Wednesday, October 30, 2013

Mama Hakimi Yang Semakin Berisi.. Pheww~~


Berat sebelum jijah preggy 42kg.. sangat lah ringan kan u ollss.. huuu
bawah ni gambar sebelum jijah pregnant..masa ni konvo encik suami bulan 11..preggy bulan 12 :)


masa ni baru duduk sabah seminggu.. hehehe


masa ni pula jijah baru 46hari pantang (26/10/13) ... berat 45kg :)
nampak tak.. nampak tak yang baju tu dah fit!
dulu pakai longgar sikit kini pakai ngam-ngam jer! phewww~~
silap sikit je nanti dah tak muat! ahhh TIDAKK!! hahahaha


ohh jijah dah ada punggung! kohkohkoh
dulu pakai apa-apa baju kurung nampak sekeping je jijah ni..
sekarang ada la isi sikit.. muahahaha :p



p/s: orang kata jijah pas bersalin makin cun.. 
tengok badam ada kata macam anak dara..
eh betul ke?? tak nampak ke ada anak sorang tu...ngee~~




28 comments:

  1. tapi still ok lah bentuk badan jijah

    ReplyDelete
  2. oklah tu, berisi sikit tapi masih maintain kan..

    ReplyDelete
  3. huhuaku yg anak dua ni tak naik2 pun bdn mkn kecik ade la .. mkn terlalu kuat dah ni ...

    ReplyDelete
  4. keh3..makin cantik sebab ade punggung tu :)

    ReplyDelete
  5. Salam..
    ha ah la..nampak berisi sket pdhal 3 kg je pun naik..hehe..ok la tu..

    ReplyDelete
  6. jijah lg cun lpas dh de baby

    ReplyDelete
  7. gmbr last tue..memg terserlah muka sorg ibu..muka budak2 hilang trus hehehehe...maintain body cantik2..jgn kurus lg nti xnmpk punggung hahahahaha

    ReplyDelete
  8. Nampak ada curve..Saya pulak makin kering...lagi ringan dari sebelum preggy

    ReplyDelete
  9. still maintain jijah =) caya la..

    ReplyDelete
  10. salam Jijah, Kimi sihat?
    tgk jijah makin berseri, betul la.. tgk badan jijah baru de shape.. terbalik lak, akak lak after pregnant, abis cutting lari, tak leh kejar dah.. huhuuuu.....

    ReplyDelete
  11. lawak la jijah ni....xpe, yg ptg still cntek di mata husband...hihi

    ReplyDelete
  12. Cepat jugalah badan tu menurun. Rasanya badan tu lg cun bil lepas bersalin. jijah pantang bersungguh2 eh?

    ReplyDelete
  13. memang nampak macam anak dara pon hokhok :P

    ReplyDelete
  14. oklah tu kak jijah.. hehe.. 42kg tu ringan sgt lah.. *padahal jealous. haha*

    ReplyDelete
  15. pewit.. hihi.. Alhamdulillah, baby dengan Jijah sama-sama comel la :)

    ReplyDelete
  16. berisilah baru cantik.. hihi

    ReplyDelete
  17. @IntaNBerliaN kan... tp tu la banyak baju lelama xmuat kat punggung..heee

    ReplyDelete
  18. Hahaha...bila dh ad ank ttp jgk nmpk len yer.huhuhu.tp ok lg tu.xnek byk sgt.kna jg jela lpas ni dear.huhu

    ReplyDelete
  19. @ayut itu la kena jg2 pasni.. takut bdn naik..

    ReplyDelete


Please leave your comments ladies and gentleman.Thank you so much for reading!