Special Card Birthday Husband From Scrapaperclip.com

by - 2:06:00 PM


Ingat tak jijah pernah join Giveaway ini -link- ?? Alhamdulillah jijah pemenangnya :) hadiahnya Handmade Greeting Card n Vintage Ring :)

kebetulan birthday suami masa tu jadi jijah minta www.scrapaperclip.com buatkan kad birthday... hasilnyaa sangat cantik kao!!....


Happy Birthday To The Best Husband & Father!




dedikasi puisi yang indah buat encik suami jijah... ku ciptakan khas untuknyaa..
harap dia memahami betapa isteri dan anaknya ni sangat mencintai dirinya..
design dan font yang menarik.. ada 2 lovely bird lagi~



vintage ring.. cantik tau bila memakai ring ni... nampak gojes! simpan untuk guna pergi dinner nanti... auwww~~


so kalau korang nak hadiahkan kad untuk insan tersayang sangat recommended !
boleh buat frame, mini signage, guestbook untuk majlis perkahwinan..
sangat2 cantik hasil kreativiti, kraf n design dari farah diyana ni...

tq farah kad birthday yang gojesss!!
suami suka... jijah lagi sukaaa ^___^



Email:  scrapaperclip@gmail.com





You May Also Like

12 insan comel komen

  1. cantiknya hasil kerja Farah buat..congrats jijah menang dan dapat bagi kad kat husband jijah :)

    ReplyDelete
  2. mmg cantik .. tahniah jijah

    ReplyDelete
  3. hurm...suami jijah suke takpela.. boleh wat lagi tahun2 akan dtg..akak takde la kad2 ni... heeee~

    ReplyDelete
  4. adoyai cantiknye kad jijah dpt tu!
    congrats jijah menang & dpt kad cantik lagi pulak tu. terus blh bagi as a gift utk hasben jijah kan hehe



    *lama x dtg sini. blog ada problem sblm ni.. now dah tukar link baru:
    ana-mizu.blogspot.com

    ReplyDelete
  5. @anamizu tu la.. da la menang dpt pula bg gift kat asben.. alhamdulillah rezeki..

    ReplyDelete
  6. Salam Jiejah,

    Wah terharunya baca article niiii.
    I honestly doing for you Alhamdulillah keringat yg diberikan Allah dpt buat yg terbaik utk Jiejah.

    Hope we can stay in touch yea.
    Ada giveaway lg nnt kami inform yea.

    THose interested terjah blog kami cepat hehe

    ReplyDelete


Please leave your comments ladies and gentleman.Thank you so much for reading!