Wednesday, February 26, 2014

Happy 4th Anniversary Cik Azizah's Blog!!


Ingat lagi tarikh tu 26 February 2010..
Pertama kali berblog dan entry pertama adalah Ziezah is a New Blogger
terdetik hati nak buat blog sebab nak kongsi cerita sendiri dengan semua orang.. hahaha :P
blog ni dah anggap sebagai diari.. 
apa yang berlaku dalam diri ini semua nak share dalam blog.. sebab itu dengan adanya blog.. setiap entry yang jijah share kat sini akan mengimbas kembali kisah silam jijah :)

teringat awal-awal berblog dulu jijah selalu share tentang mylovely a.k.a suami jijah sekarang :p kisah percintaan sejak zaman sekolah.. setiap kali keluar dating mesti share dalam blog.. seronok sangat! hahaha :P 
pastu beralih cerita kerjaya jijah, share tentang tips, petua, tips perkahwinan, tips kesihatan macam kat menu bar bawah header jijah tu..
bila nak kahwin share pasal persiapan perkahwinan, bila dah berumahtangga share alam rumahtangga jijah jarak jauh pula..
kemudian jijah share kisah mengandung sampai ke 9 bulan mengandung, kisah bersalin dan berpantang dan kini kisah anak pula. 
see... indah juga hidup ini.. semuanya teratur kan.. hahahaha :)

bila baca balik semua entry yang jijah kongsi ni tersenyum lebar je dan akan jadi kisah silam yang berharga... nanti bila hakimi atau adik-adik dia dah besar.. mereka boleh baca kisah mamanya dari zaman anak dara sehingga tua. dari dia dan adik2 dalam perut sampai la ke dewasa.. insyaAllah kalau mampu berblog lagi.. 

jadi jijah taknak semua kenangan tu hilang.. nak ingat sampai bila-bila. insyaAllah selagi ada masa terluang jijah akan terus berblog.. blogger tegar katakan...ngee~~

tak sangka dah 4tahun berblog.. dapat ramai kawan.. dapat banyak hadiah dari kawan-kawan.. walaupon hanya di alam maya tapi anda semua sangat mesra! terima kasih pada semua yang membaca.. terima kasih pada 4450 follower.. terima kasih pada yang tegar mengomen.. i love u all!!



Happy 4th Anniversary Cik Azizah's Blog!!







20 comments:

  1. wahhh dah 4 tahun ye.. semua tu catatan hidup yg sgt berharga kan.. teruskan berblog.. happy blogging! :)

    ReplyDelete
  2. wah 4 thun dah.. slmt ulgthn buat blog jijah =)

    ReplyDelete
  3. Dah 4 tahun tu Jijah...tahniah. Akak pon suka baca2 balik cerita2 lalu dalam blog...

    ReplyDelete
  4. tahniah jijah ....
    masih suka menulis wlupun dah agak alam kan ....ai suka baca blog jijah ..

    ReplyDelete
  5. happy anniversary hehehehe

    ReplyDelete
  6. alhamdulillah...panjang jodoh dengan blog kan.. :)

    ReplyDelete
  7. Happy 4th yearsary Blog jijah..happy dapat kenal jijah jugak..Keep on blogging! :)

    ReplyDelete
  8. Wahhh, dah 4 tahun. tahniahh mama kimi. teruskan berblogging ya.. :D

    ReplyDelete
  9. nanti blog ni gak jadi bacaan kimi n adik2 :-)

    ReplyDelete
  10. dah 4 tahun?? wahh..tahniah jijah.. :)

    ReplyDelete
  11. dah 4 tahun?? wahh..tahniah jijah.. :)

    ReplyDelete
  12. Moga lpas ni ada yg ke 5 ke 6 ke 6 dan seterusnya...hihihi ;)

    ReplyDelete
  13. Moga lpas ni ada yg ke 5 ke 6 ke 6 dan seterusnya...hihihi ;)

    ReplyDelete
  14. Hppy annvrssary jijah's blog hehehe

    ReplyDelete
  15. Assalamualaikum sis, happy blog anniversary! keep blogging ya ~~~

    ReplyDelete
  16. happy anniversary untuk blog Jijah :) dah empat tahun yer :)

    ReplyDelete
  17. alhamdulillah jiejah :)
    happy annvsry blog jiejah ke 4tahun tu satu jgka msa yg lma bg shida dlm dunia bloging :)

    ReplyDelete


Please leave your comments ladies and gentleman.Thank you so much for reading!