Monday, February 10, 2014

Cakaplah dengan mama, Sayang....


Hakimi masa usia 4bulan sibuk nak bercakap..
"ba..ba.. ba.. pa.. pa.. pa.."
si papa kemain la suka anaknya panggil namanya.. huhuhu
sibuk la mereka berdua saling membalas.. so cute ok!
ada video tapi kat fb.. hakimi siap gaya mulut gitu...




jadi kalau anak sibuk nak bercakap sila lah bagi tindak balas..
melatih mereka berkomunikasi dengan anda. kan seronok :)



15 comments:

  1. bestkan...aeera skang ni pun ssuka sgt bubbling sambil sembur liur...hehehe..comel jee..

    ReplyDelete
  2. CikJijah...hihihi...mmg snok lyn si kecik berckp...lg byk yg kuar dr mlut dia pastu....

    ReplyDelete
  3. walaupun tak faham tapi seronok bercakap dengan baby kan..comel je tengok gaya cakap dia even ba..pa ma..sabar jijah..sikit lagi tu mama la dia cakap..

    ReplyDelete
  4. Wahh tak sabar nak tggu anak tasha start membebel,Ehehhe. xpe jijah sabar nt dia panggil la mama nye hehe

    ReplyDelete
  5. time nilah mmg paling best melayan si baby tu..kita pun terasa jadi budak2 hehe..sebab org kata,kalau ada anak kecil,kita terasa muda ya

    ReplyDelete
  6. Ammar pun dah pandai membebel..Sampai nak tido pun membebel..penat layan

    ReplyDelete
  7. mesti comel kimi hehe

    p/s isi tabung the school :)

    ReplyDelete
  8. time ni mmg sronok bila dah umur 4-5 thn ... huaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa letih mama ... sbbs uka tgk soklan yg tak de jwpn diluar akai pikiran

    ReplyDelete
  9. bestnye dnga die berbubbling kan jijah

    ReplyDelete
  10. hahaha.. jijah, nice sharing... suke dgn babling twin.. mcm2 dgr...bunyi.. dowang pandai tiru bunyi.. kenkadang seolah kite dengar mereka ajuk kata kata mama papa mereka.. sweet moment..tunggu kimi dah start babling tgk camner.. mesti sonok...

    ReplyDelete
  11. in shaa Allah. mudah mudahan kimi cepat cakap ye.. boleh mama sembang nanti kan.
    jaga diri n kimi ye jijah

    ReplyDelete
  12. Haha..jeles dh mama hakimi xpngl mama ye.jap lg tu..saje xnk geng mama dulu..geng gan papa ye dlu... :p

    ReplyDelete
  13. hehe nti kimi pggil la ma..ma.. pulak tu hehe

    ReplyDelete
  14. seronok layan anak camgini kan.. hihii comel

    ReplyDelete


Please leave your comments ladies and gentleman.Thank you so much for reading!