Simple Dimple Shield Bacpack Diaper Bag With Changing Mat

9:08:00 PM 32 Comments A+ a-


Yeyy!  selamat dah membeli beg ini... excited :) actually jijah dah lama aim beg ni. menarik sangat-sangat tau. Jijah beli sebab nak letak semua barang-barang baby dalam beg ini. tak suka beg diapers baby yang biasa-biasa tu. suami pun malu nak bawak. haiyaaaa -_-"




lagipun tak nampak sangat beg ni beg diapers tau. macam beg laptop kan. boleh 2 in 1 letak barang-barang baby dan laptop.. tu pasal suami jijah suka :) dan dia tak teragak nak bawa beg ni jalan- jalan. hehehe 

beg ni kulit tebal macam cengkerang. di bawah tu changing mat untuk tukar napkin baby. 

dan paling suka compartment beg ni memang menarik dan banyak! boleh buka sehingga 90 darjah dan juga boleh di gantung kat stroller :)




jadi sekarang jijah nak packing barang-barang baby masuk dalam beg ni. nanti nak balik semenanjung suami jijah galas beg ni dalam flight. wakakaka :p

update*




jijah beli online je dekat fb dirazmomstore



All about Personal, Lifestyle, Beauty, Health and Parenting Blogger.
Product review, advertorial, 

contact:
Email: cikazizahmisi88@gmail.com

32 insan comel komen

Write insan comel komen
Nurul Husna
AUTHOR
6/17/2013 8:26 AM delete

Husna pun ingat nak beli bag mcmni...tp blum beli lagi..set pantang pun belum, breastpump pun belum...huhuhu

Reply
avatar
cplud miera
AUTHOR
6/17/2013 8:59 AM delete

Assalam. bes. afham pont kn beg ni jijah 1. ummi die klu kuar mmg pkai beg ni je, dh xder handbag segala lagi dh. :)

Reply
avatar
6/17/2013 9:06 AM delete

cantik..m3h suka..tp x dpt beli..hubby x bg..agaknye dia malas nk galas kot..hehe

Reply
avatar
ros_reeza
AUTHOR
6/17/2013 11:22 AM delete

cantik begnya,.. serbaguna :)

Reply
avatar
puan.mila
AUTHOR
6/17/2013 1:32 PM delete

diaper bag kita sama!! wrna je lain,lol

Reply
avatar
Mimi Azirah
AUTHOR
6/17/2013 2:11 PM delete

anak akan dtg boleh beli nih..huhuhu..kaler pink de tak jijah?hahahaha

Reply
avatar
QasehnyaRania
AUTHOR
6/17/2013 3:58 PM delete

simple.cantik.yg penting suami suka.sbb mereka yg nak tolong bawakkan :)

Reply
avatar
eima
AUTHOR
6/17/2013 3:58 PM delete

hmm ok la tu .. cantek ...

Reply
avatar
azizah :)
AUTHOR
6/17/2013 5:45 PM delete

@Nurul Husna breastpump n set pantang pon lom jijah beli lagi.. hehe tunggu balik semenanjung dulu..

Reply
avatar
azizah :)
AUTHOR
6/17/2013 5:47 PM delete

@cplud miera biasalah dah ada anak kan..

Reply
avatar
azizah :)
AUTHOR
6/17/2013 5:48 PM delete

@fairus mohamad noor hehe suami jijah galakkan beli lagi ada lah..

Reply
avatar
azizah :)
AUTHOR
6/17/2013 5:49 PM delete

@ros_reeza itu jijah suka 2 in 1.. hee

Reply
avatar
azizah :)
AUTHOR
6/17/2013 5:49 PM delete

@puan.mila jijah beli kat dhiera!

Reply
avatar
azizah :)
AUTHOR
6/17/2013 5:50 PM delete

@Mimi Azirah warna pink ada.. tapi takkan husband nak bawak keluar jalan2 warna pink pulak..hee

Reply
avatar
azizah :)
AUTHOR
6/17/2013 5:51 PM delete

@QasehnyaRania itu yg jijah suka.. heee

Reply
avatar
6/17/2013 10:11 PM delete

hensem la beg tu...fewitt!!! hahaha

Reply
avatar
Isabel Diaz
AUTHOR
6/17/2013 10:56 PM delete

Lengkap. Semua dapat masuk.. Hihi..

Reply
avatar
Chic Na
AUTHOR
6/17/2013 11:33 PM delete

bestla banyak compartment. boleh letak macam2.. ;)

Reply
avatar
6/18/2013 6:37 AM delete

nice... tp luaq dah keras sket kan..

Reply
avatar
azizah :)
AUTHOR
6/18/2013 7:28 AM delete

@imantizz_truper smart kan.. hee i like!

Reply
avatar
azizah :)
AUTHOR
6/18/2013 7:29 AM delete

@Isabel Diaz tu yg suka tu.. semua leh masuk..hee

Reply
avatar
azizah :)
AUTHOR
6/18/2013 7:29 AM delete

@Chic Na haa berbaloi beli..hee

Reply
avatar
Sayangku Zie
AUTHOR
6/18/2013 8:04 AM delete

akak tak pernah beli pun.. huhu

Reply
avatar
Sayangku Zie
AUTHOR
6/18/2013 8:05 AM delete

berapa jijah beg tu .. nak beli untuk kawan opis baru bersalin

Reply
avatar
azizah :)
AUTHOR
6/18/2013 4:23 PM delete

@Sayangku Zie masa jijah beli dulu offer rm55..

Reply
avatar
aisya
AUTHOR
6/19/2013 11:46 AM delete

multipurpose betul. hehe. mula2 sy tgk gambar ingatkan beg biasa je kak jijah. hahahaha!

Reply
avatar


Please leave your comments ladies and gentleman.Thank you so much for reading!