Tutorial Auto Read More

by - 2:49:00 PM


Akhirnya berjaya juga buat "Auto Read More" dalam blog comel cik jijah ni :) try error preview yesss berjaya!!

daku ni kalau tulis entry suka panjang-panjang.. kadang-kadang orang jadi malas nak baca.. haa sila mengaku cepat!!~~ jadi nak memudahkan blog cepat loading jadi buatlah Auto Read More ni..




See... sekarang isi entry yang penting-penting je di bahagian hadapan. malas buka read more?? nak tinggalkan komen je pun senang sebab buat "Pop up Window". 

jadi pada sesiapa nak buat "Auto Read More" ni sila ke blog azhafizah.com link "Toturial Auto Read More" ada tunjuk step-step tutorial ni. 

moga berjaya yer :)





You May Also Like

9 insan comel komen

  1. nanti nak buat la...errr..kene blajar slow2 sbb x pandai hehe

    ReplyDelete
  2. @eamy milea mula2 buat xjadi gak.. byk kali try preview baru leh..

    ReplyDelete
  3. kak ina pnh buat jugak dulu2... tapi sendiri tak suka.. hahha... walaupun tahu yg entry kak ina mmg panjang2... tapi tu la...

    btw, read more ni bagus gak sebenanrnya sbb dia blh bantu kita tgkatkan PV

    ReplyDelete
  4. alhamdulillah berjaya jugakkan.ciksu pon berminat juga tp bab nak membuatnya tu le..bercinta aje

    ReplyDelete
  5. @IntaNBerliaN kak xpayah buat la..suka entry kak panjang2 tu..heee

    ReplyDelete
  6. @QasehnyaRania ya nak membuatnya pening pale..heee

    ReplyDelete
  7. Nak try lah nanti.. Insya Allah

    ReplyDelete


Please leave your comments ladies and gentleman.Thank you so much for reading!