Tuesday, September 4, 2012

Tuesday Blues


Alahaiii kejapnya dah seminggu cuti..
dah nak masuk keje balik pulak... -__-"
tu la cuti post raya la sangatt..


apa lagi hari ni jijah tuesday blues la...
sebab hari ni syif pagi..hohoho


eh eh suami jijah patutnya habis cuti semalam balik KK..
tapi dapat tahu dari stapnya. cutinya kena postpone sampai jumaat ni... yeyyy!!
sebab kapal dia ada kat sandakan sekarang ni...
makanya jumaat ni lah dia balik Sabah ke Sandakan..


cuti dia yang berbalance empat hari ni haruslah di luangkan masa dengan begitu berfaedah sekali..yehuuuuuuu~~


boleh tak..tak nak suami balik Sabah balik.. hehehe boleh gitu?
main-main jelah pon.:p

23 comments:

  1. Selamat ari raya kak...amboi...raya sakan yea...:)

    ReplyDelete
  2. wah,beshnya hubby smbung cuti ea.

    ReplyDelete
  3. hehe..bestla dia dpt postpone cuti, lg lame dpt spend time dgn jijah kan...;)

    ReplyDelete
  4. hihihi..dh2..keje2 :p xleh cuti dh. :)

    ReplyDelete
  5. wah happynye org tu hubby dye balik...
    hehehe
    sbb tu la kot tuesday blues kot....hehehe

    ReplyDelete
  6. cuti ni mmg cpt je habes.. minggu ni pun eza dah kena balik U dah.. huwahuwa..

    ReplyDelete
  7. waa...sonoknye dpt extra cuti...hehehe

    ReplyDelete
  8. hehe..jarang jumpa lg kuat cinta berpaut jijah..;)

    nnt dh tranfer leh la slalu bersama..;)

    ReplyDelete
  9. best tu bila cuti di postpont... tahniah..

    ReplyDelete
  10. wah, cik abang cuti lama gitu!! dating hari2 yunk.. hihihi

    ReplyDelete
  11. bestnya hehehhe ada masa lagi nak melepaskan rindu :)

    ReplyDelete
  12. hehee..seronok jiejah bsama suami hehee :)

    ReplyDelete
  13. teringat mase degree dulu paling tak suke lah balik2 dr cuti panjang ade kelas hari isnin pukul 8 pagi. rasa liat je nak pergi kelas. hehe.

    ReplyDelete
  14. Bestnya cuti bertambah ^_^

    ReplyDelete
  15. kak jijah jgn lupa tgk wayanggg .. fveret kan bila hubby akk balikkk....? hehe .

    ReplyDelete
  16. hihi, bahagia nya tgk akak n suami.. seronok tau mas tgk.. cuti yg berbaki, habiskn masa berdua..

    ReplyDelete
  17. kalu akak pun seronok cam jijah gak.. hubby dpt cuti lg.. hehhe

    ReplyDelete
  18. Salam Jijah, spend la masa dengan Husband.. gi la jenjalan memana...
    time ni la nak together2..sebelum dia balik Sabah... nnt rindu2an lak jijah..

    ReplyDelete
  19. bestnyer dpt cuti lebih yer

    ReplyDelete
  20. @-meeSUPERGIRL- dah tgk wayang dah..citer expandables la... hehe

    ReplyDelete


Please leave your comments ladies and gentleman.Thank you so much for reading!