kalau x xmgkin lbh 10tahun tu...kan :)

Reply
avatar
azizah :)
AUTHOR
12/20/2012 4:34 PM delete

@shidaR hehe :) InsyaAllah..

Reply
avatar
aisya
AUTHOR
12/21/2012 8:47 AM delete

kak jijah ni nmpak je kecik tp hati kuat sungguh lah.. hehe..

kalau sy tak mmpu la kot.. huhu

Reply
avatar
azizah :)
AUTHOR
12/21/2012 6:49 PM delete

@aisyabila berada di situasi akak baru rasa hati kuat n kental..jangan manjakan diri.. tak boleh selalu harapkan orang lain :)

Reply
avatar
12/23/2012 4:30 PM delete

Thumbs up! you're strong enough ^__^

Reply
avatar
12/25/2012 6:19 PM delete

nasib 'kwn' yg bru ne bukan navy...jdi xselalu kena tggl la.hahaha :P

Reply
avatar
azizah :)
AUTHOR
12/26/2012 4:24 PM delete

@Eca Dwinky Asha syoklah.. asyik berkepit je nanti..hee

Reply
avatar


Please leave your comments ladies and gentleman.Thank you so much for reading!