Saturday, December 22, 2012

Big Apple,Secret Recipe dan Pizza Hut..Nyumm


Nasib tak susah nak cari Big Apple dengan Secret Recipe dekat Sabah ni..hehe
last makan Big Apple bulan sembilan lalu sebelum jijah keguguran lepas tu..
bila baca entry tu baru sedar betul la tekaan korang yang sebenarnya jijah mengidam/ preggy sebenarnya... huhuhuhu
apakan daya rezeki tak menyebelahi... chill ya :)




kali ni dapat makan lagi Big Apple plus Secret Recipe..
favourite tu... ^___^ nyum nyum...




then tekak nak makan Pizza hut pulak..
jijah nak..sampai merajuk dengan suami.. maka malam-malam suami carikan pizza hut..huhuhu
kat One Borneo dah tutup.. last2 pergi kat Indah Permai Sepanggar..
dia kata kang "kalau mengidam tak dapat makan macamaner".. hehe



jijah makan 4 slide dia makan 2 slide jer..dua mangkuk sup jijah telan jugak. haha 
selalu makan 2 slide dah kenyang...nafsuu apakah ini?? heeeeee :P 


jeng jeng jeng ada berita baik kah?? doakan jijah yer..
moga ada rezeki anak buat jijah dan jika ada moga sihat,selamat dan kuat di dalam sana
Aminn  :)



34 comments:

  1. YEY .. DA NAK DAPAT ADIK .. YEY YEY .. HEHEHE .. AKAK .. AMIN AMIN .. MUDAH2AN :)

    ReplyDelete
  2. Amin! hehe..

    tak sabar nk tnggu good news dr kak jijah.. ;)

    ReplyDelete
  3. amin...insyaAllah...bunyinya cm ad je tu...

    ReplyDelete
  4. haa..pregnant pe.hehe..=)=)..dapnyela

    ReplyDelete
  5. konfom neh jijah!..pasti ade berita baik kan..hehe..akak tupang hepi buat jijah & suami!

    ReplyDelete
  6. macam mengidam lagi nampak gayanya... harap2 ada rezeki lagi la ye... Amin Ya Rabbal Alamin

    ReplyDelete
  7. Assalamualaikum. Amboi kak, terkecur air liur demi melihat gambar-gambar yang terpapar! Memang di Sabah sekarang senang nak cari Big Apple dengan Secret Recipe ni kalau duduk bandar-bandar besar. :D

    ReplyDelete
  8. pergh... best tuuuuuuu.... nak2! :)

    ReplyDelete
  9. gudluck jijah..rezeki tahun baru 1434h tu..tc :)

    ReplyDelete
  10. @dEdEQ dE wIshEs Amin Amin dik :) ada rezeki dapat anak buah la kamu yer bukan adik ok.. sila sedar diri :p

    ReplyDelete
  11. @aisya ada rezeki nanti akak inform yer syg~ doakan akak yer :)

    ReplyDelete
  12. @adnil linda jijah tak cek lagi..takutt..huhuhu

    ReplyDelete
  13. @Eca Dwinky Asha eca! tak cek lagi.. takut ni..takut kecewa..huhuhu tp rasa lain macam je ni..huhu doakan yer :)

    ReplyDelete
  14. @nabila azmi Alhamdulilah kalau la pregnant :)

    ReplyDelete
  15. @Nens Collection akak jangan excited dulu.. takut berharap je tapi takde..doakan yer :)

    ReplyDelete
  16. @Riena Haiqal Amin ya robbal alamin kak.. mudah2an ada rezeki lagi ni..

    ReplyDelete
  17. @Faridzuan waalaikumslm.. yer dik.. kat bandar2 besar senang nak jumpa semua makanan ni.. dekat2 pulak tu..hee

    ReplyDelete
  18. @denodah kenyang masuk perot kuar tahi dah..hehee deno lambat...

    ReplyDelete
  19. @:::aZiE::: lom tahu lagi kak.. harap2 ada la rezeki tahun baru ni..

    ReplyDelete
  20. sy doakan akak dapat baby lagi. Amin

    ReplyDelete
  21. hihi.. lain macam je. berselera. InshaAllah sama2 doakan ye. :)

    ReplyDelete
  22. @najihahfara Amin ya robbal alamin.. mudah2an Allah makbulkan :)

    ReplyDelete
  23. @Chic Na tq syg... mudah2an ada rezeki :)

    ReplyDelete
  24. jijah .. harap ade rezeki kite bulan ni kan dear... jijah dh lewat bape days syg ??

    jaga diri k .. doakan erin lekat juga bln ni

    ReplyDelete
  25. @erin moshimoshi belum due date lagi ni syg.. tp tanda2 pelik ada.. tanda cik p nak datang pon ada.. tunggu jerlah ni.. moga2 ada rezeki kita yer erin.. Amin Amin..

    ReplyDelete
  26. lain macam je tekak jijah ni..insyaAllah ade rezeki tu jijah..doa banyak banyak ye..

    ReplyDelete
  27. @Azhafizah Md Nor Amin.. InsyaAllah mudah2an ada rezeki jijah :)

    ReplyDelete
  28. wah sedap semua nie :)
    Semoaga akak dapat dengar berita baik nanti :D

    ReplyDelete
  29. amin....mudah-mudahan dipermudahkan dan dimurahkan rezekinya ye dear...u can do it!eh??!hahahaha...jgn tension just happy2x ok... ^^

    ReplyDelete
  30. @ayutok ayut! doakan jijah yg terbaik k :)

    ReplyDelete


Please leave your comments ladies and gentleman.Thank you so much for reading!