Monday, December 31, 2012

Suka Duka Azizah 2012


Sekejap lagi nak menjelang 2013 kan...
Pejam celik pejam celik cepat saja masa berlalu..
tanpa sedar setahun sudah berlalu.. 

untuk tahun 2012..
pelbagai dugaan/cabaran/pengalaman telah di rasai..
ada yang manis dan tak kurang juga yang pahit :)

di antara diary daku sepanjang 2012 ni adalah:

-jijah dan suami masih lagi PJJ/perkahwinan jarak jauh..
sehinggalah suami berkhidmat kembali ke Sabah pada bulan lima..

-dapat berita yang mengejutkan apabila suami kemalangan motor di Sabah.

-malang tak berbau selepas suami kemalangan, jijah di sahkan ''complete abortion'' masa kandungan 5week++

-tapi semuanya ada hikmah bila mana jijah dapat posting ke Sabah dekat dengan suami..

-Alhamdulilah bila dekat boleh berkhidmat untuk suami tersayang.. dan semakin bahagia di sini.. syukur :)


Sesungguhnya perancangan Allah itu hebat kan.. Dia yang mengaturkan semua ini...
Semoga tahun baru 2013 nanti akan berikan jijah dan suami sinar baru.. InsyaAllah :)



dan ini bererti, 2012 juga secara rasminya menutup tirai dengan selamatnya pada malam ni : )


Jadi kepada kalian semua., 

SELAMAT TAHUN BARU 2013 : )





30 comments:

  1. alhamdulillah pahit manis..kite sume lalui dgn tabah kan...semoga 2013 membawa byk kenangan manis lg..dan diberi ketabahan yg tggi...;)

    ReplyDelete
  2. Alhamdulillah jgn husband kena tukar plak di Lumut.hehehe

    ReplyDelete
  3. btul,, perancangan Allah tu hebat, tinggal kita je kena redha n think +ve (^___^)

    ReplyDelete
  4. hihi~suka duka 2012 bakal berlalu pegi... yg penting tahun 2013 memberi sejuta suka dr duka...:)

    ReplyDelete
  5. slmt taon baru jijah..duk sabah mkn lobster byk2 tau..kat sini susah nk cari..huhuhuh

    ReplyDelete
  6. selamat tahun baru jijah, semoga thun 2013 lebih membwa sinar untuk jijah n husband ;)

    ReplyDelete
  7. semoga 2013 lebih baik n lebih bahagia...amin

    ReplyDelete
  8. SELAMAT TAHUN BRU KAK JIJAH :)

    ReplyDelete
  9. setiap dugaan yg kite hadapi insyaa Allah ada hikmah disebaliknya kak jijah .. harap tahun baru nanti lebih baik dar tahun ini utk kak jijah dan suami .. amin :)

    ReplyDelete
  10. semua yang terjadi ada hikmah disebaliknya... Semoga di tahun baru ni akan ada rezeki lagi buat Jijah dan suami.. (^_^)

    ReplyDelete
  11. seronok tengok kebahagian jijah..happy sangat... tumpang gembira sekali leh?hihihi ^^

    ReplyDelete
  12. hehe, untung lah rezeki. :)

    ReplyDelete
  13. selamat tahun baru jijah...semoga tahun 2013 membwa 1001 kebahagiaan buat jiajh n suami dannn juga semoga kita sama2 pregnant,aminnn..;)

    ReplyDelete
  14. insyaAllah tahun baru ni lebih baik dari tahun lepas.. mudahan kak jijah dan husband dimurahkan rezeki dan cepat2 dapat baby, and happily ever after.. hehe..

    p/s : kak jijah, doakan sy jugak tau.. ;)

    ReplyDelete
  15. jga diri yer jijah
    alhamdulillah sudah dok dengan suami..

    ReplyDelete
  16. @nashaAmin.... jijah doakan nasha jugak di murahkan rezeki anak :)

    ReplyDelete
  17. @aisya doa akak sentiasa mengiringi kamu syg~ moga berjaya dlm apa juga yg aisya buat :)

    ReplyDelete
  18. alhamdulillah..ada hkmhnya kan..

    ReplyDelete
  19. @nuyui a.k.a miss YUI perancangan Allah itu hebat! ada hikmahnya.. Alhamdulilah :)

    ReplyDelete
  20. hari ni dh 2 ari dh tahun 2013.pahit manis sebuah kehidupan dalm 2012... :)

    ReplyDelete
  21. @ayutbetul tu..semuanya jadikan kenangan :)

    ReplyDelete
  22. pahit manis dikendong bersama2..moga dgn khdiran org baru lam hdup jiejah nnt..jiejah lbh ceria ya :)

    ReplyDelete
  23. @shidaR InsyaAllah shida.. Alhamdulilah rezeki jijah :)

    ReplyDelete


Please leave your comments ladies and gentleman.Thank you so much for reading!