Dah Boleh Jadi Abglong Hakimi

by - 2:31:00 PM


Hakimi ni sayangkan baby...
bila adik baring, konon nak sayang adik.. dia cium cium adik tapi kasar... 


bila adik nangis dia tepuk-tepuk suruh adik diam..
tapi bila tepuk fuh kuat kauu!!.
kadang kala dia pergi picit nya budak tu sampai nangis... aduhaaiii ingat tu anak patung ke nak??!



memang tak boleh tinggalkan hakimi dan adik sendirian tanpa awasan.. rasanya mahu di hempapnya adik tu.. hahaha 
mana taknya hakimi tu semangat orangnyaa...  2x ganda berat dari adik!

mama rasa,
begini lah kot kalau ada anak kecik jarak yang rapat dengan anak sulung..
mama berpikir-pikir camna la gayanya bila abg long hakimi dapat adik kelak ni.. mihmihmih...



You May Also Like

13 insan comel komen

  1. Mmg macam tu lah.asyik geram kat adik je.

    ReplyDelete
  2. geram sangat dah tu kimi tgk adik.. huhu..

    ReplyDelete
  3. hakimi kecik lg .. tak paham lagi .. nanti dah besar sikit die tau la tu ....

    ReplyDelete
  4. dh nmpk sifat abg-abg disitu...apa lagi jijah..jijah pun dh bersedia hehehe

    ReplyDelete
  5. kalau hakimi dapat adik umurnya 3 tahun confirm dia xkan pukul bby tue..

    ReplyDelete
  6. InsyaAllah bila ada adik nanti dia 'pandai' jaga.. Mama jangan risau..hehee

    ReplyDelete
  7. Pandainya dye jaga adik. Kalau dah besar, memang boleh diharap nie.

    ReplyDelete
  8. heheheh dia nk berkawan tu... pandai hakimi main dgn adik..

    ReplyDelete
  9. Hehe.. Kelakar la kimi nie. Dia geram kot tgk baby.. Tapi da boleh jadi abg da tu :)

    ReplyDelete
  10. hihi. nanti kimi pandai jaga adik dia..
    maybe kimi geram kot nengok adik tu.
    anak sape tu?

    ReplyDelete
  11. Kalau ade adik mmg kna pantaulah ble berdua tu..cam xsabar je kimi nk dpt kawan

    ReplyDelete
  12. Pastinya mmg kena perhati slalu la si hakimi ye...ada kang dia men cucuk2x.hahaha....abg long sgt kimi ye...

    ReplyDelete
  13. Aniq pun suka baby.. Tp dia ni tak berani nak sentuh² sgt.. Hehe

    ReplyDelete


Please leave your comments ladies and gentleman.Thank you so much for reading!