Saturday, June 8, 2013

CPUV 2 TM Mencari Ramli 2 Metered


Terima kasih TM Mencari Ramli 2 sanggup bertapak iklannya dalam blog jijah sementara waktu.. 
Dan buat sementara itu juga TM Mencari Ramli 2 dah selamat meMETEREDkan dirinya.. 





Walau earning tak sampai RM50 lagi tapi Alhamdulilah rezeki :)
Kini tinggal Digi WWWOW 2013 yang masih berlegar-legar dalam blog ini..

Tq nuffnang ^___^
Tq korang yang tak putus putus singgah ke blog ini even jarang jijah update entry sekarang ni.. huuuuuu -_-"


21 comments:

  1. wahh., congrats kak. rezeki sbb baby tu :D

    ReplyDelete
  2. tahniah mommy :) takpe bakal tu hehe

    ReplyDelete
  3. bestnyer...cmner nk dapat yek...sy punyer nuffnang dr dlu rm3 lbh jer...xdpt2 yg baru or earn paper...sadis betul...huhu...

    ReplyDelete
  4. takpe dear..wlupun rm10...sape nk bg kan :) msih ada lg tu...ok lg.blh kumpul lg :)

    ReplyDelete
  5. @izzah cuba akak hantar tiket kat nuffnang..biar nuffnang tahu kehadiran blog akak.

    ReplyDelete
  6. @ayutada lagi satu tengah running.. harap2 banyak la dapat..heee

    ReplyDelete
  7. xpe..mc ada yg running tu..masyuk je eh :)

    ReplyDelete
  8. nak cari ramli jugak la. ramli hensem. kihkih..

    ReplyDelete
  9. Allhamdullilah rezeki baby makin banyak :)

    ReplyDelete
  10. alhamdulillah...moga terus dimurahkan rezeki

    ReplyDelete
  11. alhamdulillah.. hehe..

    ReplyDelete


Please leave your comments ladies and gentleman.Thank you so much for reading!