Tuesday, October 29, 2013

Apple Learning Holy Quran


Apple Learning Holy Quran sangat menarik kaoo~
jijah nak biasakan hakimi dengan ayat-ayat Al Quran, doa harian, surah-surah lazim dari kecil lagi ni




ada 26 Doa Harian
16 Surah Pendek
ada Doa Solat
dan 6 Nasyid suara kanak-kanak

Menariknya lagi ada button projektor lampu tidur bentuk bulan dan bintang 

hanya guna bateri AAA
walaupun kecil sangat bermanfaat..
sebab apple ni sangat sesuai untuk kanak-kanak..
boleh digantungkan di leher, buaian, stroller ataupun dipegang..

serius seronok sangat! hehehe :)


17 comments:

  1. Salam. Beli di mana tu? Soundnya jelas tak?

    ReplyDelete
  2. Assalamualaikum,
    kalo boleh sy bertanya, dpt dr mana ya? sy pn nak belikan utk anak2...dekat cni (limbang) susah nak cari benda2 mcm ni...mainan biasa ada la berlambak...kalo ada on9 shop, suggestkan ke sy la...tq

    ReplyDelete
  3. dulu2 fahim aku bg dgr dr enpon je .... donlod mcm2 pastu on je ....tp enpon xdpt guna la time die nk tido tu

    ReplyDelete
  4. memang harus dibiasakan dari kecik supaya bila da besar mereka bole praktikkan dalam kehidupan :)

    ReplyDelete
  5. bacaan dia camne jijah... clear x bunyi?

    ReplyDelete
  6. memb btl best...qisya pun dh ada akak beli.

    ReplyDelete
  7. wah..jijah beli kat mana tu? nak beli satu jgk utk mikail..hihi

    ReplyDelete
  8. beli kat mana jijah?brape hengget?

    ReplyDelete
  9. ramai tanya beli kat mane eh..

    jijah beli on9 kat fb: http://www.facebook.com/pages/Mummy-izz-baby-kids-shop/662112540468387

    carilah :) sound ok la cuma kuat n xleh adjust volume..huu

    ReplyDelete
  10. bagus untuk anak anak dengar masa kecik ni kan.

    ReplyDelete
  11. Kecik dan snang sbb guna bteri AAA je...okla tu.blh bg hakimi dgr slalu...

    ReplyDelete


Please leave your comments ladies and gentleman.Thank you so much for reading!