Hakimi Tak Suka Bedung...

8:34:00 PM 21 Comments A+ a-


Macam pocong dah anak aku ni weii~~ ngee :P



Hakimi yang bijak ni satu je perangainya tak suka sangat di bedung! 
mula-mula bedung memang senyap je. tapi sampai masa mood dia bertukar mengamuk! 
habis merah padam muka dia...sebab dia nak keluarkan tangan dia dari bedung tu...




lagipun kimi kuat berpeluh...jijah tak sampai hati nak tengok muka merah padam dia.. kesiann kaoo..huu
buka je bedung terus mengeliat camni.. bebas agaknyaa..

cuma satu jelah kimi mudah tersentak. orang bersin,batuk mahupun kentut sekali pun mudah sangat terperanjat..
terus tidur dia tak lena... 

nak bedung sian berpeluh...
tak bedung kang kengkang kakinya... emm -_-" serba salah mama nakk!!


p/s: hakimi 24hari sudahh~~


All about Personal, Lifestyle, Beauty, Health and Parenting Blogger.
Product review, advertorial, 

contact:
Email: cikazizahmisi88@gmail.com

21 insan comel komen

Write insan comel komen
imie fatiema
AUTHOR
10/04/2013 8:26 AM delete

baby sekarang mmg lasak skit..tak suka bedung anak saya pun dulu cenggitu =)

Reply
avatar
IMaH
AUTHOR
10/04/2013 8:35 AM delete

A'Ah..setengah baby mmg xsuka kena bedung. Tapi bab2 tersentak time tido tu mmg salah satu function bedung tu. xnak bagi baby terkejut time tido dan buat dia rasa selamat. Tapi tula..kalau dia xnak, kesian pulak nak paksa.

Reply
avatar
10/04/2013 9:02 AM delete

comelnya kimi..rambut die mahal tu..hihi..selamat berpantang.. :)

Reply
avatar
10/04/2013 9:26 AM delete

adam pun xberapa suka bedung..ada waktu dlu kena bedung, sedap je rasa dia.....tidur pun lena.hehehe.

adam haziq tu budak yg eca asuh dlu..dah balik ke pangkuan family dia.rindu :(

Reply
avatar
10/04/2013 10:39 AM delete

akak dulu bedung anak2 masa dalam pantang jer...alah bedung biasa2 jer dia bukan nak bedung penuh2 tu...bebudak sekarang mana boleh nak bedung lagi tangan mesti kat luar...

Reply
avatar
10/04/2013 10:39 AM delete

kejap dah rasa 24 hari ya..

Reply
avatar
SarahSyafiq
AUTHOR
10/04/2013 10:46 AM delete

sama dgn anak sarah, zharif tu.mana suka bedung.nnt menggeliat sampai muntah2.balik kampung makcik2 bising nnt kaki tak lurus.
yg tersentak tu zharif smpai sekarang mudah sgt terkejut.walaupun bunyi slow.jd sarah bedungkan tgn je.pastu letak bntal atas bdn.kurang sikit terkejut nya.

Reply
avatar
Shizan Syafik
AUTHOR
10/04/2013 12:53 PM delete

Sama cam ayra.. Xmau dibedung.. Nnt jerit2 mrh org bdung dia.. Ayra pun sgt kuat bpeluh.. Xbleh pnas skit

Reply
avatar
aisya
AUTHOR
10/04/2013 1:04 PM delete

boleh jadi hulk anak kak jijah ni. hehe

Reply
avatar
10/04/2013 1:13 PM delete

jap je tu..dah besar sikit ok da..sabar ye :)

Reply
avatar
hazlina azmi
AUTHOR
10/04/2013 3:54 PM delete

budak2 skrg mmg bijak..kalo dibedung jer sure pndai bukak sendiri...blogwalking..jom ke blog saya dan bertukar2 link..:)

http://superstorevitaminhebat.blogspot.com/

Reply
avatar
10/04/2013 7:46 PM delete

huhu. dia panas kot :D

Reply
avatar
trah zain
AUTHOR
10/04/2013 9:31 PM delete

akak, tahniah (^___^)
comei kimi tu kak..hehe

Reply
avatar
Putri
AUTHOR
10/05/2013 12:34 PM delete

ali bedung sampai 20 hari.bagi saya,kalo baby x mau bedung, biar kan je supaya dia boleh belajar guna motor kaki dan tangan dia.bab kengkang tu..steakat ni si ali jalan elok je..

Reply
avatar
MaYa MustWany
AUTHOR
10/06/2013 5:46 PM delete

biasalah rasa panas tuh dia nak mengamuk..cian gak

Reply
avatar
Mimi Azirah
AUTHOR
10/07/2013 12:36 AM delete

Baby skang memang xsuke berbendung la jijah..anak anak akak dlu memg xsuke bendung...

Reply
avatar
Myra Jay
AUTHOR
10/07/2013 1:44 PM delete

Comelll ;D

Tahniah sekali lagi ye Jijah :D

Reply
avatar
10/08/2013 7:40 AM delete

Assalammualaikum.. cik azizah,

suka dia x dibedung..hehehe nak 'bebas' x nak terikat. Kesian..dia!. comel ...

mselim3

Reply
avatar
QasehnyaRania
AUTHOR
10/08/2013 3:08 PM delete

tak dapat nak nolong kimi.. kimi bagi la mama beduNg ye..

Reply
avatar
ayut
AUTHOR
10/11/2013 10:28 PM delete

alahai anak...kompius mama haaaa...hahaha.

Reply
avatar


Please leave your comments ladies and gentleman.Thank you so much for reading!