Bila Lapar.... OREO la jawabnya..

8:30:00 AM 31 Comments A+ a-


Semenjak dua menjak ni perut mudah sangat lapar!
lepas makan nasi, malam-malam pasti nak nasi lagi.
laparrr wooo~

sampai mak jijah cakap lepas ni kena masak nasi lebih..
masak sikit tak cukup.. alahai omakk den! hehehe

bila lapar kunyah biskut ini



1 peket tak cukup tambah berpeket peket lagi...hehehe
mane la nak cukup dengan perot si comey ni.... muahaha :p

masa suami jijah balik raya dulu..
berat naik dari 42kg- 44.8kg
tapi kini turun 43kg jer..

wuaaaaaaaaa nak suami  :(... tu diaa drama dah mula.... bahahaha~~



All about Personal, Lifestyle, Beauty, Health and Parenting Blogger.
Product review, advertorial, 

contact:
Email: cikazizahmisi88@gmail.com

31 insan comel komen

Write insan comel komen
9/17/2012 8:36 AM delete

hahaha. normal lah tu. eika kat hostel pun kalau lapar mesti makan macam2

Reply
avatar
aisya
AUTHOR
9/17/2012 9:09 AM delete

favourite tu kak! hehe

Reply
avatar
9/17/2012 9:11 AM delete

Masa saya lapar, saya kurang sikit nak makan biskut ni. sebab nanti x kenyang pun.. :(

Reply
avatar
syiela
AUTHOR
9/17/2012 9:48 AM delete

ke ada orang kat dalam sebab tu kuat makan dear :)

Reply
avatar
syiela
AUTHOR
9/17/2012 9:48 AM delete

ke ada orang kat dalam sebab tu kuat makan dear :)

Reply
avatar
shizansyafik
AUTHOR
9/17/2012 9:57 AM delete

makan je jijah.. nanti dah sakit, j=hilang nikmat makan.. hehe.. bila lagi jumpa hubby?

Reply
avatar
*zafirah*
AUTHOR
9/17/2012 11:42 AM delete

Haha,fira pun suka sngat Oreo..makan satu nak lagi :D
jemput singgah blog fira ye kak?^^

Reply
avatar
Zie Madini
AUTHOR
9/17/2012 12:13 PM delete

uiii...kurusnyaaa jijahhhh (psstt nama kita sama arr. nama betul zie -- Hazizah :P) tu berat zie time muda belia dulu tu...time umur belas belas..haha.

ni yg nk jeles ni. Psstt...long distance marriage mcm zie gak ke jijah n suami?

Reply
avatar
najihahfara
AUTHOR
9/17/2012 2:12 PM delete

ke ada isi ni hihi

Reply
avatar
9/17/2012 3:06 PM delete

lama tak mkn oreo..

p/s: moga suami jijah cpt sihat..

Reply
avatar
cik chinta
AUTHOR
9/17/2012 3:52 PM delete

ntah2 ad org dalam makan (:

Reply
avatar
9/17/2012 3:58 PM delete

aishhh !! ke nak dapat adik nii ... jeng3 ... amin3 .. mintak2 lah kan masin mulut mee .. hehe

Reply
avatar
Sally Yatiey
AUTHOR
9/17/2012 4:11 PM delete

Wahhh..oreo! Hehe

Reply
avatar
azizah :)
AUTHOR
9/17/2012 4:31 PM delete

@StuntWomanWho :) hehe kan... lapar la cari je ape juga makanan..hee

Reply
avatar
azizah :)
AUTHOR
9/17/2012 4:31 PM delete

@aisya faverite kan..tp manis...huhuhu

Reply
avatar
azizah :)
AUTHOR
9/17/2012 4:31 PM delete

@muhammad asyraf masalahnya nasi dah makan tp tetap lapar gak..tu yg makan biskut..hehe

Reply
avatar
azizah :)
AUTHOR
9/17/2012 4:32 PM delete

@syiela heheh doakana jelah kak syiela.. moga2 nextime ada.. :p

Reply
avatar
azizah :)
AUTHOR
9/17/2012 4:33 PM delete

@shizansyafik tak tahu lagi..bulan 11 kot..time konvo dia..

Reply
avatar
azizah :)
AUTHOR
9/17/2012 4:33 PM delete

@*zafirah* betul2.. takkan puas makan satu yer..hehe

Reply
avatar
azizah :)
AUTHOR
9/17/2012 4:34 PM delete

@Zie Madini yer kak zie.. jijah n suami PJJ semenanjung-sabah..huhuhu

Reply
avatar
azizah :)
AUTHOR
9/17/2012 4:34 PM delete

@najihahfara hahahhaa isi cik p tengah datang la...hahahha :p

Reply
avatar
azizah :)
AUTHOR
9/17/2012 4:35 PM delete

@cik chinta hehe doakan yer untuk nextime :)

Reply
avatar
azizah :)
AUTHOR
9/17/2012 4:36 PM delete

@-meeSUPERGIRL- ala mee... salah la tekaan tu..cik p datang la..hehehe nextime teka lagi yer..

Reply
avatar
azizah :)
AUTHOR
9/17/2012 4:36 PM delete

@Sally Yatiey nyumnyumnyum..sedappp.

Reply
avatar
IntaNBerliaN
AUTHOR
9/18/2012 8:01 PM delete

mana tau kot sebenarnya jijah tgh prgnant tanpa jijah sedar.. :-)

pe2 pun, selagi tengah merancang, jgn mkn pe2 yg 'tajam' tau...

Reply
avatar
azizah :)
AUTHOR
9/18/2012 8:31 PM delete

@IntaNBerliaN hehe tq kak.. tp bantai makan budu....hehhee

Reply
avatar
shidaR
AUTHOR
9/18/2012 8:56 PM delete

manja betul jiejah dgn suami hehee :p

Reply
avatar
azizah :)
AUTHOR
9/18/2012 10:01 PM delete

@shidaR hehe bila duk sama asyik gadoh jer..hehe

Reply
avatar
ayut
AUTHOR
9/19/2012 11:27 AM delete

wahai jijah..silalah makan nasi banyak cikit..klu dh 40 tu kurus benor gaya yer....makan tau.

Reply
avatar
azizah :)
AUTHOR
11/16/2012 4:03 PM delete

@ayutmakan banyak dah.. tp tak naik2 jugak..hee

Reply
avatar


Please leave your comments ladies and gentleman.Thank you so much for reading!