Thursday, September 6, 2012

Hari ini hantar suami balik ke Sabah.. huaaa..!!



Setelah tiga minggu suami balik semenanjung..
tidur berpelukan lengan. eh eh :p
tiba masa dan saat ni suami harus pergi mencari rezeki di jauh sana..


nasib semalam rasa hari yang panjang untuk bersama suami. Alhamdulilah :)
dapat manja-manja lebih :p


hari ni jijah hantar suami ke MINDEF (Ministry of Defence) di KL.
peh.. tangkap leleh la wa cakap lu.. syahduuu oooo.. T____T
slow-slow feeling sebak dan emo kembali... hukhukhuk


lagi tiga bulan baru dapat jumpa.. huaaaaaaaaaaaaa...!!

60 comments:

  1. alahai..beselah tu kan.. sbr ea..

    ReplyDelete
  2. Besar dugaan nyer...byk kan bersabar yea...:)

    ReplyDelete
  3. XPE JIJAH..KUATKAN SMGT..TP..KALO AKAK MMG TANGKAP LELEH PUNYER SURE LAH..HUHU..XPE2..AIR MATA YG BUAT DIE AKAN SLALU IGT JIJAH..AIR MATA KASIH SYG TU..;)

    ReplyDelete
  4. ala, xnk kak jijah sedih2.. huhu.. mudah-mudahan cepat2 kak jijah dpt baby, ada lah yg temankan kak jijah bila husband kak jijah xde.. hehe

    ReplyDelete
  5. @Nieyl dugaan kan..xpe la ada hikmahnya..

    ReplyDelete
  6. @Nens Collection yup..betul tu kak..nnt dia tak sampai hati nak tinggal lama2 lagi.hehhee

    ReplyDelete
  7. @aisya baby.. InsyaAllah coming soon.. doakan akak yer :)

    ReplyDelete
  8. insyaallah,akan ada hikmah..tnggu dia balik tuk konvo lah. :)

    ReplyDelete
  9. sabar ye kak..suami akak cari rezeki utk akak jugak :)
    doakan dia ye

    ReplyDelete
  10. alahaiii lama tu... lg 3 bln yer...

    ReplyDelete
  11. @Eca Dwinky Asha yup yunk..balik untuk konvo nanti :)

    ReplyDelete
  12. @~didiey~ akk tahu..emo sekejap je...hehehe untuk akak gak kan..

    ReplyDelete
  13. @IntaNBerliaN huhuhu yer kak lagi 3bulan dia balik utk konvo!

    ReplyDelete
  14. sabar k dear..jijah kan isteri yg bek.nnt smpi masa ikut asben tau :) jgn sedih2 tau.tp nk sedih pon arini je..insya Allah 3 bulan nnt jumpe..ayut ada.nnt tido pluk lengan ayut plak tau :p hahaha.be strong k!tp nnt konvo dy tak blik ke dear?

    ReplyDelete
  15. sedihnya...berjauhan kan...awak sabar....

    ReplyDelete
  16. @ayutayut...dia balik time konvo la ni...huhuhu

    ReplyDelete
  17. 3 bulan lagi bru jumpa?aduh,kak azzah 2 hari hasben x de pun dah rindu..jijah kena sabar lagi...kena belajar tahan rindu ni dari jijah..hi..hi

    ReplyDelete
  18. tak apa lah jiejah ..nk bt mcm mana pjlanan hdup kan..senyummm :)

    ReplyDelete
  19. lamanya nak tunggu 3 bulan..huhuu..sabar ..

    ReplyDelete
  20. kesiannye....

    dulu zaman bercinta aku pun nangis bila nk kena balik kg ... sbb cuti sem...

    ni kan pulak dah kawen....

    ReplyDelete
  21. mintak2 ko cepat dpt tukar sana

    ReplyDelete
  22. alaaaa...bnyakkan bersabar yer kak jijah. chaiyokk !!

    ReplyDelete
  23. @Azzah hahaha meh meh belajar sabar dengan jijah :P

    ReplyDelete
  24. @shidaR yezza senyummm seindah suria :)

    ReplyDelete
  25. @Dkna Abza takpe..kejap je masa berlalu... kalau sabar..insyaAllah semuanya cepat berlalu..

    ReplyDelete
  26. alolo...sbr ea jijah.insyaAllah kesabaran pasti akan terbayar jua =) take care.

    ReplyDelete
  27. @eimahehe takpe kak.. ada hikmahnya ni..

    ReplyDelete
  28. @eimaInsyaAllah kak.. mudah2an..

    ReplyDelete
  29. jijah sayang...xmo sedey2 ye..suami jijah gi bekerja tu..xpe, dila tau yang jijah kuat :)

    ReplyDelete
  30. Alahai sedihnya...
    Banyakkan bersabar k, dugaan tu :)

    ReplyDelete
  31. Lps ni smbg mnje d corong tepon pla

    ReplyDelete
  32. alololo....sabar ye jijah.. ^^;

    ReplyDelete
  33. @Myra Jay sedih hari ni sis.. pasni ok dah..hehehe

    ReplyDelete
  34. @cik chinta pandai cik chinta! hehehe macam berpengalaman jer..heeeee

    ReplyDelete
  35. huaaaa....org phm perasaan jijah.penah alami..memang syahdu giler.slalu mlm b4 en.husband nk balik dh siap ngis dh, tkot kat airport nnti bnjir...hik3..
    hope jijah cepat tranfer sabah..nnti boleh kita jumpa..hik3...take care dear...

    ReplyDelete
  36. @Nor Suhaiza huhuhuhu ni rasa macam emo dah ni..jap g banjir la.. huhuhu take care too dear~

    ReplyDelete
  37. janganla sedih2 jijah.. nanti jumpa lagi... =)

    ReplyDelete
  38. kak jiejah,jgn nangis2...hehehehe

    ReplyDelete
  39. ehm encik tunang Ms pun da lek td..ehm Ms dapat rasakan perasaan yunk tuuuu huhu

    ReplyDelete
  40. @imantizz_truper akak tak nagis la syg.. hishh bini askar kental ni!

    ReplyDelete
  41. @nida husna heeeeeee akak ok syg.. jangan risau k!

    ReplyDelete
  42. beselah tu..doakan suami cari rezeki :)

    ReplyDelete
  43. @combi yup.. doa jijah sentiasa bersama beliau :)

    ReplyDelete
  44. sabar dear... mcm akak gak bini askar ni jiwa kental hehehehe

    ReplyDelete
  45. @syiela tu sebab kita boleh jadi bini askar..sebab tabah n sabar suami macam ni.. jiwa kental katakan!

    ReplyDelete
  46. olo ciannya.....tak pe la ni kan dah maju...leh skype..hehe

    ReplyDelete
  47. @ninihehe skrg alhamdulilah dah duduk bersama..

    ReplyDelete


Please leave your comments ladies and gentleman.Thank you so much for reading!