Saturday, September 22, 2012

Campak bayi dari flat tingkat 3





Seorang ibu muda 21 tahun kerja kilang tergamak mencampak bayinya hidup-hidup dari tingkat 3 Blok 1, Flat Desa Mentari sebaik sahaja anaknya selamat dilahirkan direman sehingga Isnin ini.

Akhbar isnin lalu ada melaporkan, seorang bayi perempuan ditemui mati dipercayai dicampak dari tingkat tiga flat Desa Mentari. Bayi yang berkulit cerah itu ditemui dalam keadaan tertiarap dan ada kesan kecederaan parah di kepala.

Polis yang memeriksa mayat bayi itu kemudian menahan seorang gadis yang kelihatan lemah selepas dipercayai baru lepas bersalin di tingkat tiga blok 1 di rumah flat itu.

Ketika ditemui, bayi yang masih bertali pusat itu sudah tidak bernyawa lagi.


Satu perkataan yang jijah boleh cakap.. perempuan ini kejamm! 
sangat zalim bila sanggup campak bayi dari tingkat 3!! korang bayangkan.. kita yang waras ni nak campak kucing pon tak sanggup! ini kan anak sendiri.. astaga!!
kalau tak nak pon anak ni dik.. bagi akak ni ha....menunggu ada anak.. emm
moga Allah saja dapat membalasnya dik.. banyak-banyakkan bertaubat!




sumber: hangat.my


23 comments:

  1. kesian kat baby tu.. apa la yang dorang ni rasa eh.. hati memng kering tul2 agaknya..

    ReplyDelete
  2. kita bukan main usaha nak anak..dye senang2 jer campak anak dye smpai mati..binatang pun xbunuh anak dye!huhu

    ReplyDelete
  3. org lain punya la nak anak dia boleh pulak campak baby mcm tu je. sedih2

    ReplyDelete
    Replies
    1. hilangnta pertinbangan di akal yg waras

      Delete
    2. hilangnta pertinbangan di akal yg waras

      Delete
    3. hilangnta pertinbangan di akal yg waras

      Delete
  4. kucing pun tak main campak2 anak tau. huhu.

    ReplyDelete
  5. Kejamnya ibu anak ni..
    Kesan baby tu..huhu

    ReplyDelete
  6. Kejamnya ibu anak tu..
    Kesian baby tu..huhu.

    ReplyDelete
  7. eeiiii marahnye rase!!!!..x ptt btol laa!!

    ReplyDelete
  8. Macam-macam la dunia sekarang ni. Huhu -_____- Kesian baby tu...Huk3

    ReplyDelete
  9. dy neh terencat ke kurang siuman ? pelik -_-"

    ReplyDelete
  10. mungkin dia brada dlm keadaan separuh sedar kot

    ReplyDelete
  11. xtau nak ckp pe.. sggup dia campak yer...

    ReplyDelete
  12. erm..xwaras gamaknya..jiejah!! geram!!

    ReplyDelete
  13. dia ni takde perikemanusiaan lagsung.... yang taknak tu senang je dapat kan...yang bersungguh nak kan anak tu ya Allah saje yang tau... Tu lah, kalo bukan dari cara yang halal tu, takkan ada rasa sakit kot sbb dosa2 tak terampun.senang pal dia ni bersalin kan.. Wallahualam..~

    ReplyDelete
  14. apa la agknya dia fikir time bt tu kan...mmm

    ReplyDelete


Please leave your comments ladies and gentleman.Thank you so much for reading!