EZ Stamp Enterprise! Pilihan Stamp dan Sticker Menarik!

by - 3:39:00 PM





Buat blogger dalam bisness blogshop/ wedding preparation mesti berminat untuk buat stamp, bisness kad, stamp&stickers, name sticker dan lain-lain kan.

di sini jijah syorkan stamp yang sesuai untuk korang buat.


ezstamp_colorful_stamp2.jpg
Kreatif Stamp 
harga lebih kurang RM9-RM18.. murah kan..

EZ Kreatif Stamp adalah stamp kreatif istimewa yang direka berdasarkan personaliti sendiri yang dipilih dari pelbagai jenis bentuk stamp, tulisan, gambar kartun/ ikun, dan warna yang dapat mewakili perwatakan masing-masing.

Kreatif Stamp ini korang boleh gabungkan infomasi macam No. Telefon Bimbit, No. Tel Rumah,Nama, Alamat atau Emel dengan ikon-ikon pilihan anda.


Name Sticker

Sticker nama ini amat berguna untuk business/wedding dan barang-barang peribadi. Sticker ini juga digunakan sebagai return address sticker bagi bisness blogshop. Boleh ditampal di kotak atau envelope.

Apa yang anda boleh print di sticker/label ini:
• Nama anda No telepon • Your return address label • Numbering label • Produk label
• Ucapan terima kasih atau lain2 text • Atau lain-lain text yang anda inginkan 

Sticker_Label_Sample2.jpg
Monochrome Sticker
130pcs= RM5.00

ezNameCard.jpg

ni mesti ramai blogshop berminat ni.. boleh buat Kad Nama blogshop korang! comey je kan :) 
bisness kad pon ada...


stamp-design-sample.jpg
comelnya kan Stamp&Sticker ni..weee~~


so ape lagi blogshop sekalian.. harus terjah EZ kreatif stamp sekarang juga!

Boleh buat tempahan dengan mereka secara online, melalui email or facebook
- Stamp siap dan deliver dalam tempoh 3-4 hari
- 10% discount untuk order dari nurses,
- free delivery to West Malaysia for order above RM90

website
facebook


jijah pun ada stamp ni sebab jijah guna untuk cop jururawat dan nak beli satu lagi untuk stamp nama blog. 
aci tak..ngeeee~~

You May Also Like

36 insan comel komen

  1. eca ada kreatif satu.hehehe...
    untuk blog xbuat lgi..xperlu rsanya,sbb name card da ada =)

    ReplyDelete
  2. Wee.. da lame carik stamp cenggini. Mesti terjah nie :D

    ReplyDelete
  3. ok jijah..syg lbh ni kasi info..hihi.

    ReplyDelete
  4. @Eca Dwinky Asha hehee terbaik la eca :) jijah takde lagi.. nak tempah satu ni..

    ReplyDelete
  5. @zareliqa afiqa memang sesuai la untuk kamoo yang! terjah tau..

    ReplyDelete
  6. @nuyui a.k.a miss YUI haaaaa ni memang sesuai sangat untuk blogshop yui! beli jangan tak beli tau...hehehe

    ReplyDelete
  7. comey. tp kalau nk beli nk kena pikir dulu beli utk ape hehehe..

    ReplyDelete
  8. tingat zmn sek dulu minat betoi stamp2 yg comel2 camni... :-)

    ReplyDelete
  9. @Bazilah (^0^) yelah kan.. untuk blogshop sesuai lah..

    ReplyDelete
  10. @Sally Yatiey beli la satu... lagi comey! hehe

    ReplyDelete
  11. beli tuk ape? tetiba tye..ritu buat tuk wedd pun dah xtrguna..last2 main cop je sesuka hati..hahah

    ReplyDelete
  12. wah... best2... rasanya kat pernah buat gak... =)

    ReplyDelete
  13. @puan.mila untuk b2b untuk letak stiker kat doorgift pon ada :) ni kalau ada blogshop sesuai la..

    ReplyDelete
  14. @Crew Fathi wah... best2..tempah la lagi..hehe

    ReplyDelete
  15. wah ! comel sangat2 ! boleh guna nme kite sndri la neh kan?

    ReplyDelete
  16. @Nens Collection memang pon..tempah la 1 kak! hehe

    ReplyDelete
  17. @-meeSUPERGIRL- boleh sangat mee.. request je nama ape yg mee nak!

    ReplyDelete
  18. alahaii comel2 je, harga pun boleh tahan murah gak kan kalo compare dgn tmpat lain..;)

    ReplyDelete
  19. @LiNda linda sesuai buat untuk stiker doorgift...hehehe

    ReplyDelete
  20. wow..kiwi berminat!! comel gila hello kitty!!!

    ReplyDelete
  21. @cik kiwi's comey kan.. akak pon berkenan tau!

    ReplyDelete
  22. serius tgk natang nie teringat zaman sekolah dulu memasing pakat order.. katak tak ada ke? T_T sobs..sobs.. haha

    ReplyDelete
  23. comel2 je semua ni.. Heee. p, eza takda blogshop.. hihi..

    ReplyDelete
  24. alahai berkenan nyer.. comel jew

    ReplyDelete
  25. ek eh...comel ah stamp ni. yg hello kitty tu tersgt lah comel, kan :D

    ReplyDelete
  26. @Aida Omar katak tak perasan pulak jijah..hehee

    ReplyDelete
  27. @Eza Boom Boom :) jijah pon xde... tp jijah tempah untuk cop jururawat...

    ReplyDelete
  28. @Zie Madini hello kitty tu ramai yg berkenan...mmg comey tgk!

    ReplyDelete


Please leave your comments ladies and gentleman.Thank you so much for reading!