Wednesday, February 19, 2014

CPUV Pertama 2014 Visa Travel Happy


Alahai... baru muncul CPUV untuk tahun 2014 untuk blog kudus ni...
lately encik nuffnang macam kedekut je nak bagi iklan kan..
opsss ampunnn encik nuffnang! termengata pulak...hehe



earning baru nak naik RM1..
tapi takpe lah.. sikit-sikit lama lama jadi banyak nanti..
mudah-mudahan earning ni mampu bertahan lebih lama dan punyai earning yang banyak! hahaha
sila lah rajin mengupdatekan entry  yer puan jijah oi! kohkohkoh




11 comments:

  1. Oklah tu at least ada iklan..teruskan update yea jijah

    ReplyDelete
  2. Tahniah sis... Ramai juga dapat cpuv bulan nih.. Hohoh.. Semoga murah rezeki :)

    ReplyDelete
  3. Seronoknya dpt cpuv..tahniah =)

    ReplyDelete
  4. err..duit tu naik sbb kita rajin update blog ke jijah?? sya xfhm la..

    ReplyDelete
  5. kan2..nuff dh mcm kedek sikit..opss!hehe

    ReplyDelete
  6. hehehe..termengata ek..kann.baru nak bagi CPUV..huhu..apepun tahniah!

    ReplyDelete
  7. Semoga dilimpahkan rezeki yang melimpah ruah buat kak jijah sekeluarga. ^_^ Akak, nak tnya. Nak click iklan kat blog yang mana satu ? Confuse

    ReplyDelete
  8. tahniah.
    be yg sama juga dpt pon tarikh yg sama
    smga btahan lama la kan.hihi

    ReplyDelete
  9. Xpe2x..lame2x jd bukit punye... :) tahniah jijah...

    ReplyDelete
  10. tahniah jijah.. akak pun dpt gak yg ni :_)

    ReplyDelete


Please leave your comments ladies and gentleman.Thank you so much for reading!