Ada Sebab Kenapa Muka Kita Iras-iras Muka Ibubapa Kita

by - 2:53:00 PM



Ada sebab kenapa muka kita iras2 dengan muka mak ayah kita.




salah satunya bila kita tengok cermin, kita akan nampak wajah mak ayah kita.
jadi bila kita pergi kemana-mana kita bawa imejnya sekali..

begitu juga kita dah tua nanti
kita akan rindu untuk melihat wajah mak ayah yang sudah tiada....




p/s: mood rindu mak ayah!!




You May Also Like

9 insan comel komen

  1. yea...itu la dia jawapannya... terima ksh jijah...

    ReplyDelete
  2. Pilu pulak hati bila baca. By the way, saya pun dah jatuh hati dengan tudung aidijuma bawal white label bila baca entry sis. Kot2 kalau sis sudi nak beli untuk saya sekali, contact saya yea sis. Saya bayar. Serious nie sebab saya nak sangat pakai walaupun sehelai. Tempat saya jauh dari Concept Store :'(

    ReplyDelete
  3. betul....huhu,,rindunya kan..

    ReplyDelete
  4. betul tu..
    sebelum buat apa2 renung wajah kita dicermin pasti ingt mak ayah.sanggupkah kita lukakan hati mereka?

    ReplyDelete
  5. Ye.. Betul.. Makin tua makin iras kita dgn mak ayah. Kita

    ReplyDelete


Please leave your comments ladies and gentleman.Thank you so much for reading!