Hakimi Tak Suka Bedung...

by - 8:34:00 PM


Macam pocong dah anak aku ni weii~~ ngee :P



Hakimi yang bijak ni satu je perangainya tak suka sangat di bedung! 
mula-mula bedung memang senyap je. tapi sampai masa mood dia bertukar mengamuk! 
habis merah padam muka dia...sebab dia nak keluarkan tangan dia dari bedung tu...




lagipun kimi kuat berpeluh...jijah tak sampai hati nak tengok muka merah padam dia.. kesiann kaoo..huu
buka je bedung terus mengeliat camni.. bebas agaknyaa..

cuma satu jelah kimi mudah tersentak. orang bersin,batuk mahupun kentut sekali pun mudah sangat terperanjat..
terus tidur dia tak lena... 

nak bedung sian berpeluh...
tak bedung kang kengkang kakinya... emm -_-" serba salah mama nakk!!


p/s: hakimi 24hari sudahh~~


You May Also Like

21 insan comel komen

  1. baby sekarang mmg lasak skit..tak suka bedung anak saya pun dulu cenggitu =)

    ReplyDelete
  2. A'Ah..setengah baby mmg xsuka kena bedung. Tapi bab2 tersentak time tido tu mmg salah satu function bedung tu. xnak bagi baby terkejut time tido dan buat dia rasa selamat. Tapi tula..kalau dia xnak, kesian pulak nak paksa.

    ReplyDelete
  3. comelnya kimi..rambut die mahal tu..hihi..selamat berpantang.. :)

    ReplyDelete
  4. adam pun xberapa suka bedung..ada waktu dlu kena bedung, sedap je rasa dia.....tidur pun lena.hehehe.

    adam haziq tu budak yg eca asuh dlu..dah balik ke pangkuan family dia.rindu :(

    ReplyDelete
  5. akak dulu bedung anak2 masa dalam pantang jer...alah bedung biasa2 jer dia bukan nak bedung penuh2 tu...bebudak sekarang mana boleh nak bedung lagi tangan mesti kat luar...

    ReplyDelete
  6. sama dgn anak sarah, zharif tu.mana suka bedung.nnt menggeliat sampai muntah2.balik kampung makcik2 bising nnt kaki tak lurus.
    yg tersentak tu zharif smpai sekarang mudah sgt terkejut.walaupun bunyi slow.jd sarah bedungkan tgn je.pastu letak bntal atas bdn.kurang sikit terkejut nya.

    ReplyDelete
  7. Sama cam ayra.. Xmau dibedung.. Nnt jerit2 mrh org bdung dia.. Ayra pun sgt kuat bpeluh.. Xbleh pnas skit

    ReplyDelete
  8. boleh jadi hulk anak kak jijah ni. hehe

    ReplyDelete
  9. jap je tu..dah besar sikit ok da..sabar ye :)

    ReplyDelete
  10. budak2 skrg mmg bijak..kalo dibedung jer sure pndai bukak sendiri...blogwalking..jom ke blog saya dan bertukar2 link..:)

    http://superstorevitaminhebat.blogspot.com/

    ReplyDelete
  11. akak, tahniah (^___^)
    comei kimi tu kak..hehe

    ReplyDelete
  12. ali bedung sampai 20 hari.bagi saya,kalo baby x mau bedung, biar kan je supaya dia boleh belajar guna motor kaki dan tangan dia.bab kengkang tu..steakat ni si ali jalan elok je..

    ReplyDelete
  13. biasalah rasa panas tuh dia nak mengamuk..cian gak

    ReplyDelete
  14. Baby skang memang xsuke berbendung la jijah..anak anak akak dlu memg xsuke bendung...

    ReplyDelete
  15. Comelll ;D

    Tahniah sekali lagi ye Jijah :D

    ReplyDelete
  16. Assalammualaikum.. cik azizah,

    suka dia x dibedung..hehehe nak 'bebas' x nak terikat. Kesian..dia!. comel ...

    mselim3

    ReplyDelete
  17. tak dapat nak nolong kimi.. kimi bagi la mama beduNg ye..

    ReplyDelete
  18. alahai anak...kompius mama haaaa...hahaha.

    ReplyDelete


Please leave your comments ladies and gentleman.Thank you so much for reading!