Simple Dimple Shield Bacpack Diaper Bag With Changing Mat

by - 9:08:00 PM


Yeyy!  selamat dah membeli beg ini... excited :) actually jijah dah lama aim beg ni. menarik sangat-sangat tau. Jijah beli sebab nak letak semua barang-barang baby dalam beg ini. tak suka beg diapers baby yang biasa-biasa tu. suami pun malu nak bawak. haiyaaaa -_-"




lagipun tak nampak sangat beg ni beg diapers tau. macam beg laptop kan. boleh 2 in 1 letak barang-barang baby dan laptop.. tu pasal suami jijah suka :) dan dia tak teragak nak bawa beg ni jalan- jalan. hehehe 

beg ni kulit tebal macam cengkerang. di bawah tu changing mat untuk tukar napkin baby. 

dan paling suka compartment beg ni memang menarik dan banyak! boleh buka sehingga 90 darjah dan juga boleh di gantung kat stroller :)




jadi sekarang jijah nak packing barang-barang baby masuk dalam beg ni. nanti nak balik semenanjung suami jijah galas beg ni dalam flight. wakakaka :p

update*




jijah beli online je dekat fb dirazmomstore



You May Also Like

32 insan comel komen

  1. Husna pun ingat nak beli bag mcmni...tp blum beli lagi..set pantang pun belum, breastpump pun belum...huhuhu

    ReplyDelete
  2. Assalam. bes. afham pont kn beg ni jijah 1. ummi die klu kuar mmg pkai beg ni je, dh xder handbag segala lagi dh. :)

    ReplyDelete
  3. cantik..m3h suka..tp x dpt beli..hubby x bg..agaknye dia malas nk galas kot..hehe

    ReplyDelete
  4. cantik begnya,.. serbaguna :)

    ReplyDelete
  5. diaper bag kita sama!! wrna je lain,lol

    ReplyDelete
  6. anak akan dtg boleh beli nih..huhuhu..kaler pink de tak jijah?hahahaha

    ReplyDelete
  7. simple.cantik.yg penting suami suka.sbb mereka yg nak tolong bawakkan :)

    ReplyDelete
  8. hmm ok la tu .. cantek ...

    ReplyDelete
  9. @Nurul Husna breastpump n set pantang pon lom jijah beli lagi.. hehe tunggu balik semenanjung dulu..

    ReplyDelete
  10. @fairus mohamad noor hehe suami jijah galakkan beli lagi ada lah..

    ReplyDelete
  11. @Mimi Azirah warna pink ada.. tapi takkan husband nak bawak keluar jalan2 warna pink pulak..hee

    ReplyDelete
  12. hensem la beg tu...fewitt!!! hahaha

    ReplyDelete
  13. Lengkap. Semua dapat masuk.. Hihi..

    ReplyDelete
  14. bestla banyak compartment. boleh letak macam2.. ;)

    ReplyDelete
  15. nice... tp luaq dah keras sket kan..

    ReplyDelete
  16. @Isabel Diaz tu yg suka tu.. semua leh masuk..hee

    ReplyDelete
  17. akak tak pernah beli pun.. huhu

    ReplyDelete
  18. berapa jijah beg tu .. nak beli untuk kawan opis baru bersalin

    ReplyDelete
  19. @Sayangku Zie masa jijah beli dulu offer rm55..

    ReplyDelete
  20. multipurpose betul. hehe. mula2 sy tgk gambar ingatkan beg biasa je kak jijah. hahahaha!

    ReplyDelete


Please leave your comments ladies and gentleman.Thank you so much for reading!