Wednesday, December 26, 2012

Cerita Cuti Krismas Semalam


Semalam kan cuti krismas..
kebetulan jijah cuti lepas kerja malam...

bosan sangat tu yang buat entry Menghitung hari tu...hehe
then jiran sebelah pula sms tanya samaada nak keluar atau tak..(jiran jijah orang melayu ok)
bila duduk sorang-sorang ni tambah bosan pulak ajak dia hang out..
destinasi kami ialah Suria Sabah..

katanya Suria Sabah ada sale terutama kat Metrojaya...
kalau sale bukan main seronok lah..heee

sempat rembat 2pasang baju tshirt dengan less 70% kaoo...
dan lebih menarik kasut ni less 30% dari harga RM40
::
::
::



merahh kaooo kasut daku..
comel sungguh kan.. jijah suka kasut flat macam ni... selesa nak berjalan....
eeee...tak sabar nak pakai..
terasa kecomelan jijah di situ.... ok sila muntah pink :p



39 comments:

  1. comelnye kasut kak jijah.. merah plak tu..

    sy jenis yg tak boleh pkai kasut bertutup.. kaki jd rosak.. start lah melecet sana sini.. pkai stoking, tak pkai stoking sama jugak.. huhu

    ReplyDelete
  2. nasib baik ada jiran. takla bosan. serius flat tu cantik. :)

    ReplyDelete
  3. wah bestnya..kena pegi ni tau

    ReplyDelete
  4. best tak dok sabah sekarang ni? mesti best kan..

    ReplyDelete
  5. hehe , tengok kasut pon comel apetah lagi klu kak jijah pakai !

    hehe . kite pon sekarang suka pakai kasut flat nih , sebab kte dah cukup tnggi utk pakai heels and sesuai utk semua events :)

    ReplyDelete
  6. merah kasut ko jahh.,...heheww

    ReplyDelete
  7. hujung tahun mmg byk sale kan .. hehe . sabtu dpn pun mee nakg jenguk2 jugek haha .:P

    ReplyDelete
  8. senang kasut camni kan.. ringan di kaki... akak pun suka

    ReplyDelete
  9. dlu suke pkai flat...skang kne pakai heels...nk bg same tgi ngan inciksuami...hehehe

    ReplyDelete
  10. Suria Sabah banyak SALE...p dkt The Mod House...putih mata tgk sale dia...eca berkenan baju kaler turqoise..tpi time tu xde $$$..... :(

    ReplyDelete
  11. sekarang tengah sales lagilah murah kan huhu

    ReplyDelete
  12. cantiknya kasuttttt!!!! sgt2 cantk!

    ReplyDelete
  13. eh eh cantiknya kasut flat ni.. saya pun sangat2 suka kasut flat macam ni... (^_^)

    ReplyDelete
  14. @aisya oh yeker..susah jgk kalau macam tu..hee

    ReplyDelete
  15. @nuyui a.k.a miss YUI heee dah bosan sgt.. tu yg jalan2 tu..hee

    ReplyDelete
  16. @Chic Na hee cantik kan.. jijah pon suka :)

    ReplyDelete
  17. @Mrs Velentine alamak lupa nak bagitau dah habis la sale tu kak..heee

    ReplyDelete
  18. @Jiwa Lara tu dia.. terang benderang! hee

    ReplyDelete
  19. @♥ hudahassan ♥ hee kan sesuai dengan banyak event :)

    ReplyDelete
  20. @Mimie ngehngehngeh sekali sekala kak.. bukan selalu :)

    ReplyDelete
  21. @-meeSUPERGIRL- shooping jangan tak shooping! heee

    ReplyDelete
  22. @syiela yg penting nak jalan jauh selesa..

    ReplyDelete
  23. @Eca Dwinky Asha alahai rugi2.. kalau dah takde sale mahal tau kat suria sabah tu..

    ReplyDelete
  24. @najihahfara itulah.. tengah sale ni tu jadi murah.. baik rembat selagi boleh..hee

    ReplyDelete
  25. @Riena Haiqal heee mudah,selesa nak berjalan...

    ReplyDelete
  26. comel kasut jijah :)
    miza pun suka pakai flat :)
    selesa dan yang penting tak sakit kaki :)

    ReplyDelete
  27. @miza yusof setuju tu.. sgt selesa memakainya..

    ReplyDelete
  28. nk pinjam kasut tu..comel.

    ReplyDelete
  29. comel2 heheee :)
    sakan jiejah shopping kalo sale yer heheee..

    ReplyDelete
  30. kasut yg comel!!!huhuhu..pinjam blh?? :p

    ReplyDelete
  31. done digi,sunway gan maxis....mekaseh sesgt klik ayut punye tau.nnt klik lg ea..hihihi :)

    ReplyDelete


Please leave your comments ladies and gentleman.Thank you so much for reading!