Monday, September 17, 2012

Bila Lapar.... OREO la jawabnya..


Semenjak dua menjak ni perut mudah sangat lapar!
lepas makan nasi, malam-malam pasti nak nasi lagi.
laparrr wooo~

sampai mak jijah cakap lepas ni kena masak nasi lebih..
masak sikit tak cukup.. alahai omakk den! hehehe

bila lapar kunyah biskut ini



1 peket tak cukup tambah berpeket peket lagi...hehehe
mane la nak cukup dengan perot si comey ni.... muahaha :p

masa suami jijah balik raya dulu..
berat naik dari 42kg- 44.8kg
tapi kini turun 43kg jer..

wuaaaaaaaaa nak suami  :(... tu diaa drama dah mula.... bahahaha~~



31 comments:

  1. hahaha. normal lah tu. eika kat hostel pun kalau lapar mesti makan macam2

    ReplyDelete
  2. favourite tu kak! hehe

    ReplyDelete
  3. Masa saya lapar, saya kurang sikit nak makan biskut ni. sebab nanti x kenyang pun.. :(

    ReplyDelete
  4. ke ada orang kat dalam sebab tu kuat makan dear :)

    ReplyDelete
  5. ke ada orang kat dalam sebab tu kuat makan dear :)

    ReplyDelete
  6. makan je jijah.. nanti dah sakit, j=hilang nikmat makan.. hehe.. bila lagi jumpa hubby?

    ReplyDelete
  7. Haha,fira pun suka sngat Oreo..makan satu nak lagi :D
    jemput singgah blog fira ye kak?^^

    ReplyDelete
  8. uiii...kurusnyaaa jijahhhh (psstt nama kita sama arr. nama betul zie -- Hazizah :P) tu berat zie time muda belia dulu tu...time umur belas belas..haha.

    ni yg nk jeles ni. Psstt...long distance marriage mcm zie gak ke jijah n suami?

    ReplyDelete
  9. lama tak mkn oreo..

    p/s: moga suami jijah cpt sihat..

    ReplyDelete
  10. ntah2 ad org dalam makan (:

    ReplyDelete
  11. aishhh !! ke nak dapat adik nii ... jeng3 ... amin3 .. mintak2 lah kan masin mulut mee .. hehe

    ReplyDelete
  12. @StuntWomanWho :) hehe kan... lapar la cari je ape juga makanan..hee

    ReplyDelete
  13. @aisya faverite kan..tp manis...huhuhu

    ReplyDelete
  14. @muhammad asyraf masalahnya nasi dah makan tp tetap lapar gak..tu yg makan biskut..hehe

    ReplyDelete
  15. @syiela heheh doakana jelah kak syiela.. moga2 nextime ada.. :p

    ReplyDelete
  16. @shizansyafik tak tahu lagi..bulan 11 kot..time konvo dia..

    ReplyDelete
  17. @*zafirah* betul2.. takkan puas makan satu yer..hehe

    ReplyDelete
  18. @Zie Madini yer kak zie.. jijah n suami PJJ semenanjung-sabah..huhuhu

    ReplyDelete
  19. @najihahfara hahahhaa isi cik p tengah datang la...hahahha :p

    ReplyDelete
  20. @cik chinta hehe doakan yer untuk nextime :)

    ReplyDelete
  21. @-meeSUPERGIRL- ala mee... salah la tekaan tu..cik p datang la..hehehe nextime teka lagi yer..

    ReplyDelete
  22. mana tau kot sebenarnya jijah tgh prgnant tanpa jijah sedar.. :-)

    pe2 pun, selagi tengah merancang, jgn mkn pe2 yg 'tajam' tau...

    ReplyDelete
  23. @IntaNBerliaN hehe tq kak.. tp bantai makan budu....hehhee

    ReplyDelete
  24. manja betul jiejah dgn suami hehee :p

    ReplyDelete
  25. @shidaR hehe bila duk sama asyik gadoh jer..hehe

    ReplyDelete
  26. wahai jijah..silalah makan nasi banyak cikit..klu dh 40 tu kurus benor gaya yer....makan tau.

    ReplyDelete
  27. @ayutmakan banyak dah.. tp tak naik2 jugak..hee

    ReplyDelete


Please leave your comments ladies and gentleman.Thank you so much for reading!