Suka Duka Azizah 2012

8:30:00 AM 30 Comments A+ a-


Sekejap lagi nak menjelang 2013 kan...
Pejam celik pejam celik cepat saja masa berlalu..
tanpa sedar setahun sudah berlalu.. 

untuk tahun 2012..
pelbagai dugaan/cabaran/pengalaman telah di rasai..
ada yang manis dan tak kurang juga yang pahit :)

di antara diary daku sepanjang 2012 ni adalah:

-jijah dan suami masih lagi PJJ/perkahwinan jarak jauh..
sehinggalah suami berkhidmat kembali ke Sabah pada bulan lima..

-dapat berita yang mengejutkan apabila suami kemalangan motor di Sabah.

-malang tak berbau selepas suami kemalangan, jijah di sahkan ''complete abortion'' masa kandungan 5week++

-tapi semuanya ada hikmah bila mana jijah dapat posting ke Sabah dekat dengan suami..

-Alhamdulilah bila dekat boleh berkhidmat untuk suami tersayang.. dan semakin bahagia di sini.. syukur :)


Sesungguhnya perancangan Allah itu hebat kan.. Dia yang mengaturkan semua ini...
Semoga tahun baru 2013 nanti akan berikan jijah dan suami sinar baru.. InsyaAllah :)



dan ini bererti, 2012 juga secara rasminya menutup tirai dengan selamatnya pada malam ni : )


Jadi kepada kalian semua., 

SELAMAT TAHUN BARU 2013 : )





All about Personal, Lifestyle, Beauty, Health and Parenting Blogger.
Product review, advertorial, 

contact:
Email: cikazizahmisi88@gmail.com

30 insan comel komen

Write insan comel komen
12/31/2012 8:45 AM delete

alhamdulillah pahit manis..kite sume lalui dgn tabah kan...semoga 2013 membawa byk kenangan manis lg..dan diberi ketabahan yg tggi...;)

Reply
avatar
abah khalisha
AUTHOR
12/31/2012 9:01 AM delete

Alhamdulillah jgn husband kena tukar plak di Lumut.hehehe

Reply
avatar
trah zain
AUTHOR
12/31/2012 9:22 AM delete

btul,, perancangan Allah tu hebat, tinggal kita je kena redha n think +ve (^___^)

Reply
avatar
12/31/2012 9:27 AM delete

Selamat Tahun Baru Jijah!

Reply
avatar
Nieyl
AUTHOR
12/31/2012 9:32 AM delete

hihi~suka duka 2012 bakal berlalu pegi... yg penting tahun 2013 memberi sejuta suka dr duka...:)

Reply
avatar
:::aZiE:::
AUTHOR
12/31/2012 10:12 AM delete

slmt taon baru jijah..duk sabah mkn lobster byk2 tau..kat sini susah nk cari..huhuhuh

Reply
avatar
LiNda
AUTHOR
12/31/2012 10:12 AM delete

selamat tahun baru jijah, semoga thun 2013 lebih membwa sinar untuk jijah n husband ;)

Reply
avatar
adnil linda
AUTHOR
12/31/2012 10:38 AM delete

semoga 2013 lebih baik n lebih bahagia...amin

Reply
avatar
12/31/2012 11:58 AM delete

SELAMAT TAHUN BRU KAK JIJAH :)

Reply
avatar
12/31/2012 12:48 PM delete

setiap dugaan yg kite hadapi insyaa Allah ada hikmah disebaliknya kak jijah .. harap tahun baru nanti lebih baik dar tahun ini utk kak jijah dan suami .. amin :)

Reply
avatar
Riena Haiqal
AUTHOR
12/31/2012 3:30 PM delete

semua yang terjadi ada hikmah disebaliknya... Semoga di tahun baru ni akan ada rezeki lagi buat Jijah dan suami.. (^_^)

Reply
avatar
MaYa MustWany
AUTHOR
12/31/2012 4:07 PM delete

seronok tengok kebahagian jijah..happy sangat... tumpang gembira sekali leh?hihihi ^^

Reply
avatar
Mrs Velentine
AUTHOR
12/31/2012 6:18 PM delete

selamat tahun baru jijah

Reply
avatar
Izzah Azizah
AUTHOR
12/31/2012 6:37 PM delete

happy new year kak jijah :)

Reply
avatar
MarnieyZ
AUTHOR
12/31/2012 6:54 PM delete

hehe, untung lah rezeki. :)

Reply
avatar
nasha
AUTHOR
12/31/2012 8:55 PM delete

selamat tahun baru jijah...semoga tahun 2013 membwa 1001 kebahagiaan buat jiajh n suami dannn juga semoga kita sama2 pregnant,aminnn..;)

Reply
avatar
1/01/2013 2:02 AM delete

hepy new year dr saya

Reply
avatar
aisya
AUTHOR
1/01/2013 8:04 AM delete

insyaAllah tahun baru ni lebih baik dari tahun lepas.. mudahan kak jijah dan husband dimurahkan rezeki dan cepat2 dapat baby, and happily ever after.. hehe..

p/s : kak jijah, doakan sy jugak tau.. ;)

Reply
avatar
QasehnyaRania
AUTHOR
1/01/2013 9:58 AM delete

jga diri yer jijah
alhamdulillah sudah dok dengan suami..

Reply
avatar
najihahfara
AUTHOR
1/01/2013 7:15 PM delete

semua tu ada hikmah :)

Reply
avatar
Sally Yatiey
AUTHOR
1/01/2013 10:34 PM delete

Happy new year :) hee

Reply
avatar
azizah :)
AUTHOR
1/02/2013 12:30 AM delete

@nashaAmin.... jijah doakan nasha jugak di murahkan rezeki anak :)

Reply
avatar
azizah :)
AUTHOR
1/02/2013 12:30 AM delete

@aisya doa akak sentiasa mengiringi kamu syg~ moga berjaya dlm apa juga yg aisya buat :)

Reply
avatar
1/02/2013 8:44 AM delete

alhamdulillah..ada hkmhnya kan..

Reply
avatar
azizah :)
AUTHOR
1/02/2013 9:30 AM delete

@nuyui a.k.a miss YUI perancangan Allah itu hebat! ada hikmahnya.. Alhamdulilah :)

Reply
avatar
ayut
AUTHOR
1/02/2013 10:39 AM delete

hari ni dh 2 ari dh tahun 2013.pahit manis sebuah kehidupan dalm 2012... :)

Reply
avatar
azizah :)
AUTHOR
1/02/2013 11:41 AM delete

@ayutbetul tu..semuanya jadikan kenangan :)

Reply
avatar
shidaR
AUTHOR
1/09/2013 11:18 AM delete

pahit manis dikendong bersama2..moga dgn khdiran org baru lam hdup jiejah nnt..jiejah lbh ceria ya :)

Reply
avatar
azizah :)
AUTHOR
1/09/2013 5:13 PM delete

@shidaR InsyaAllah shida.. Alhamdulilah rezeki jijah :)

Reply
avatar


Please leave your comments ladies and gentleman.Thank you so much for reading!