Balik Kampung Lagi :)

by - 10:00:00 AM


Baru start kerja syif malam 3 hari di Sabah..
Jadi daku minta hari rabu,khamis,jumaat kerja malam..
sebab nak cuti selama seminggu start hari sabtu kelmarin

Alhamdulillah last minit dapat cuti. inshaaAllah sampai rabu ni.. jadi la kan :)
Alhamdulillah juga lepas kerja malam semalam terus terbang balik kampung halaman Port Dickson...

Actually balik ni sebab
1- Sambut birthday suami semalam 1/11/14
2- Nak sign SNP perumahan.. InshaaAllah nanti daku sharekan "Home Progress" ku..
3- Bff/housemate masa politeknik dulu kahwin


Last minit dapat cuti baru nak beli tiket flight! ko tahu... confirm la harga melambung tinggi! dah tu tinggal VVIP seat RM40!! Tiket pergi balik dah RM500++ dengan si bujang hakimi.. nasib cas infant RM50!!!
redhakan saja la... nak balik punya pasal! grrr~~

tu sebab nak duduk jauh jauh ni kena standby duit yang banyakk!! huuuuu



You May Also Like

11 insan comel komen

  1. have fun kat kampung ye jijah!

    ReplyDelete
  2. Huhuhu...balik last minute memg standby fulus ajela

    ReplyDelete
  3. waahh jijah nak balik kpg.. syoknya.. cpt2 share psl umah jijah.. hehe

    ReplyDelete
  4. Tak pe janji dpt balik kg kampung

    ReplyDelete
  5. Bestnya..balik kampung ye..yang penting selamat pergi dan balik..

    ReplyDelete
  6. port dickson?..
    dokek dah tu dengan kampong den..
    #tetibe..

    happy holiday jijah!..

    ReplyDelete
  7. Berkorban apa saja la klau duk jauh then nk blik ke kmpung..

    ReplyDelete
  8. Berkorban bila nak balik kg kan.. Nak jumpa suami.. Mcm biras sy, nak balik kg dia sendiri akan keluar rm1000..belum lg husband dia kuar duit tu..

    ReplyDelete


Please leave your comments ladies and gentleman.Thank you so much for reading!