Tuesday, October 29, 2013

Hakimi Hisap Jari!!


Selama 48hari anak soleh hakimi lahir ni ada 2-3kali nampak anak soleh hakimi hisap jari...
sweet sangat kaoo!!



geram tengok anak soleh mama yang bijak ni!
tak puas cium berkali-kali... :)
mashamm pon wangi.. muahahaha :p


tengok! garu mata pula.. comel kaoo!
dah la pipi macam kuih pauu!
geramm dengan anak sendiri... muahahaha :p



29 comments:

  1. bestnya ada baby..
    suami cheqna suka sangat cium baby especially tang bau2 masyam tu =)
    salam singgah ye

    ReplyDelete
  2. Biasa la tu dengan anak sendiri kan siapa yang tak geram, bau baby lepas bangun tido adalah yang paling best sekali yea tak

    ReplyDelete
  3. dah tembam dah .. mama die pun dah suka sbb dah abis pantang ... yeay boleh pi jalan2

    ReplyDelete
  4. @eima yey..da jalan merata kak.. hahaha

    ReplyDelete
  5. comel nya hakimi.. bila lah aunty dapat cium hakimi..

    ReplyDelete
  6. gerammnyyyeeee tengok hakimi ni.. nak gigit2 je pipi dia tu. hehe

    ReplyDelete
  7. @aisya lg gigit lg tembam pp dia..hehehe

    ReplyDelete
  8. COMEY NYE BBY HAKIMI .. NAK CUBIT PIPI SIKIT . HEHE

    ReplyDelete
  9. rase nak geget2 je pipu tuuu..gerammm

    ReplyDelete
  10. nsib baik isap jari tgn..kalo jari kaki..aaayoooookkk

    ReplyDelete
  11. kata org hisap jari nak adik lg..eh..hihi

    ReplyDelete
  12. best kan tengok gelagat baby sendiri?hehe

    ReplyDelete
  13. @Mrs Sweet ohoii minta ijin mama dulu..hahaha :p

    ReplyDelete
  14. @Mrs Sweet ohoii minta ijin mama dulu..hahaha :p

    ReplyDelete
  15. @Arra Ahmad seronok sgt.. terhibur! nak cium2 je rasa..

    ReplyDelete
  16. jangan geram sangat..lemas die..hee

    ReplyDelete
  17. @Azhafizah Md Nor hehehe lemas jijah pulak susah t..hehehe

    ReplyDelete
  18. mmg geramkan.. comelnya kimi nih!!

    ReplyDelete
  19. Dia la pengubat jijah.geram pon dia.syg pon dia...hahahaah..comellll :)

    ReplyDelete
  20. @ayut semuanya kerana dia ayut..sygnya hnya Allah yg tahu

    ReplyDelete


Please leave your comments ladies and gentleman.Thank you so much for reading!