Yeyy!! Dapat Aidijuma Gold Label Percuma

by - 7:12:00 AM


Pada 5 nov lalu Birthday Datin Juma. Selamat Hari Lahir Datin Juma :) Semoga di murahkan rezeki lagi~~ 
Sebagai tanda penghargaan Datin Juma bagi hadiah free "Aidijuma Gold Label" kepada semua customernya di semua Concept Store & Online Store Aidijuma.

Seluruh semenanjung dapat Aidijuma Gold Label ni pada hari rabu tapi di Sabah dapat hari khamis di sebabkan masalah pos laju. rezeki daku juga tu..hehe

hari khamis seawal jam 10.15am dah beratur depan Aidijuma Concept Store One Borneo, Sabah. masa tu 10.30am baru butik buka. punya la ramai orang beratur. nasib la sempat dapat! benda free daku memang suka.. sanggup beratur kaoo~~ Alhamdulillah :) 


terima kasih Datin Juma!! Aidijuma Gold Label telah ku miliki.. heee~~



p/s: mula la terjebak dengan bawal Aidijuma ni...



You May Also Like

19 insan comel komen

  1. alhamdulillah dapat tudung free.. :) aidijuma plak tu.. hehe

    ReplyDelete
  2. wah jeles ni.. hihi syeeda tak sempat nak dpt aj gold ni..huhu

    ReplyDelete
  3. ALHAMDULILLAH tahniah jijah dapat jugak gold label, eamy tak de rezeki..huhu..

    ReplyDelete
  4. AJ bg tudung free ke?? ruginyaa...

    ReplyDelete
  5. wahhhh dpt tundung AJ free ye? besnye jijah! hehehe

    ReplyDelete
  6. suka tudung adijuma gak..design dia comel-comel!

    ReplyDelete
  7. Bestnya dapat tudung free. Yang berjenama lagi tu. Angel Love Soldier

    ReplyDelete
  8. Rezeki tu..Aidijuma pula tu.. Alhamdulillah..

    ReplyDelete
  9. Cantiknya.. Alhamdulillah.. Rezeki.. :)

    ReplyDelete
  10. Bestnya dapat free..cantik lak tu

    ReplyDelete
  11. bestnya... cantik... akak berkenan bunga2 camtu

    ReplyDelete
  12. Wahhhh untungla... :)

    Special ni sebab Gold label kan :D

    ReplyDelete
  13. @Myra Jay iya Gold label kan takde keluaran.. just hari2 tertentu macam birthday Datin Juma ni

    ReplyDelete
  14. Tahniah, cantik tudung tu.

    ReplyDelete


Please leave your comments ladies and gentleman.Thank you so much for reading!